keskiviikko 14. joulukuuta 2011

winter why u no so annoying

Okat so yesterday I went to a hospital because dentists wanted to take a x-ray of my teeth. It was so bad weather yesterday but today it was even worse. Today I walked to the dentist in sleet and rain only because for a 30 minutes checkup and now I have a cold.

But yeah last week I went shopping with myself and on December 3rd I graduated from highschool. Now I can finaly consider moving to Vaasa and live with my girlfriend + I have more friends on south than in here.

So in another words nothing so special have happened but I have to say I'm so happy about my graduation.

Because I graduated I bought myself a new wig for the party ofcourse. I really love it I was thinking about getting it in different color + I bought myself a new BJD doll girl this time MSD size but only a body I'm going to oder the head from some other frim. She has a cute big booty.


Look at that ass!

Now finlay some pictures!
 

Graduation:

My graduation dress. I chearched every freaking shop and finaly found this one We replaced that ehite silky ribbon with leopard ribbon.

If you live near sweden or you know that you have Skopunkten somewhere near you go and buy some shoes it is so cheap! Bought 3 shoes and got one shoes free! One shoes were for my sisters boyfriend and we split the discount. Those leopard shoes were actually the free pair.

These were only 20€


These were 5€ for me and last pair and my size Ofcouse leopard pattern again!


Me before going to get my student cap :3
I was too lazy to add my contact lenses.


GIFTS I LOVE GIFTS


I got these 3 OBH nordica household appliance + 400€
as gifts at my graduating party!


The day I went shopping:


This wig looks so different in nature light : o
BTW this is the new wig I was talking about.
I in fact love this wig, but I hoped that it would have been more copper than red just so you know I wasn't trying to copy Viivi -.-


Some furry hat, dunno really why I bought this maybe because it is cute and fluffy : D


Bought this dress on last friday from Seppälä.
It costed 30€ but I like it because it has pockets!

Some random in fitting room pics:
I like KappAhls lights they are very good if you want to take good pictures!


Like I have some dirt on my nose! Damn makeups.It was big mistake not to take comb with me.Somethings wrong with my another eye.
But yeah I was wearing this outfit, not so amazing but it was warm


This is the white t-shirt you can see me wearing on these pictures.

My new bed sheets! I love these because....well Angry Birds


Some leopard pattern nailtips! I freaking love them. I'm going to do some new nails after I recieve my 24 nailpolish bottles.
New foxtail because I lost my last one somewhere in Vaasa. Well it were broken anyway now I have this one Bought this about a month ago
 Cute pink logitech headset. They are in fackt better than my PC's speakers.

New HD web cam. It has so freaking amazing quality!I pimped my mp3 and I LOVE IT

next time coming some hair tutorial

77 kommenttia:

 1. Hanki oma tyyli äläkä kopioi Viiviä

  VastaaPoista
 2. anonyymi: onko nykyään kiellettyä laittaa kaapista vaatteet päälle ja lähtee ulos?

  Ps: tajusin vasta myöhemmin et toi peruukki on sama ku viivil näköjään -.-

  VastaaPoista
 3. Eikö toi takki mahdu kiinni? =DD

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: lol mahtuu mut miks pitäisin sitä kaupan sisäl kiinni ? mit vittuu

  VastaaPoista
 5. PS: miks ostaisin 70€ nahkatakin jos se ei menis kiinni :'D imo idiootti

  VastaaPoista
 6. Oothan sä hankkinut samanlaisen ketunhännän ja karvalakin samoin kuin viivillä. Nekin varmaan sattumalta.

  VastaaPoista
 7. Ja on väärin et ostan oranssin ketunhännän, koska sattumoisin oli halpa, sattumoisin tykkäsin siitä ja koska edellinen putos enkä löytäny samanlaita ? Kysyn et mitä väärää on ostaa joku sama lakki mikä jollai toisel on vaa et haluu pysyy lämpimänä talven pakkasella?

  OKO muista ens kerralal ilmottaa mulle listana et mitä kaikkee suome galleil on etten vaa osta samanlaisia. Oi vittu mullahan on samanlaine kaulakoruki ku yhdel gallil voi paska.

  VastaaPoista
 8. En itse kyllä sanoisi että Rouuske yrittää matkia Viivia. Koska alunperin peruukki tilattiin, kuvassa se oli enemmän kuparin värinen(jota toivottiin) mutta luonnossa sitten todella kirkkaan punainen. Ja jos aletaan miettiimään "matkii yhtä gallia"..eikös lähes kaikki gallit näytä samalle? Yleinsä heillä on blondi tukka ja kiharat yms. Nyt on vain sattunut pieni vahinko että sama peruukki, toinen käyttää sitä eri tavalla vain (jos olet huomannut että viivin oma taitaa olla kiharettu, ainakin oli) tämä on suora. Ja ketunhännistä sen verran että ne saattaa olla sama, mutta niin lähes kaikilla muillakin sama, koska se on yksinkertaisesti hyvä ja suosittu väri. Aluneprinhan oli harmaa häntä rousukellakin, mutta huono tuotanto niin se meni rikki ja nyt sitä ei saanut enää samalla värillä, joten seuraava väri kehiin.

  Ja sanon tämän kaiken ihmisenä joka tuntee Viivin henkilökohtaisesti.

  VastaaPoista
 9. HALUUN PRKL SUN ANGRY BIRDS LAKANAT ! ;______; <3

  VastaaPoista
 10. Milla: hähää et saa XD osta omat ♥ voidaa kyl jakaa ne si ku tuut viereen nukkuu XD

  VastaaPoista
 11. No perkele XD..pitääkö mun oikeesti venaa niin kauan? :'D

  VastaaPoista
 12. that wig fits you so well! i am LOVING your lip piercing. had one earlier in the year but my mom made me lose it .____. congrats on graduating!!!

  VastaaPoista
 13. Ei pahalla mut oot kyllä aikamoinen copycat.. ei vaan tämän entryn lukeneena vaan selaisin pidemmältä ajalta sun postauksia.. todella paljon outoja yhtäläisyyksiä. En yleensä välitä jos nyt jollain on sma peruukki etc. mutta kun se ei lopu yhteen eikä kahteen juttuun.. Enkä ihan sua luokittelin galliksi, et oikeen onnistu siinä..

  ps. jos et kestä nättiä kritiikkiä niin get off from blogspot ;)

  VastaaPoista
 14. many cute things!! but.. WHAT is that doll XD

  VastaaPoista
 15. Mite arvasin et heti ku tää linkattii CxC:hen, ni on valittajia...


  Ja mitä välii vaikka matkiskin, tyyli.idolithan on sitä varten et otetaan ideoita ja inspistä omiin pukeutumisiin.

  VastaaPoista
 16. No pakkohan se on näemmä matkia, kun ei osaa hankkia omaa tyyliään. Silti toteutus on halpa ja yh eikä lähelläkään Viivin tasoa.

  VastaaPoista
 17. Anonyymi: Sun kritiikin kestän koska se ei oo semmoi lapsellinen et kuvitellaan haukkumisen olevan kritiikkii.

  En kyl omasta mielestä copycattaile, mut jos muut haluu niin ymmärtää niin ei oo periaattees mun ongelma. Oon ollu viimeiset 3 vuotta enemmä rock joten en ala ostaan kokonaan uutta vaatekerrastoa vaan yhdistelen vanhaa uuteen.

  PS: enkä mäkään pidä itteeni minää täydellisenä gallinä, aloittelijana vasta, mut semmoi tieto et kuka luokittelee gallin vaan tietynlaiseks ja täydelliseks. Kato vähä japsi galleiki ne feilaa kans. No mut ainaki kaks mun tosi hyvää gal ystävää tykkää ja kannustaa.

  Anonyymi 2: Sanon vielä kerran. En kopioi viiviä, imo en vaan ala ostaa kokonaan uutta vaatekerrastoa sen takia et joku toinen gal pukeutuu mustaan vähä rock maisempaan tyyliin. En näe siinä mitään järkeä. PS nää kopiointi jutut kuuluu niin ala-asteelle. Joten voisitteko lopettaa tuon viiviin vertailun kiitos.

  VastaaPoista
 18. sgrmse: ooh thank you so much! I was thinking of getting it in different color and I hoped this wig would have been more copper and not red : I Oh that is bad D: I love piercings and sorry that your mom told you to take yours away : I

  VastaaPoista
 19. Nana: hahaha! it is Ball Joined Doll some sort asian doll thingy and I love them XD just bought that body to my new girl doll. I'll make a entry about them later ^^

  VastaaPoista
 20. SugarycottoN: ai jaha onko se linkattu sinnekki :'D no sepä kiva. Vituttaa kyl sikana se etten saa tunkee jotain peruukkii, mikä ny sattuu olee sama ku viivil, ni päähän ja ottaa kaapista vaatteet ja lähtee ulos. Oletin siis tuon peruukin olevan enemmä cuparin oranssi : I

  imo mul on ollu noi korutki varmaa kauemmi ku viivil semmoi 3 vuotta XD + toi ketunhäntä nyt vaa oli semmoi mitä oon halunnu sen harmaan jälkeen (oisin siis ostanu harmaan mut ei ollu sillä hetkel) ja seki öö jo yli kuukauden vanha XD Mut näköjään suomessa ei galleil tai kellään aasilais piireis SAA OLLA mitään mitä jollain toisella on koska ala-aste ♥ Ihmiset ei vaan kasva.

  VastaaPoista
 21. Oon hetken seurannu näitä kommentteja sivusta. Ootteko huomannu, että esim. Japanissa on usein joku vallitseva trendi, olkoot sitten vaikka ne karvahatut tai ketunhännät tai mitkä tahansa, ja melkeen _jokaisella gyarulla kadulla on sellaset?
  Silti siellä ei puhuta matkimisesta, vaan nimenomaan trendistä. Siitä, mikä on muodissa sillä hetkellä.
  Ps. punatukkasia gyaruja on aika monta. samoin ruskeetukkasia.
  Matkiiko kaikki ruskeetukkasetkin jotakuta muuta?
  Kiitos.

  VastaaPoista
 22. "Kato vähä japsi galleiki ne feilaa kans."
  vertaatko sä itseäs japanilaisiin gyaruihin..? voi luoja, kun et ole lähelläkään sellaista.
  Eikös sulla ollut ihan erinlainen gal tyyli silloin kun aloitit. Ja miten sit hankit just samoja juttuja ku Viivi ja sit olet vain et "hups oho minä vahingossa"
  Tuota sun selittelyä ei kuuntele kukaan sokeakin näkee että kopioit Viiviä. Gyarussa voi kuitenkin käyttää melkeimpä mitä vain joten valinnanvaraa pitäisi ainakin olla.

  VastaaPoista
 23. Anonyymi: No voi herranjumala jos oon nyt sattumalta ostanu samanlaisen ketunhännän ku viivillä en kato stalkkaa nii paljo ihmisiä et muistaisin mitä niil on. Noita samoja on miljoonalla muullaki eikä ne tietääkseni tuu itkee kui "yhyy sul on samanlaine ku jollai toisel". Imo noit karvalakkeiki sa jostai seppäläst 7€ ni totta helvetissä ostan jos on söpö ja halval saa. Suomes näköjään ei saa ostaa vaatekaupas mitään mitä jollai toisella jo on.

  En vertaa itteeni japsi gaslleihin, meinasin vaan sitä kun "en oikein luokittele sua galliks ku et onnistu siinä" tuohon viittasin. imo kaikki failaa joskus, mut jostai sitä on alotettava. Mullei ehkä oo varaa viel johku yber hyber kalliisiin vaatteisiin ku muuttoki edes.

  Jos oot kattonu yhtää minkä näköi oon ollu tos mun vähä poikamaisemmas tyylis ni periaattees en oo muuttanu mitää muuta ku iskeny ripset, linssit ja perukin päähän ja jättäny tissit bindaamatta. Koitan nyt vaa vähä etsiskellä et mikä ois se "tyyli" mikä sopii parhaite niiku gallis. Niinku sanoin, en ala ostaa uutta vaatekerrastoo sen takii et joku toine ihmine käyttää mustaa pinkin sijaan.

  VastaaPoista
 24. Länsimaissa kaikki tuntuu olevan paljon enemmän perfektionisteja sen suhteen, et pitää näyttää 100% täydelliseltä 24h. arvatkaa vaan kiinnostaako japanissakaan ketään jos joku yksityiskohta nyt ei oo ihan vimpanpäälle :DD ei.
  ja sitäpaitsi "vertaatko sä itseäs japanilaisiin gyaruihin..?" se on sama tyyli olit sä sitten suomessa, tai japanissa, tai missä tahansa.
  Ja mitä sitten, jos alun jälkeen onkin huomannu että hei, alotti tietyssä gyarutyylissä mut joku toinenki tuntuuki enemmän omalta!
  Harva tietää alusta asti minkä tyylinen haluaa lopun ikäänsä olla.
  Kukaan yksittäinen henkilö ei myöskään omista yksinoikeutta mihinkään tyyliin.
  Jos niitä tuotteita saa kaupoista, ne on ihan kaikkien ostettavissa ja hyödynnettävissä.

  VastaaPoista
 25. "I got these 3 OBH nordica household appliance + 400€ "

  "Mullei ehkä oo varaa viel johku yber hyber kalliisiin vaatteisiin ku muuttoki edes."

  lol

  VastaaPoista
 26. Hohhoi, mun mielestä toi on niin naurettavaa touhua väittää, että matkii jotain "tunnettua" gyaru bloggaria. Eiköhän kauppoihin oo kamat raahattu juuri sitä varten, että _jokainen_ niitä saa ostaa? Ja joku tuolla sanoi että tyylis oli alkuaikoine erilainen... MITÄ SITTEN ? Ihmisten tyyli muuttuu ja kehittyy. En oo itekkää ollu koko ikääni saman tyylinen, enkä ole vieläkään löytäny itelleni sopivaa tyyliä.

  Hei c'moon ppl, ottakaa se vinossa oleva tamppooni sieltä reiästä pois ja kasvattakaa vähän munaa.

  VastaaPoista
 27. Anonyymi: niin noi rahathan menee siis muuttoon että :__D ja noi OBH tuotteet oli lahja työpaikalta

  VastaaPoista
 28. Pemppu: Kiitos, oikeasti naurahdin ääneen tuolle sun vikalle lauseelle ♥ Ihanaa et löytyy viel joitain joil ei oo hiekkaa pillus XD

  VastaaPoista
 29. Haha, eipä kestä! :D Ja kannattaa tosiaan jättää ihan omaan arvoonsa nää "Yhyy matkit Viiviä" kommentoijat. Että voit iha hyvin mielin jatkaa tyylis "etsimistä". ;)

  http://idaretodreamloudly.blogspot.com/

  VastaaPoista
 30. mulla on punertavat hiukset ja ostin just ruskean karvalakin!!!! OLENKO BAITTARI VIIVI2?!?!?!?!? VITTU OMISTAAKO SE VIIVI PUNAISET HIUKSET JA KARVALAKIT YMS. EI KUKAAN VETÄNYT HERNETTÄ NENÄÄN KU VIIVI PISTI SAMANLAISEEN KARVALAKKIIM SAMAN LÄPYSKÄN KUN KEIKIL OLI VUOSI SITTE!!!! VITTU menkää jumalauta naimisiin sen viivin kans

  VastaaPoista
 31. Ihanaa miten tärkeetä joilleki tr00 faneille tää asia & Viiviä itteään ei näytä kiinnostavan koko juttu. :DDDDD

  VastaaPoista
 32. Pemppu: Thanx! Jatkan kyl viel sen just mulle sopivan tyylin "etsimistä" mut tosiasia on musta vaan sopii mulel paremmin kuin kukat ja pinkki : I ja ps eiks viivi si baittaa mua ku mul on ollu tommoi lätkä mikä sil on lakis ni jotai yli vuode villaneulees kii XD ♥

  VastaaPoista
 33. Anonyymi:...voisin mennä naimisiin sun kanssa ihana rage ♥

  anonyymi2: Näinpä, Viivii tuskin kiinnostaa mut sen tr00 faneilla muljahti tamppooni vinoon : I

  VastaaPoista
 34. mua vaan saatanallisesti vituttaa toi "Kato vähä japsi galleiki ne feilaa kans." --"GALLEIKI"-- se on joko Gal tai Gyaru ja sehän ei taivu noin. sanotaan "suomen galit" tai " UK gals" etc. THERE'S NO FUCKING SECOND L. ~imo~ toi on iha sika ärsyttävää :DDDD
  just for the lulz http://fi.wikipedia.org/wiki/Gallia

  VastaaPoista
 35. Ano: Soriii koitan muuttaa ton pahan tavan mut se tulee automaattisesti murteen takia XD

  VastaaPoista
 36. Musta kans vähän tuntuu siltä ettei Viivi haluais että sen fanikunta käy läpi jokaisen edes vähän gyaruun viittaavankin blogin ja yrittää väkisin poimia sieltä jotain mitä Viivillä jo on.
  Ja aina sanotaan että "seuraa omaa tyyliäsi", mut entä jos se tyyli onkin se että tykkää sellaisista asioista mistä joku toinenkin henkilö saattaa myös tykätä (kuten punaiset peruukit tai karvalakit).

  Mua hävettäis jos mun lukijat olis tuommoisia :<

  VastaaPoista
 37. Musta tuntuu et noi anonyymit "puolustajat" on sun oma tekemiä, ja muita vähäisiä puolustajia on sun kaverit. Kyllä tästä huomaa, et matkit viiviä, ja oot siitä halpa ,ruma ,läski,tyylitön kopio. JA ÄLÄ SANO ITSEESI GALiksi koska sitä et oo! kirjota tästäkin nyt 1000000000kilometrin pitunen puolustus.

  VastaaPoista
 38. "Musta tuntuu et noi anonyymit "puolustajat" on sun oma tekemiä, ja muita vähäisiä puolustajia on sun kaverit. Kyllä tästä huomaa, et matkit viiviä, ja oot siitä halpa ,ruma ,läski,tyylitön kopio. JA ÄLÄ SANO ITSEESI GALiksi koska sitä et oo! kirjota tästäkin nyt 1000000000kilometrin pitunen puolustus."

  muista että neljä sormea osottaa itteäs. anonyyminä on helppo haukkua ja inistä, boostaa varmasti omaa egoa ja auttaa unohtamaan omat vikansa (ihmisluonteessa on muuten se jännä juttu, että muissa ihmisissä huomataan ne ikävät piirteet joita ittessä on). onhan kaikilla jumalallinen olo kun voidaan etsiä rauhassa muista vikoja ja russuttaa niistä.

  VastaaPoista
 39. Tuossa olen samaa mieltä. Se ongelma rousukellakin on :)

  VastaaPoista
 40. luin sun twittwriä
  "wake up, open PC, read G_S lol hard and rofl on the floor - - I should go eat now I'm freaking hungry"
  minusta tuntuu että taisit vaan märistä nurkassa.

  VastaaPoista
 41. "Mua hävettäis jos mun lukijat olis tuommoisia :< "

  - Muaki hävettäis ja kun Viivii ei tunnu kinostavan koko asia jote..

  "Musta tuntuu et noi anonyymit "puolustajat" on sun oma tekemiä, ja muita vähäisiä puolustajia on sun kaverit."

  - En tee self postauksia ja musta tuntuu et sulla on tamppooni vinossa.

  "minusta tuntuu että taisit vaan märistä nurkassa."

  - Voit toki elää kuvitelmissas jos se tekee sun olosta paremman, mut enpä oo tirauttanu yhtäkään kyyneltä.

  VastaaPoista
 42. Mä en _ymmärrä_. Viiviä ei näköjään haittaa eikä edes kiinnosta tää "matkiminen", joten minkä takia joillekin teistä anonyymeistä tää on nyt joku sydämen asia? Tosi lapsellista touhua olla tolla tavalla ilkeä, ja vielä levitellä tätä juttua blogeihin joilla ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa. Kuten Viivikin sanoi sen blogikommenteissa, jokainen teistä tietää ettei toi ole oikein. Toi haukkuminen on internetkiusaamista eikä kritiikkiä.

  VastaaPoista
 43. E: ಠ__ಠ onko mun blogia levitelty muihinki blogeihin. turhan lapsellista ♥

  VastaaPoista
 44. mitä vittuu? ihan ko viivi the queen omistas kaikki maailman vaatteet ja sais ainoana käyttää niitä. TEKIS OMAT RÄTTINSÄ ITE NIIN EIPÄHÄN KUKAAN LAITTAS VAHINGOSSAKAAN SAMAA PÄÄLLE. että en kestä tämmöstä.

  ps. mulla on nuo samat kengät, noi mustat ylimmät ! mut vittu, ne oli sillon vielä jotain neljäkymppiä :D ne on kyl ihanat, mut jotenki kantapäät näyttää niissä massiivisilta. ota joskus kuva ku sul on noi jalas niin nään onko muillaki niin :---D ellei viivil oo sit samoja, yhyy!!111

  VastaaPoista
 45. anonyymi: haha kiva noide mustien kenkien kaa ku...ne on mulle about vähä liian isot ni kyl munki kantapäät näyttää semi massiivisilta, mut silti noi on tosi mukavat jaloissa! Itseasiassa mulla on noissa kuvissa ne jaloissa mut ei näy kunnolla XD

  VastaaPoista
 46. Very cute photos ^_^ Your hair is super pretty! Wah, so lucky, get to go shopping a lot, hehe, I love the shoes you bought!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 47. chearched, fryday ja KappHals? typo much.

  VastaaPoista
 48. Jätäs nyt nyymi Rousuke rauhaan. Joo, en tunne häntä, mutta on kyl ihan oikeesti pakko puuttuu : D Moni mun lisäks on sitä mieltä että taitaa siellä olla vaan yksi nyymi joka on elämäntehtäväkseen ottanut blogissa vittuilun. Ja kuten joku sanoin, viivi ei välitä. Joten mikä ongelma teillä on? Kyllä ne kaikki secretitkin tänään oli taas sellasta luokkaa että huhhuh...

  VastaaPoista
 49. Niin ja rousukelle tremppiä! Musta sulla on tosi kiva tyyli ja tykkään sun vaatteistas ja tavasta meikata! Jatka vaan etiäpän, älä anna yhen nyymin hyppiä silmille (Y)

  Ja niin, mietin kans kun joku nyymi yhdessä postauksessa sanoi jotenkin näin "esität vaan kovaa ja sellasta ettet välitä näist kommenteista vaik oikeesti masennut ja angstit jne". Miten ihmeessä noihin kommentteihin sitten pitäisi vastata? 8'D Itkuparkuhuutoako pitämään siitä kuinka nyt onnistuit aiheuttamaan depression? Olisit valittanut vaan siitäkin.

  VastaaPoista
 50. tiara: oowh thank you, tho I don't shop so much I'm really lazy to go out all alone XD I love those shoes too and I was so lucky with those leopard ones!

  anonym: bitching much?

  Sugar: musta ne oli vaa naurettavia, enkä tajua ees miks ne kaikki on menny läpi sinne mut nojaa : / se on vaa g_s jossam onet muut on ollu samaa mieltä mitä tääl on et . . mitä vitu välii jos jollai on samaa ku jollai toisel : /

  PS: http://3.bp.blogspot.com/-_wDftUm7t-0/TsG0W6bpxDI/AAAAAAAAAIg/HgmPX0moTHA/s1600/group.jpg

  VastaaPoista
 51. this is just fat fail..

  VastaaPoista
 52. sugar: nii ja hokasin ton toisen kommentin nyt...mua on haukuttu koko ikä ja oon oppinu siihen et ne menee ohi korvien ja nauran, koska ne jotka muaki haukkuu ja aukoo päätä tuskin tuntee mua XDD Itken vaan sellasista asioista jotka on vähä vakavempii ku se et joku ano aukoo päätä. En tajuu kui heikkona ihmisenä noiki pitää mua. : / Kai ite tiedän mun vahvuudet paremmin ku ne, mut jos ne saa mieli hyvää siit et kuvittelee mut itkemässä nii iha vapaasti.

  Ja kiitos tosi paljon kehuista, koitan vielä kehittyä ja, löytää sen jotain mikä on se oma juttu ^^

  VastaaPoista
 53. Miss Personality? Pikemminkin Miss Copycat! en yhtään ihmettele jos sua kiusataan ku teet varmaa kaikesta halpoja kopioita..

  VastaaPoista
 54. Mitä vit... Noi ei oo multa! Joku perhana on hakkeroinu! D: Mitä ihmettä tapahtuu... rousuke onks sulla sähköpostia? Voisin laitta sulle viestiä?

  VastaaPoista
 55. Joo nuo kaikki joiden profiilia klikkaamalla "profiili ei ole saatavilla" on joku muu ku mä. Kyllä nyymiä tais alkaa vituttamaan ku nyt pitää mun profiililla vittuilla 8D Ei helvetti tätä suomen tulevaisuutta.

  VastaaPoista
 56. Sugar:...pitää kyllä vajota alas että alkaa toisen profiililla kommentoimaan . . .

  VastaaPoista
 57. Miksi sinä jaksat selitellä tota paskaa. Oikeastai noita tuhannen vitun kilometrin selittelyjä ja ulina paskaa jaksa kuunnella. Tuskin sitä viiviä oikeesti kiinnostaa ku se ei todellakaan ole sinun kaltainen ruma, läski, halpahalli gyaru.

  VastaaPoista
 58. Löysin tän sun blogin Viivin kommenteista (yllätys yllätys), ja mun on sanottava et tykkään tosi paljon sun tyylistä. :) Et mun mielestä näytä kopioivan viiviä ollenkaan, vaikka aika samanlainen peruukki näyttäs olevan. Eli jee löysin taas yhen blogin luettavaks<3
  Haters gonna hate ja silleen, älä välitä nyymeistä koska ne on trolleja kuiteski<3

  VastaaPoista
 59. ps. en kuitenkaan itse ole nyymitrolli terv. edellisen kommentin kirjottaja c:.
  ..and yes, i just had to say that, just in case :--D

  VastaaPoista
 60. Stars: kiitos jos mun blogi kiinnostaa ! :3 ja just in case on hyvä ilmottaa XD

  VastaaPoista
 61. Ei viivikää mikää originaali oo eli antakaa jo vittu olla :D:D:D en kestä. jos feimibloggaaja ostaa vaatteen, meneeks se heti semmoselle "et saa ostaa tätä"-listalle :---D joskus vaan mietin, että mikä ihmisiä vaivaa....
  Kopioi rauhassa tai älä kopioi, ei kukaan sitä lailla oo kieltäny.

  VastaaPoista
 62. Tyyliä ei voi omistaa. En ymmärrä sitä miksi jostain peruukeistakin nousee hirveä kohu, samoin Lita-kengistä! Jos on rahaa ostaa ni sitten ostetaan. Itselläni tällä hetkellä sellainen fiilis, että tekisi mieli kopioida vähän muutaman henkilön "tyyliä" ostamalla samaa roinaa ja seurailla sitten sitä turhaa itkua. Ihan vaan siitä ilosta että on varaa. :'D

  VastaaPoista
 63. Pieni vinkki muuten, sun kannattais poistaa toi sun kommentti Viivin postauksta ennen kun siitä nousee vielä pahemi paskamyrsky. Oon kyl nyt vähän pettyny suhun, väität että Viivi kopiois sua, kun todellisuudessa kumpikaan teistä ei kopioi kumpaakaan :/. Tiiän, et nyymit ärsyttää, mut ei siitä Viiville kannatta mennä valittamaan.

  VastaaPoista
 64. Star: häh...en oo menny valittaan...siis mitä : o minne?

  VastaaPoista
 65. SE KOMMENTTI EI OO MULTA MUN BLOGGER HAKKEROITIIN


  En pysty ees poistaan sitä kommenttia...kai nyt pystyisin jos se olis multa @____@

  en koskaa sanois noin...en koskaa...

  VastaaPoista
 66. AAAAAaa itseasiassa mä aattelin tota hakkerointi-vaihtoehtoa eka, mut tulin kuitenki sanoo tähän ihan varmuuden vuoks. Ihmettelinki miks menisit sanoo jotain tollasta, et vaikuta sellaselt ihmiseltä c: Tyhmää miten jotkut jaksaa, kauheet elämän haaskaust tollanen :C
  Mut hyvä juttu et se et ollu sinä :)

  VastaaPoista
 67. Star: en koskaan KOSKAAN kirjottais oikeasti noin... Vituttaa nyt vaa se et jonku on pitäny törkeesti mennä mun nimellä kirjottaan....

  VastaaPoista
 68. Mun on yksinkertasesti todettava, etten käsitä tätä tilannetta ollenkaan 8'D Mä en ole seurannu sua, enkä Viiviä, kunnes tänään g_s'ää selaillessa olin vähän että o__o whut is this..

  Ja tota joo.

  En tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa 8'''D mikä ihmisiä vaivaa? Miten joku jaksaa mennä näinkin pitkälle sun riivaamisessa?

  ok en ymmärrä.

  VastaaPoista
 69. Ei helvetti miten lapsellisia ihmiset on oikeasti. Sen vielä ymmärrän jos blogeihin annetaan jotain _rakentavaa_ kritiikkiä, MUT sitten tulee aina nää paska anonyymit, jotka vaan haukkuu ja pilkkaa ilman mitään estoja ja menee henkilökohtaisuuksiin. Kuinkahan moni noistakin anonyymeistä oikeessa elämässä kehtais tulla sanomaan tollasia asioita päin naamaa, mitä täälläkin kommenteissa on nähty? Hohhoijjaa. Ja näitä haukkuja-anonyymejä tuntuu olevan joka helvetin blogissa. Mitä ihmeen tyydytystä ihmiset oikeesti saa siitä, että ne menee ja haukkuu ANONYYMINÄ jotain monesti jopa itselle tuntematonta ihmistä? JA hyvin usein ilman mitään syytä. En vaan jaksa ymmärtää. Ja se on ehkä hauskinta, että sen jälkeen kun bloggaaja sitten puolustaa itseään, tulee hirveä kommenttivyöry anonyymeiltä, että "NO MITÄ ITE OOT BLOGIS PERUSTANU SUN PITÄÄ OPPII OTTAA VASTAAN KRITIIKKII!!!!11" Mitä vitun _kritiikkiä_ on se, että haukutaan toinen aivan lyttyyn ilman mitään perusteita? Ei jumalauta mua ottaa niin päähän!! ::---DDD PÄÄ HAJOAAA.

  Kiitos ja anteeksi.

  ps. Blogis on kiva ja oot ihana!

  T. Laura alias Ceramicstar

  VastaaPoista
 70. Amazing pictures!
  I love your Make Up and your eyes are so cool!
  xoxo

  VastaaPoista
 71. hyi oikeesti. Älä pidä hihattomia paitoja noilla käsivarsilla. tosi ällöttävää

  VastaaPoista
 72. Anonyymi: olen kyllä samaa mieltä.

  VastaaPoista
 73. TEILLÄ ON SAMANLAINE TAUSTA BLOGEISSA :------DDDdd vitu kopiokone

  VastaaPoista
 74. mistä ostettu noi AngryBirds lakanat?? Hienot!!! Etsinnässä myös...

  VastaaPoista
 75. ne on ostettu iha prismasta XD et sinne siis!!!

  VastaaPoista