maanantai 13. kesäkuuta 2011

2011年6月13日

Päätin tylsyyteeni tehdä viimeinkin postauksen tänne! En vaan saa kaikkia kuvia viime reissuilta tänne, koska kameran muistikortti on jotenkin sekaisin eikä anna siirtää kaikkia kuvia!

So I decided to write here 'cause I'm bored! I just can't get all of my pictures from my trips to here 'cause my cameras memory card is somehow gone broken so it wont let me move some of the pics to my computer!

Olin kuukausi sitten Vaasassa ja olis sieltä nii paljo kivoja kuvia, mut en nyt saa niitä koneelle (kiitos kameran :< ) Näin mun ystävää Millaa ja oli kyl tosi hauskat 2 viikkoa! Nähtii Rauria ja tutustuin Shiranamiin ja Konstaan. Vaasa on kyl sellane kaupunki mihin voisin muuttaa sitten kun valmistun, sen verran rentoja ihmisiä siellä ja se on jotenkin Kemimäinen. Millan oli tarkoitus tulla nyt tälläviikolla tänne, mut sovittiin, et se tulee sit vasta Heinäkuussa, vähän paremmat oltavat ois sillo täällä meillä. Milla lupautu auttaa mua kuvaamaan "musiikkivideon" ja saa nyt nähdä mitä siitä tulee.

I was about a month ago in Vaasa and I have so many nice pictures from the trip, but I can't get them to my computer (thx to my camera : <) I saw my friend Milla and the two weeks was so awesome! I also saw Rauri and I meet Shiranami and Konsta. Vaasa were that kind off city where I could move after I graduate. There were so many people who didn't watch you from toe to head and the city was somehow like Kemi. Milla was intend to come here this week, but we agreed that she comes here not until July, Milla engaged to help me film "music video" well we will se what it will be.


Laura oli nyt sit viimeviikon täällä ja oli kans mukavaa, mitä nyt välistä vähän kinasteltiin. Sen uudet hiukset kyl näyttää niin ihanilta! Oli tosi kivaa, kun oli kauheat helteet. Tuli nakattua talviturkkikin pois! Vituttaa vain se kyl, että mun bridge kasvoi ulos tai tulehtu niin piti ottaa se pois ja smiley tippu heti ekana päivänä ♥ Onneksi se oli ilmainen.

Laura was here last week and it was also very nice, even if we fought time after time. Her new hair looks so cute and good now! It was also so nice that we had heat wave
and I tossed my winter coat away! Only thing that pisses me off right now is that my piercings fell off. . . I lost my bridge 'cause it got infected again and my smiley fell off the very first day I got it ♥ luckily it was free piercing.

THE END


♥♥♥


PS: I love subchat ppl talked about WOW  + I'm very hot indeed

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti