sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Hello lovely followers tommorrow I'm leaving to Vaasa and honestly I have no idea when I'm coming back home. :// Also on Wednesday I'm going to Helsinki to see freinds and LM.C so you can see me there.

Yes I was supposed to do my BJD post today but somehow my time just flew away and stuff. I still need to back my things and atm I'm dying my hair one more time before going, I also went and cut all the dead hair away. I just havent really done anything. Well yesterday I saw my best friend Minna since she is leaving to Japan tommorrow. She will live in Hokkaido for 3 months, I'm going to miss her ;_;

I will make some post about Helsinki trip since we are going to Japanese garden to take some pictures with Milla and Myrre. Milla will be our lovely photographer :3 I tho wont tell you the theme yet, but you will see!

I have my entrance exams on Thuesday and I'm nervous so freaking nervous x__x So wish me luck!! I wish luck for all of those people who have their exams going on or ended!! Oh heck...just good luck to EVERYONE with exams or not : D

I have some awesome folio hat :3 (wearing it so the hair dye will work better!! Does it really work?)So I'll see you hopefully next week!!

Oh yeah I forgot to add that I have Lookbook account now because Milla wanted me to have one XD. HERE!!

13 kommenttia:

 1. Ootteko kenties menossa Roihuvuoreen kuvaamaan? 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo harmainta hajua missä se koko paikka on XDD mä vaan meen mukana

   Poista
  2. Okei xD pohdin vaan ku se tuli ainaki ekana mieleen ku ite oon menos sinne sunnuntaina x'DD

   Poista
  3. Me mennään varmaa torstaina XDD ku tuun keskiviikkona stadii ja si sunnuntaina on LM.C

   Poista
 2. mitä hittoa mariset twitterissä läskeistäsi. kunnon huomionhakuista paskaa mieti vaikka mielummin miks olet läski. ihme "sä oot kaunis ja hyvissä mitoissa" kommenttien kalastelua >__>

  VastaaPoista
 3. tsau! Heitin sulle blogihaasteen ~

  http://yellowisalwaysyellow.blogspot.com/2012/05/challenge.html

  VastaaPoista
 4. Sun blogistas on tullut tosi hiljainen, kun edellisten päiväyksien välejä kattoo niin tosi ikävästi on postauksil välejä, sult ei tuu edes kerran viikossa uutta, mikä on iha surkeeta kun tätä olis niin kiva seurata. Sitä Vaasan ostos postaustakaa et ikin tehny. Sit sä aina kyselet aiheita postauksiin vaik niitä on annettu sulle vaikka ja mitä ja erilaisa juttuja on pyydelty ihan muutenki vaan, selaa vanhoi kommenttei sielt niit löytyy! sun on jo mont kuukauttakin pitäny tehä nukeistas postaus kun lupasit sen tehdä mut eipä ole näkyny! Tahtoo lisää postauksia! Tätä on nii kiva seurata :< En taho et tää blogi hiljalleen vaipuu sulta unholaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. älä huoli en ole unohtanu blogia. Piti kirjoittaa jo vaasaasa postaussa, mutta oon edelleen kauheassa flunssassa että siellä aika menikin sitten nukkumiseen : / ja seuraavassa postauksessa on kaikkea vähän sekaisin, muokkailen juurikin kuvia. Eli nukkeja vaatteita kahelta reissulta ja sitten vähän helsinkki reissustakin.

   Mulla on paha mieli aina kun kirjottaminen viivästyy, varsinkin nyt kun flunssa vie mehut ajattelemisesta ;_;

   Poista
 5. flunssa o aika paska selitys. eihän sun tarvis ku istua ja kirjoittaa. oot vaan yksinkertaisesti laiska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi mutta puhumme flunssasta = kuume, nenä valuu ja menee tukkoon 24/7, yskin keuhkoja pihalle, jokaista niveltäni ja lihastani särkee ja kuumottaa, huono nukkua = olen helvetin väsynyt, kun on pää täynnä räkää ja välistä ei tiedä että kuoleeko hapenpuutteeseen.En siis jaksa keskittyä juuri nyt englannin kirjoittamiseen, kun hyvä jos suomi sujuu. Kiitos tuesta alkaa jo helpottaa.

   kyllä se postaus ennenkuin viikko vaihtuu.

   ter: erittäin ärtynyt siksi siis rage

   Poista
 6. uliuliuli-u-u-u. minä olen ollut töissä noilla oireilla lisäks viel se ettei mitään maailman kivointa työtä.

  VastaaPoista