sunnuntai 26. elokuuta 2012

As promised

I now have 260+ readers and it is all because of you guys. I'm not the prettiest, skinniest nor the most unique person in the blogger world but still so many likes to read my blog. I never actually thought that I would gain so many readers in a YEAR!!! Yeah about year ago I started to write my blog more often and wear my girly style too. I've been through up and downs and many disappointments into myself. I've been so close to stop writing my blog and then I hear that some of you really like to read my blog and it keeps me going. I will try to get something together for a giveaway and hopefully I will get something nice into it because you guys deserve it.

I've been bit tired after school and my granny past away last week so that's the reason why I didn't quite have the energy to write. 

My girlfriend made me to go to Särkänniemi with her on last weeks Sunday so that I could get something nice to think for a once. It was my first time and I cried after 2 HORRIBLE rides so much fun eh? I am scared of high places and falling from a one so amusement parks aren't actually my thing. Well it really were fun after those horrible rides, I love log river and rafting adventure (dunno if those are right). I also went to Angry Birds land and sadly it were only for kids : I ffffffffuuuuuuu

Now I will just spam pictures of fishes.
 Fuck this shit.
 These were kissing XD
 This one simply didn't know where he/she was.

Best smile goes to.
 Me.




Me and Milla got an idea of dip dying a wig so we tried one technique and dip dyed this grey/silver wig. If you want a tutorial I could make one. This tipe of dip dye shouldn't be permanent though I havent washed that blue color off yet so I don't know.

What do you think?






99 kommenttia:

  1. Congratulation for having +260 readers^ ^ Your dip dyed wig looks amazing!! ^ ^ I hope you get +300 readers before christmas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much!!! ^ ^ I like it too, even tho it was Milla's idea! Well let's hope so XD

      Poista
  2. tuota viimeistä kuvaa on vähän muokattu että näyttäisit hoikemmalta :D:D:D:D

    VastaaPoista
  3. That wig looks very cool! ^__^

    VastaaPoista
  4. En kestä noita kalojaaa XD Ihania!!! Pusuhuulikala ja toi iso hymyilevä ovat mun lemppareita :'D
    Teillä MENI vähän niinku elokuvissa toi piristysylläri :D Vaikkei ehkä ollut sun lempparikohde noi korkeet paikat, niin ajatus on silti tärkeä :)

    Toivottavasti jakselet siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha joo hajosin eniten tolle kalalle mil on hampaat XD kunnon pepsodent hymy, sit toi yks toinen mikä hymyilee kohti kameraa, oikeen lähesty mua sillee " : D " XD Joo hei huvipuistot ei oo mun juttu paitsi possujunat!

      Eiköhän tää tästä, parempi olo on kyllä ollu jo jonki aikaa ^^

      Poista
  5. on aika naurettavaa että muokkaat kuviasi ja sitten suutut selvästi kun joku asiasta mainitsee. kun oikeesti olet vielä muokannut itseäsi "pienemmäksi" noihin kuviin niin täytyy sun olla kyllä ihan jumalattoman iso koska noissakin näytät silti epäterveellisen lihavalta. Huvittavintahan on että kuvittelet ettei kukaan sinun muokkauksia huomaa vaikka noista erottaa paintin käyttäjäkin että ollaan vedelty vähän pikseleiden paikkaa. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua, että väität mun suuttuneen kun en tietääkseni ole suuttunut + todella mukavaa että tiedät mun tunteet paremmin kuin minä itse.

      Joo painan 250 kiloa ja elämäni on kulissia moi : )))))

      Poista
    2. Sun käsitys epäterveellisen lihavasta on vääristynyt. Anteeksi vaan.

      Poista
  6. OI!!! toi peruukki on iha sika ihana! ;u;
    harmi ku ite en oikee osaa pitää peruukkeja =o=

    http://shutterxspeed.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. kuvien muokkaaminen = itsepetosta :)))))
    postaa itsestäsi joskus kokovartalokuvia ilman meikkiä, peruukkia yms muita feikkejä juttuja ja ilman muokkaamista, mut niin äh sul o niin huono itsetunto ettet pystyisi siihen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mul on kyl kuva blogissa ilman meikkejä, mut ei viel kokovartalo kuvaa I can do that.

      Poista
    2. Miksi Rousuken tarvitsisi todistella teille yhtään mitään? Miksi ottaa epäedustavia kuvia itsestään tänne nettiin, jos voi ottaa hyviäkin? Eiköhän kaikki bloggaajat muokkaa tai asettele itseään kuviin, tuskin kukaan haluaa laittaa itsestään niitä hirveimpiä otoksia. Ja uskokaa pois - kaikista ihmisistä saa rumia kuvia.

      Sitäpaitsi - ei teillä anonyymeillä ole varaa vaatia Rousukesta noita ns. "rehellisiä" kuvia, koska ettehän te itekään kerro edes omaa nimeänne :D

      PS. Rousuke, toi peruukki on tosi hieno! Ja upeita kuvia susta. :)

      Poista
  8. Oletpas suloinen. :)

    VastaaPoista
  9. niin miltä tuntuu olla ruma ja läski ilman meikkiä ja fotaria? ja postaappa itsestä le naturel kuva ilman kokovartalolla ilman muokkaamisia ja vääntelyä ihmeasentoihin tai ylhäältä päin kuvaamatta et nähdään millainen tytöntyllerö siellä oikeasti on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postaappa eka itsestäs le naturel kuva jonnekkin.

      Poista
    2. itsehän olet varmaan supermallin näköinen ihan le naturel vai :DD ja miks vitussa Rousuke postais sellasen kuvan kun haukutte sitä muutenkin?

      Poista
  10. Hauskasti oot muuttunu poikatytöstä söpön tytön näköiseks :) Mun mielestä tää tyyli sopii ehkä paremmin. Nuo peruukit on kaikki niin hienoja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mine vieläki oon se poikatyttö XD ja kiitos, mukava kuulla!! ^^

      Poista
  11. "niin miltä tuntuu olla ruma ja läski ilman meikkiä ja fotaria? ja postaappa itsestä le naturel kuva ilman kokovartalolla ilman muokkaamisia ja vääntelyä ihmeasentoihin tai ylhäältä päin kuvaamatta et nähdään millainen tytöntyllerö siellä oikeasti on :)"

    En varmastikkaan ikinä opi ymmärtämään mistä teitä peppukipeitä inisijöitä oikein sikiää? Päätin kommentoida tänne jälleen kerran koska haluaisin tietää vihaisten pimppirage-anojen tarkoitusperistä enemmän. :D Miksi ihmeessä vaaditte Rousukea päivittelemään tänne hänen koko vartalonsa paljastavia kuvia? Mielestäni bloggaaja saa ihan itse päättää millaisia kuvia hän blogiinsa laittaa tai on laittamatta. Kenties sinulla hyvä anonyymi, onkin jonkinlainen fetissi pyöreämpiin ihmisiin? Tai ehkä saat jonkinlaista sairasta mielihyvää itsellesi postaamalla turhanpäiväisiä kommentteja ja toteamalla toisten olevan "rumempia ja läskimpiä kuin minä". Mistä tiedät miltä SINÄ näytät muiden silmissä?

    Suosittelisin tekemään töitä itsetunnon kanssa, sillä tuskin kukaan täysin terveen itsetunnon omaava jaksaa olla kiinnostunut tuntemattoman ihmisen, tässä tapauksessa bloggaajan, elopainosta ja ulkonäöstä. Jos koet itsetuntosi olevan kunnossa niin ehkä jaat kuvan omasta täydellisyydestäsi täällä? Moni on varmasti innoissaan asiasta ja kertoo mielellään mielipiteensä sinusta! ;)

    P.S Ei ole Rousuke muuten ainoa photaria aktiivisesti käyttävä bloggaaja, vilkaiskaapa joskus isompien gyaru-blogien kuvia tarkemmin ja huomaatte jänniä pikseleitä.

    VastaaPoista
  12. Mä en kyllä jaksa ymmärtää, että kuka näistä anoista edes jaksaa lukea tätä blogia kun itse bloginpitäjä häiritsee elämää niin paljon, että paskaa on nähtävästi revittävä ihan mistä tahansa :DD lopettakaa lukemasta tätä niin helpottaa teidänkin elämää ja lukekaa mielummin jotain sellaista, joka vähemmän häirii teitä. Tv. K

    ps. ja jos ei ano uskalla tulla omalla naamallaan kysymään, niin eipä tarvi vaatia bloggaajaltakaan mitään tuollaista. kasvakaa siitä kakaravaiheestanne jo saatana. Ja mitä vitun_väliä_teille_on onko joku pyöreämpi vai ei kun se ihminen ei teidän elämässänne ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ kiitos päivän piristämisestä XD oot oikeassa!

      Poista
  13. täällähän on sama postaaja noiden puolustaja anojen takana iiiihan selkeesti :D

    VastaaPoista
  14. anella on suhde. jonkunhan tästä piti mainita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä menee jo huipulle :D tämä todistaa kuinka tahdot EPÄTOIVOISESTI JONKINLAISTA HUOMIOTA, koska näköjään itse et saa mitän elämälläsi aikaan. Ja tällä perusteella en usko että koskaan tulet saamaan. Ihan mielenkiinnosta, mikä on perustelusi? Anna tulla vaikka suoraan minun luokseni sanomaan tuo, ei tänne blogiin. Etsi minut tavalla tai toisella muualta kiinni ja selitä perustelus, JOS uskallat. Niin, empä uskonutkaan että uskallat.

      Poista
    2. Sulla on varmaan hyvä kertoa tästä sille henkilölle jonka kaa Ane on suhteessa. . .aka minä : D

      Ei mut oikeesti, ota se pää pois sieltä perseestä, koska sun jutut menee jo hyvän maun yli.

      Poista
    3. U DON'T SAY :'') oot aika Sherlock

      Poista
    4. Kuka näiden ihmisten muroihin on kussu? :__D voi helvetti sentään.

      ps. oot ihana ja tuun harrastaan teidän kaa kimppakivaa♥♥

      http://crestasama.blogspot.fi/

      Poista
    5. Meidän kanssa erotiikantappaja yöpuku bileisiin ;;;33 Oot kans ihana ♥

      Poista
  15. jotenkin minustakin tuntuu ettei Rousuke uskalla postata itsestään sellaista" le naturel" kuvaa. huono itsetunto ja vitutus läskeistään aaltoilee tännekkin asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ainakaan mun läskit ei oo sun kannettavana : D

      Poista
  16. i agree. Ane ei ole tainnut kertoa sulle ihan kaikkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos kerta tiedät jotenki paremmin kuin mä ni kerro toki kaikki : D et taida oikeesti edes tietää mitään.

      Poista
  17. Aa toi toisiks ylin kuva susta on ihan älyttömän nätti <3
    Ja en oo varmasti eka (ja tuskin vikakaan) joka sanoo, mut älä välitä noista idiooteista. Oot vaan ylpeenä just sellanen ku oot; ihana ja kaunis ihminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja anteeksi vähän unohtu vastata D: en mä välitäkään jotkut on vaan päättäneet elää elämänsä idiootteina, kyllä varmaan sitten myöhemmin kaduttaa kuinka kakara on elämässään ollut :3

      Poista
  18. Rousuke, oot upea ja ihana nainen <3 ihme vihaajia täällä, joku taitaa olla kateellinen tai sit on muuten vaan ei ihan kaikki muumit laaksossa. Musta on hienoa että vaikka ootkin isompikokoinen nainen, oot silti niin kaunis ja itsevarma ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja anteeksi ku unohdin vastata D: en oo aina itsevarma XD jotkut meni väärään jonoon kun aivoja jaettiin !!

      Poista
  19. Näytät hiton omahyväiseltä tossa kolmanneks vikassa kuvassa.

    VastaaPoista
  20. paljon sä oikeesti syöt päivässä kun oot ton kokoinen?? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enemmänkin mitä mä ennen söin : I en kyl ymmärrä miten oon päästäny itteni tähän kokoon, mut nykyään syön normaalisti 2 kertaa päivässä lämpimän aterian sisältäen rutkasti salaattia ja sit aterioiden välissä jonku hedelmän välipalaks ja liikuntaa. :3

      Poista
  21. "täällähän on sama postaaja noiden puolustaja anojen takana iiiihan selkeesti :D"

    Niin, tai sitten täällä vaan käy kaikeksi onneksi muutama sellainenkin ihminen, joilla on vähän järkeä päässä ja empatiakykyä jäljellä kuten astetta kypsemmillä tyypeillä ainakin. Onhan se kyllä ihan kauheen hankalaa ymmärtää että miten joku viitsiikin puolustaa jotakuta joka saa jatkuvasti paskaa niskaansa aivan turhaan, en minä vaan ainakaan... ainoa oikea tapa kommentoidahan on se, että rampataan täällä pillu innosta huurussa vähän väliä jotta löytyisi uusi, vastikään julkaistu postaus, jossa taas päästään obsessoimaan blogaajan painosta! No joo, joka tapauksessa hyvä vitsi että tosta sun kommentistasi paistaa läpi, että jonkun _puolustaminen_ ilkeileviltä kommenteilta on jotenkin typerää ja noloa. Kertoo kyl vähän jotain ihmisen järjenjuoksusta, et toi on tässä kommenttilootassa se asia, johon huvittuneen naureskelevalla tyylillä tarttuu.

    Mua kyl hieman huolestuttaa et mikä joidenkin ihmisten ongelma täällä on, koska oon aika saletti et täällä käy yks ja sama tyyppi taikka muutama tietty tapaus jankuttamalla Rousuken painosta jokaikiseen postaukseen. Miten teitä voi kiinnostaa yhden ihmisen paino ja syömätottumukset niin hirvittävästi, et jaksatte ulista tota samaa itkuvirttä postauksesta toiseen? Jos mulla ei ois parempaa tekemistä kuin vänistä blogissa siitä, miten painava blogin kirjoittaja on, niin kyllä saattais hiukan hävettää se miten naurettava ja turha ihmisperse oon. Mikäli tää painoasia on niin lähellä teidän sydäntänne, niin aloittakaa toi pakkomielteinen painon kyyläys vaikka siitä, mitä se vaaka teidän ittenne alla näyttää, niin ei tarvitse olla niin kamalan huolissaan jonkun tuikituntemattoman ihmisen painosta.

    "kuvien muokkaaminen = itsepetosta :)))))
    postaa itsestäsi joskus kokovartalokuvia ilman meikkiä, peruukkia yms muita feikkejä juttuja ja ilman muokkaamista, mut niin äh sul o niin huono itsetunto ettet pystyisi siihen :)"

    Minkä kiven alla te ootte eläneet, ettekö oo huomanneet et aika monet ihmiset photoshoppaavat kuviaan? :D Mikä siinä nyt on niin hirvittävää? Blogaajat muokkaavat kuviaan, lehtiin muokataan kuvia, sellasta se nyt vaan on ja jokainen saa photoshopata niin paljon kuin lystää ilman et sen pitäisi muiden persettä kutittaa. Itse asiassa mun mielestäni on jopa suotavaa muokkailla kuvia jonkin verran ennen kuin ne postaa, koska sit kuvat ovat todennäköisesti edustuskelpoisempia julkaistaviksi. En oo koskaan tajunnut mikä siinä on niin suuren leuhkimisen arvoista, et postaa jonkun rakeisen, miljoona pikseliä kertaa miljoona pikseliä-kokosen suttukuvan ja sitten ylpeenä julistaa et "tää on ihan MUOGGAAMATONHHH!!11". Onneks olkoon, onhan se mitalin arvoinen suoritus kun ~muokkaamaton~ kuvas näyttää aivan paskalta! Eikä noita Rousuken kuvia edes oo photoshopattu niin paljon et ne näyttäisivät mitenkään naurettavilta tai epäluonnollisilta. En ite perehtynyt niihin kovin tarkkaan suurennuslasin kanssa, mut ei noista pomppaa mitään epäonnistunutta muokkausmokaa silmille kun merkinnän lueskelee.

    Ei kenenkään oo pakko postata itsestään omaan blogiinsa tietynlaisia kuvia vain siksi, et joku tulee anonyymisti maukumaan tänne. Tai jos niin kovin niitä naturelleja fotoja vaaditte, niin postatkaapa ite ensin omista naamoistanne meikittömät kuvat. Vertaillaan sit vähän et onko teillä varaa valittaa - veikkaanpa että ei todellakaan. Miksi Rousuken pitäisi postata tänne jotain naturelleja kuvia itestään? Jotta te pääsette urputtamaan niistäkin vai? :D Aika onnetonta et tääkään parkuminen ei vielä riitä teille, vaan känyytte vielä lisää syitä kitistä jostain. Ja enpä oo huomannut Rousuken postauksissa mitään "huonoon itsetuntoon ja läskivitutukseen" viittaavaa, et taidat nyt vähän tulkita oman mielesi mukaan tässä. Vitutusta näihin teidän kommentteihin on ajoittain havaittavissa, mut ihmekö tuo?

    VastaaPoista
  22. Milloin postaat itsestäsi sen naturel kokovartalokuvan jonka meinasit??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milloin vastaat(te) siihen kysymykseen, että MIKSI Rousuken pitäisi postata sellainen tai muutenkaan todistella teille yhtään mitään? Entä miksi teillä olisi varaa vaatia "naturel" kuvia, kun ootte itsekkin kasvottomana täällä? Kertokaapas ensin se! Tää kertoo teidän älykkyydestä - tai siis älyttömyydestä - jo jotain, kun hoette tota samaa juttua, mutta ette osaa vastata näihin hyvin yksinkertaisiin kysymyksiin :D

      Poista
  23. koska se aikoi postata. miksi sit luvata jos ei tee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mutta sähän vaadit sitä jo ennenkuin Rousuke oli luvannut mitään ;))))))

      Poista
  24. Could you do a tutorial of dying a wig ? :) I love that wig you got !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. If my girlfreind lends me that grey wig I could, the color is so bright on it :3 I could try on brown wig too hmm

      Poista
  25. yuki: eiköhän se siihen suostunut ihan itse kun joku sitä kyseli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin suostuikin, mutta sitä kyseltiin jo alunperin aika vaativaan sävyyn, niinkuin Rousuken olisi velvollisuus postata sellainen. Ja siihen ei ole edelleenkään tullut vastausta teiltä / sulta, että miten teillä on varaa vaatia sellaista, kun ette itekään näytä edes yhtäkään naamakuvaanne :D

      Poista
  26. Yuki: http://securityaffairs.co/wordpress/wp-content/uploads/2012/01/anonymous.jpeg kelpaako?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole Yuki, mut vastaanpa silti et ei kelpaa. Kuva on muokattu eikä oo naturel. ;-)

      Poista
  27. http://i.imgur.com/rmrGy.jpg :( I don't get it, for me you aren't a copycat. Such a cute girl you are<3 I don't understand who gets pleasure by doing these...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Well we all take inspiration (and Viivi is imo best looking gal in Finland) I dont care less about secrets I stoped reading them some time ago :3 some just chose to be idiots! Thank you (^◇^)

      Poista
  28. Voisitko tehdä postauksen liittyen sun kouluun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kouluun? No kai voin kertoo ens postaukses ees et mis koulus oon. Mitä tarkalleen sua kiinnostais? :3

      Poista
    2. Lyhyesti ja ytimekkäästi kaikki. :D Etkös ollutkin lähihoitajalinjalla? Ootko jo miettiny, että mihin lähdet suuntautumaan ja aiotko kouluttautua lisää? Ootko tykänny olla siellä koulussa ja minkälaisia kursseja teillä on kerennyt olemaan tähän mennessä?

      Poista
  29. Joo oon lähihoitajalinjalla!! Juuri se oikea linja mulle ;;_;; vähän raskas mutta kerron loput postauksessa!! :3 tosi mukava ku kerroit mitä haluut tietää ni en hajamielisenä jätä mitään pois (^◇^)

    VastaaPoista
  30. Henkilökohtaisesti voin sanoa etten missään vaiheessa ollut kummemmin kiinnostunut tästä blogista, mutta viime päivinä oon huomannut selailevani tätä läpi aina välillä. Täähän on aika kiva blogi loppujen lopuksi.

    Se mitä en ymmärrä, on nää anonyymit vihakommentteja kirjoittelevat kakarat. Onko siellä pillussa niin paljon hiekkaa, vai onko oma naama niin norsun vitulla että on pakko ilkeillä toisille täysin typeristä syistä? Te oksetatte mua, ettekö ymmärrä miten herkkä asia paino on toisille ihmisille? Törröttääkö omat kylkiluunne joka suuntaan? Ettekö muka ole ikinä muokanneet kuvianne piirunkaan vertaa? Onko teillä tosiaan mitään varaa haukkua toisia? Oon valmis lyömään vaikka vetoa, ettette oo mitään au naturel kaunottaria täydellisillä tiimalasivartaloilla varustteuina. Entä teidän omat ystävät, ulisetteko niille vähän pyöreämmille siitä miten niiden "läskivitutus aaltoilee teille asti" ja siitä miten "rumia ja itsetunnottomia" ne on?

    Voin ihan rehellisesti sanoa, että mun mielestä Rousuke on söpö tyttö. Voin myös sanoa että oon söpö itsekin, hoikka myös ja mulla on hyvä itsetunto. Onko teillä? Ette ainakaan vaikuta siltä, sori nyt vaan. En oo ikinä tavannut ketään hyvän itsetuntoa omaavaa ihmistä, joka harrastaisi nettikiusaamista anonyyminä. Te ootte yhteiskunnan pohjasakkia, kaikkein säälittävintä ja pinnallisinta porukkaa joiden elämällä ei oo tälle maailmalle mitään merkitystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ♥ :3 en kyllä tiedä söpöstä mutta meikillä leikkiminen on kivaa!

      Poista
    2. kiitos ♥ :3 en kyllä tiedä söpöstä mutta meikillä leikkiminen on kivaa!

      Poista
  31. Jännää ku porukka olettaa että kaikki anonyymit on naisia? :P

    VastaaPoista
  32. "ettekö ymmärrä miten herkkä asia paino on toisille ihmisille?"
    oma vika jos on syönyt itsensä tuohon kuntoon. sitä saa mitä tilaa. Oletko kuullut koskaan normaalista painosta, jolloin ei kylkiluut törröttele joka suuntaan. taidat olla itse vain katkera läski,tai sitten vain ihan Rousuke anonyyminä postaamassa lisää puolustelua jotta tuntisit oman olosi paremmaksi. Rousuke on vaan läski ja "söpö" vain kilolla pakkelia, tekoripsiä yms pienellä fotaroinnilla kuorrutettuna. ilman näitä vain läski isonenäinen laardiläjä. Minä voin kyllä todeta näin koska olen terveissä mitoissa ja omaan sopusuhtaiset kahvot enkä töhri naamaani kilolla meikkiä ollakseni jtn. Miehetki tykkää, joten se kai kertoo myös jtn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo valunu niin alas että pitäisi omaa itsetuntoa "parantaa" kommentoimalla täällä anonyyminä ja kehua itseäni. Ei kaikki oo pinnallisia. Mietin kans että esim valikoitko kaikki sun ystävät/tuttavat sen perusteella kuinka laihoja ne on ? Mulle meikkaaminen on enemmänki leikkiä ja huvittelua, ei asia johon panostan 24/7.

      Poista
  33. "Törröttääkö omat kylkiluunne joka suuntaan?"
    Mieluummin törröttävät luut(eikä mieluusti sitä törröttävää luutakaan) kuin roikkuva läski.
    T: Mies joka pitää naista jotka huolehtivat itsestään ja jolla ei myöskään ole hiekkaa terskassa saati sitten pillussa :)
    PS: jos on tarpeeks nätti ni ei tarvii muokata kuviaan paskankaan vertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks mua ei kiinnosta miehet, varsinkaan sun laises ; ) joten ei oo välii mitä ne ajattelee.

      Poista
    2. Ja sinä mies siellä olet kyl aika urpo. Mietitkö yhtään esim. mikä saa naisia edes tollaiseen kuntoon?
      Onko esim sana masennus, stressi tai syömishäiriö sinulle yhtään tuttu? Tuskin. Urpo mikä urpo.

      Poista
  34. no empä usko että ketään miestä kiinnostaa myöskään sinunlainen läskikasa. kyllä sulle mies kelpais jos niiltä jotain huomiota saisit silleen kiinnostuneessa mielessä. Etkö ite sit ole pinnallinen kun muokkaat itseäsi "kauniimmaksi/hoikaksi" photochipilla?

    VastaaPoista
  35. "Onneks mua ei kiinnosta miehet, varsinkaan sun laises ; ) "
    luuletko että mua voisi sinunlainen tankkeri edes kiinnostaa :D onneks mul on mahdollisuus saada niitä nättejä itsestään huolehtivia naisia ;)
    milloin viimeksi olet muuten mieheltä huomiota saanut siinä mielessä, vähän tuntuu että taitaa moisesta olla piiiiiitkä aika. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. viimeksi eilen mukava miekkonen kehui kauniiksi ja siinä mielessä mun ei tarvi saada huomiota mieheltä ku mulla on tyttöystävä.

      Poista
  36. mukava miekkonen = ruma vanha juoppo katuojasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itseasiassa ei ollu, mikä on sinänsä aika yllättävää kun oli kyseessä lauantai, selvin päinkin oli :o

      Poista
  37. paskapuhetta en usko :D
    pakkohan sun on vain haaveilla tollasesta että saisit iskuyrityksia miehiltä, mutta kun se ei ole totta niin siihen ei kannata alkaa uskomaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt sinä säälittävä ihmisperse hanki elämä :DDD Rousukel on tyttöystävä, tuskinpa sitä harmittaa vaikka ei miehet tuliskaa iskemään.

      Poista
    2. En edes halua tietää millaisessa kuplassa sut on kasvatettu. . .

      Poista
  38. sellaisessa kuplassa johon sinä et ainakaan mahtuis

    VastaaPoista
  39. Ei vittu teitä hiekkapilluja :---------D c'moon, ei sitä aina tarvi olla hoikka ollakseen kaunis.

    VastaaPoista
  40. ai läskikö sitten on kaunista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaik on läski, ni voi olla tosi nätti naamasta. Ja aina voi laihtuu.

      Poista
  41. "Törröttääkö omat kylkiluunne joka suuntaan"
    kiva kuulla että dissataan laihoja täällä :) sitten varsinkin kun itse olen alipainoinen ihan luonnostani vaikka kuinka söisin. Jännää kun ihmiset unohtaa sen kultaisen keskitien eli normaalipainon mihin kovasti pyrin. kyseinen kommenttikin kuulostaa vähän Rousuken kirjoittamalta ainakin tyyliltään. nooh jatkan tässä suklaamurojen syömistä ettei niin luut törröttäis o/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut minun kirjoittama :/ en dissaa laihoja enkä siinä mielessä ylipainoisiakaan, koska ei kuulu mulle miltä jonku kroppa näyttää. Jotku on vaan luonnostaan laihoja ja jotku on vaa lihavia ei voi mitään.

      Poista
  42. lihavuudelle voi tehdä jotain jos haluaa ja viitsii muuten ei auta ku tyytyä makkaroihinsa. Mieluummin mahdun kivoihin muotivaatteisiin kun joudun katselemaan isojen tyttöjen osastolta rättejä päälleni tai tunkeutumaan väkisten niihin ginan isoimpiin pöksyihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onnea sulle :3 mä elän miten mä haluan ja myönnän että oon laiska mutta sentään en oo idiootti

      Poista
  43. ylipainoinen ei dissaa ylipainoisia... AHAHAHHAAAAAAHAHHAHAAAAA

    VastaaPoista
  44. mikset mieluummin olisi normaalipainoinen kuin noin iso?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai olisin mut oon laiska :-D sentään myönnän miks oon iso

      Poista
  45. Hajoo läskeihisi :D:D:D:D

    VastaaPoista
  46. pakko sanoo et siin vaihees jos viettää näin paljon aikaa dissaamassa jotain vitun rousukee ni kannattaa varmaa miettii keksiskö mitään muuta tekemistä elämälleen... pelottaa ihan teijän puolesta et jos rousuke sattuiski laihtumaan ni mitä sitte tekisitte elämällänne.

    lopullinen mielipiteeni näihin kommentteihin: http://www.nesretro.com/yabbfiles/Attachments/jumalauta_ei_helvetti_001.jpg

    ps. rousuke kannattasko ottaa anonyymikommentointi pois ni parilla vihaajalla varmaa katkeis suoni päästä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyl kovasti miettiny pannausta anoille, mut toisaalta muutkin kuin minä varmaan saa kovat naurut noista :'D
      Ps: toi kuva XD ♥

      Poista
  47. Voi hitsit kun mahtaa olla niin kurja, surullinen elämä että lohtua haetaan näinkin säälittävällä tavalla, kategoriassa "anonyyminä olen kaikkivoipa pieni paskapää."
    Loppupeleissä aika surullista, että voi olla noin pienet ongelmat joillain- ehkä silloin tosiaan pitäisi ottaa se pää pois perseestä ja huomata et ai saatana, maailmassahan tapahtuu muutakin..

    VastaaPoista