perjantai 21. lokakuuta 2011

Risingtaste.com and lash review.

Okay today I found this Risingtaste.com online shop and I fell in love with the clothes, shoes and prices!! Has anyone bought from them? i was thinking of giving them a try because I found some shoes from them!

Three shoe that I like the most
Go check their website!

Risingtaste.com


Today I got my lower lashes, ofcourse I needed to try them on right away !!


These arrived in a really cute box ♥

These costed aroun 2€ and there is 10 pairs in one box. I bought these from eBay and they look really cute in eyes. I will put two pair of these (or more) on my giveaway !I still need to practise how I put them on, but I think my eyes looks pretty cute now!

10 kommenttia:

 1. So cute! I want this lashes :)
  they are amazing :)
  have a nice Friday :)
  xoxo

  VastaaPoista
 2. Karo: thank you!! You can find thise lashes from eBay http://www.ebay.com/itm/360379872707?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

  they are no. F-09

  VastaaPoista
 3. Meikäläinen on nähnyt hirmuisesti tuollaisia nettikauppoja (niiden etsiminen on mun lempiharrastus okei melkein mut ei ihan), mutta tuohon en oo koskaan törmännyt ! Ja ensisilmäykseltä kaikki näyttää IHANALTA *-*

  Ja koska itse en nyt jaksa pahemmin perehtyä, niin kysynpä sulta, että onko tuolla minimitilausta, vai voiko sieltä tilata vaikka pelkästään yhden tuotteen? :o

  VastaaPoista
 4. ozone: en oo vielä perehtyny niin pitkälle, mut mitä äsken koitin kattoa ni en ainakaan löytäny VIELLÄ mitään informaatiota et mikä on pienin summa millä tuolta voi tilata.

  Rakastuin kyllä noiden vaatteisiin ja varsinkin kenkiin, ku oon ettiny edullisia tuommosia kenkiä!

  VastaaPoista
 5. lol oot blurrannu sun nenään sirommaksi. aika säälittävää.

  VastaaPoista
 6. anonyymi: ei vois kuule vähempää kiinnostaa

  VastaaPoista
 7. No kai se o vähän pakko ku nenäs muistuttaa lumiauraa leveydeltään. :D

  VastaaPoista
 8. anonyymi: WOW joku keksi jotain uutta, niin ala-aste maista "höhö sullon iso nenä...pottu nokkaa!!" kasva aikuiseksi kiitos :'''D En tajuu miten ees jaksat itseäs.

  VastaaPoista
 9. Tulin tänne katsomaan noita ihania kenkiä <3 Kiitos kun näytit se koska now i can shop and save moneyyyhhh<3

  Anonyymeille: Olen katsonut rousuken nenää kuule niin läheltä että näen tarpeeksi hyvin että voin sanoa että ei ole blurattu. Ja näin ihan vain pilkunviilatakseni sinua, sanon että blurraamisella ei pienennetä neniä kuvissa. Sillä silotetaan ja blurrataan,sumennetaan ja niin edespäin, mutta ei todellakaan pienennetä mitään. Siihen on ihan eri työkalu. Mutta rousuke tosiaan ei ole tehnyt kumpaakaan asiaa näistä, hän vain oppii käyttää hyvää valoa hyödykseen ja oppinut paremmin meikkaamaan nenäänsä suoremmaksi. Niinkuin kaikki gallit tekevät. Ja näin ihan kaiken päätteeksi, hänen nenässä ei ole mitään vikaa.


  Keep it up beautiful <3

  VastaaPoista
 10. Ane: noi kengät ja vaatteet tuol liikkees on upeita ♥ harmi et mun tissit ei mahdu yksienkää sisään mut vyötärö saattais mennäki XDDD ihanaa dam u titties!

  VastaaPoista