tiistai 11. joulukuuta 2012

Sujimori hair tutorial

I was asked some time ago to do a hair tutorial and I was "hmmmm maybeee" so I went and did it on saturday but it took some time to edit, because Milla got a new pc and we had to move video clips etc from her old pc to the new one.

I'm not going to add much on this entry because well there is no point XD Just watch the tutorial and if you like it maybe subscribe and like it, share it and if you want me to do more tutorials of hair or makeup just send me a message!

Enyoy!



106 kommenttia:

  1. toi on mun mielest tosi hyvä tuto etenki ekaa kertaa kokeileville! tubes on muutenki liian vähän hyvii sujimori tutoriaalei. ehdottomasti pitää kokeilla jahka kerkeää, on kauan ollu ideana mutten oo koskaan sit oikein saanu selkoo mistä ois hyvä alottaa :____D good job!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! ja oon samaa mieltä että jotenkin ne hyvät tutot on kauheen vaikee löytää. Jotkut mikkä ois hyvii ni si niissä on nii paska valo ettei jaksa kattoo ja osa taas jättää tosi sellaseks...no harakan pesän näköiseks lettinsä XDD Kokeile ihmeessä se on oikeesti hauskaa!

      Poista
  2. Sulla on upeet hiukset! Hyppisin riemusta jos munki tukka olis noin kiiltävä ja hyväkuntonen XD nomutjoo, great job with the tuto, ties vaikka innostuisin tänään kokeilemaan jotain tällästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha no ku alat vaa vetää tarpeeks hoitoainetta päähän ja joskus jätät suoristamatta hiukset + annat niide rasvottuukki joskus nii paljo että tuut hulluks ni eiköhän ne siitä ala kiiltää ja tulee hyväkuntoseks!

      Kokeile ihmeessä!!! ja kiitos ^^

      Poista
  3. Sain vasta nyt katottua ton videon ja pakko kiittää tosi paljon, et oot tehny ton tutorialin !

    Koska toi oli tosi hyvä ja silti samalla sellanen, että miksei sais itekki tehtyä (monesti yrittäny löyttää kunnon sujimori-tutoa).

    Good job ~ ! ( ・∀・)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. öäöää oh stop it you (ノ´∀`*)ノ

      mut tosi hyvä että tykkäsit ja että oli avuks!! Voisin kyllä tehdä lisää jotain jänniä tukka tutoja vaik viikonloppuna tai huomenna!

      thank you sir~! ( ´ ▽ ` )

      Poista
  4. Sun hiukset on ihanan paksut, luulin pelkän kuvan perusteella että tuo on peruukki! Kiva tää tuto, voisi ehkä joskus itekin kokeilla tuota hiustyyliä ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XDD haha joo mut on kirottu yli paksulla tukalla!!! Kannattaa oikeesti kokeilla tolla tekniikalla voi saada vaik mitä aikaa!

      Poista
  5. Tosi kiva tuto, sulla on aivan ihanat hiukset! (: Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosin...ne on taas blondit ku tää saamerin vesi söi värin XD hyvää uutta vuotta myös sinulle !

      Poista
  6. vittu et on naurettava toi sun tukkas :D näyttää ihan palmulta

    VastaaPoista
  7. Noi näyttää yhes vaihees lonkeroilta

    VastaaPoista
  8. Saisit oikeesti kirjottaa useammin ku n. 1 kuussa. Todella tylsää tsekata tää vähän väliä ja mitää tekstii syntyny. Miksi edes pidät blogia jos et jaksa sitä päivittää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla on ollu ny aika paljo kaikkee ettei yksin kertaisesti ole ollut aikaa/ jaksamusta. Mulla on materiaalia seuraavaan päivitykseen ja sori ku joudutte odottamaan, koitan hieman piristyä ja päästä taas päivittämisen makuun :)

      Poista
  9. miten perseellä istuminen ja kirjoittaminen voi vaatia niin paljon energiaa ettei jaksa? olet vain laiska siinä se.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. E ise kirjoittaminen viekkään energiaa vaan se että raadan esim 8h sairaalan vuodeosastolla töissä : D Et ole siis tainnut kuulla mitä työssä käyminen on. En istu koko päivää tietokoneella.

      Poista
  10. moni voi olla sen 8h vielä kovemmassa töissä esim kaivoksella jne. itse olen tehtyt ihan tarpeeks monta vuotta töitä että tiedän kyllä mitä työ on :) satun vielä tekemään vielä raskaampaa työtä kuin sinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se työ mitä sä teet on sulle raskasta, tää mitä mä teen on mulle : ) Mitäs työtä teet?

      Poista
    2. Hirveesti nää anot täällä sättii sua ja sun blogia ja sitten vinkuvat kun eT kirjoittele tarpeeksi usein...säälittävää :D Taitavat olla riippuvaisia susta ;)

      Poista
  11. mitä siihen vuodeosasto hommaan sitten kuuluu kun ihan raatamisesta käy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Potilaiden nostamista ja siirtämistä kun eivät siihen itse kykene. Eikä kaikki potilaat ole pienimmästä päästä. Sit ku pääsen kotiin ni oon pelkkää makaroonia. Ottaen huomioon että kävelen pitkän matkan töihin \o/ Kannattaa kokeilla ni tiedät miltä tuntuu olla kyseisissä paikoissa töissä.

      Työhön kuuluu vielä vuodepesuja, yleensäkin pesut joita potilaat eivät pysty itse tekemään. Potilaiden avustaminen pyörätuoliin ja takaisin sänkyyn ja siinäkin pitää aika paljon nostella. Sit paljon kaikkee, mut mukavaa työtä silti ^^

      Poista
  12. Tarjoilijan hommia tulee joskus vedettyä yli sen 8 tuntia ja joinakin päivinä en ehdi istua kuin vessanpytylle ja liikkeessä pitää olla lähes kokoajan. sitten toki roudata painavia tukkulaatikoita vähääväliä apuna jos on henkilökuntavaje varsinkin nyt joku flunssakausi(ainakin täällä) menossa. kokeile juosta yli 8 tuntia ja siivota ja roudata tavaraa ennen ja jälkeen työpäivän. :) jalat ovat ihan muussia päivän jälkeen, mutta silti pitää hoitaa paljon muita asioita töiden lisäksi enkä marmata koska työ on sitä, jos ei kestä niin sitä ei ole pakko tehdä.
    kannattaa vähän parempi kunto hankkia ni ei ottais niin kovasti voimille :P
    Veljeni on taas raksalla töissä jossa on sitten vähän raskaampaa työtä. ei kuulemma kovin huvita hänen lähtä isommin mihinkään tylpäivän jälkeen.

    tuntuu että koet itsesi niin erityiseksi tåässä asiassa kun olet _töittä_ kuinka teet _8h_ päiviä ja kukaan muu muka ei tee. aika helpolla pääset tyttö :) teillä on vissiin ihan kahvi ja ruokatauot itse kun en moisia kerkeä edes pitämään vaan ruoka pitää vetää lennosta tai syödä töiden jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mikset lopeta jos et kerkeä koskaan kerkeä pitämään taukoja ja käymään syömässä. Aika kaks piippusta valittaa siitä että marmatan koska toi sun tekstis vaikuttaa siltä että oikeen koitat todistaa muille kuinka olet parempi.Mä tykkään mun työstä vaikka raskasta onkin, sanoinpahan vain että oon ollu tosi poikki töiden jälkeen aka myöskin jalat tulessa ja lihakset. Eipä se kunnosta ole kiinni vaan siitä missä asennossa työskentelee, siellä on laihoillakin paikat kipeänä ja niillä jotka tota työtä on tehny jo vuosia.

      Uskon kyllä että on vitun raskasta hommaa, mutta en sentää vähättele muiden töitä kysyinpähän vain että teetkö itse töitä, koska joskus on niitä jotka vähättelee muita ja itse ei ole tehneet töitä ja työskentelet joten ja teet myös raskasta sellaista työtä. Jokaine kokee työn raskaude vähä eri asteikolla. Kannattaa btw koittaa liottaa jalkoja päivän jälkee lämpimässä vedessä ja sit hieroa, teen itsekin niin töiden jälkeen silloin ku muistan, koska joudun myös seisomaan lähes koko päivän. Helpottaa oikeasti ^^

      Meillä ei virallisesti ole taukoja vaan käyn juomassa vettä silloin kun kerkeää ja syömässä käyn nopeasti että jaksan. Joissakin töissä kerkeää syömään joissakin ei ja se on vittumaista jos ei kerkee ees istahtaa : / feel sorry for ya.

      Vuodeosastolla ei oo kyl kovinkaan helppoa aika hassua että tunnut itse hieman vähättelevän muiden töitä. Haistan katkeruuden sun kirjoituksesta.

      Poista
    2. mikset itse lopeta blogia jos et jaksa sitä kirjoittaa?

      Poista
    3. En oikeasti ymmärrä miten jollain läskiperse lehmällä on aikaa tulla tänne valittamaan toisen elämästä? Yleensä blogaajat kirjoittaa blogia omasta tahdostaan ja silloin kun haluaa. Ja miksi ihmeessä pitää yrittää selittää omaa elämäänsä? Jos sulla on noin paljon asiaa, voit varmaan aloittaa oman blogin, jota voit kutsua " tarjoilijan raskas duuni ja mun veljeni on rekkakuski." + Kannattais varmaan opiskella viellä kun toi äidinkieli ei oikein oo ihan hallussa. :)

      Poista
  13. Voi ristus teitä anot! "Mulla onki 100 kertaa raskaampi työ ku sulla!!!1 Mulla on raskain työ kaikista!!1 ziiz että mä oon iha tarjoilija voi hellan lettas ku on raskasta."
    Terv. Toinen tarjoilija.

    VastaaPoista
  14. hieno lopputulos!
    täytyy myös joskus kokeilla!
    btw mielestäni sulle sopii paremmin rokimpi VK-tyyli, kuin tämä rinsessa gyarupelleily

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. awee kiitos. Oon kyl kotoisampi enemmä tollasessa tomboy tyylissä, mutta joskus on kiva olla "rinsessa" : D

      Poista
  15. No onpa täällä taas mukavia ihmisperseitä itkemässä :'D Jos te oikeesti toivotte lisää postauksia siksi että ootte kiinnostuneet lukemaan Rousuken juttuja, ettekä siksi että saisitte jälleen kerran lisää vinguttavaa ja pilkattavaa liittyen mm. kirjoittajan painoon, niin luuletteko et tollainen ruikutus motivoi ketään? On ihan kiva jos ilmaisee kohteliaasti kiinnostuksensa lukea blogia, mutta tollainen "vittu miX oot niin laiska ettet kirjoita lisää, lopeta blogi jos et osaa vääntää uutta merkintää, EI VOI OLLA NIIN VAIKEETA NIINQ!!11"-ininä ei varsinaisesti innosta kirjoittamaan lisää. Ei kellään oo velvollisuutta viihdyttää teitä ja ruveta kirjoittamaan justhetinyt kun joku napsauttaa sormiaan ja alkaa vaatia uutta merkintää. Jos ootte noin vitun tylsistyneitä että teillä käryy käämit siitä kun ette saa uusia merkintöjä, niin kannattais ehkä vähän huolestua. Ettikää jotain muuta luettavaa siksi aikaa et tää blogi päivittyy? Kyllä muakin uusi merkintä kiinnostaisi, mut jos Rousuke ei nyt ehdi/jaksa/halua kirjoittaa, niin ei mulla oo siihen mitään sanomista - hän kirjoittaa sitten kun tekee mieli.

    Toi pillitys ja kilpailu siitä, kenellä on raskain työ taas on vaan pelkästään säälittävää, ei siihen osuvampaa adjektiivia kyllä oo. Oikein myötähäpeä herää kun kattelee tota teidän surkeeta voivotteluanne ja itsesääliänne :'D Jos teitä vituttaa teidän duunit noin paljon niin ettikää muuta hommaa älkää vonkuko siitä täällä. Kyllä toi Rousuken työ kuulostaa ainakin mun korvaani kiitettävän raskaalta, en mä ihmettele yhtään jos työpäivien jälkeen ei oo bloggaaminen ihan ensimmäisenä mielessä (etenkään kun osa kommentoijista on tollaisia kiittämättömiä valittajia). Toi vinkuminen siitä, että teillä on muka raskaammat työt on vaan tosi surullista ja naurettavaa. Ootteko tulleet miettineeksi, että jos joku työ ei ookaan yhden mielestä raskasta, niin se voi olla sitä jonkun toisen mielestä? Tai että työ voi olla raskasta paitsi fyysisesti, myös henkisesti? Ette te voi kenenkään muun puolesta sanoa mikä työmäärä on tälle raskasta ja mikä ei.

    Parasta tossa teidän angstaamisessanne on kuitenkin se, että ensin lyttäätte Rousukea siitä että tämä ns. valittaa turhasta ja luulee olevansa jotenkin erikoinen kun käy töissä (eikä tota Rousuken kommenttia edes voi ymmärtää niin ellei oo vähän yksinkertainen, sillä tämä vain sanoi syyksi päivittämättömyyteen että töiltä ei jää blogille energiaa... mikä on vain syy päivitysten puutteeseen, ei mitään omalla "erityisyydellä" leuhkimista), ja kuitenkin sit heti seuraavassa lauseessa yritätte kerjätä itellenne jotain sääliä ja myötätuntoa teidän ah-niin-raskaista töistänne ja luulette selvästi olevanne ite todella erityisiä siksi että käytte siellä ja täällä hommissa. Miten te oikeesti luulette että kukaan, etenkään Rousuke, jaksaisi sympata teitä kun olette ensin epäkohteliaita ja sitten toivotte että teidän kohtaloanne surkuteltaisiin? :'D Rousuke on kyllä ihailtavan myötämielinen teitä kohtaan, koska mulla itelläni ei löytyisi pätkääkään empatiaa tollaisille vänisijöille. Ai niin, ja ongelmien vertailu ja "kenellä on ranckin elämä!!1"-kilpailu on yleisesti ottaen suhteellisen typerää, koska aina löytyy todennäköisesti joku, jolla on asiat vielä huonommin. Eli ette tekään saa valittaa, miettikää nyt niitä poloisia joilla on vielä raskaammat duunit kuin teillä!!11

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en nyt ymmärrä,onko täällä ihmiset muka tosissaan huolissaan sun terveydestä vai mikä siellä pyllyssä oikein rapsuttaa. Ps tuo "hiekkaa pillussa" sanonta jätettiin jo ala-asteelle ;)

      Poista
  16. Voi herranjumala anonyymit. Noh jos kilpasille lähdetään niin MINUNPA ISI on työskennellyt raksalla jo yli 30 vuotta, työmatkaa on yhden tunnin verran joten matkat mukaan laskettuna herra on töissä 5:00-->16:00 katsos kun ei ole töitä lähempänä tarjolla :) hänellä sattuu myös olemaan selkävika, mutta ei pääse sairaseläkkeelle kun ikää on 'vasta' se 51... hyvähän se meidän nuorien on marmattaa kuinka tarjoilijan homma on raskasta...

    MINUNPA ÄITI taas on ollut yli 15 vuotta sairaanhoitajana jossa joutuu tekemään konehommia, nostelemaan mummoja sekä tekemään työlistoja (esimies kun on).. hänellä taas on selkävika sekä sormien nivelet on menneet silkasta toimistohommasta eli kyllä se koneella oleskelukin pidemmän päälle alkaa rasittamaan etenkin 'vanhempia' ihmisiä :)

    ITSE taas olen ollut keittiö (mutta en kuitenkaan ole koskenut ruoka puoleen) ja tarjoilija hommissa jossa joudutaan kantelemaan pitkin päiviä n. kymmenen kilon astiakoreja, purkamaan kuumia/lämpimiä astioita sekä juoksemaan ruokailusalin puolella siivoamassa pöytiä, luuttuamassa ja auttamassa vanhempia asiakkaita ruuan ja muun kanssa... itse tosin tein kyllä vain 6 tunnin päiviä :--)

    Jos tästä vielä aletaan repimään tähän keskusteluun serkunserkkujen koirat ja kissat niin voin sanoa että...
    VOITIN AHAHAHAHAAH...

    Hyvä näiden ihmisten on tänne tulla pätemään kuinka Rousukella ei olisi vara valittaa kuinka raskaita työpäivät ovat, kun itse kirjoittavat kappaletolkulla tekstiä ja yrittävät todistella kuinka ovat toisiaan parempia :--) Voin sanoa että kyllä toi mun ISI voittaa teidät kaikki mennentullen...

    Aamen


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sun isis on kyllä tän kilpailun voittaja XD ♥ anna sille taputukset selkään voiton kunniaksi!

      Ei mut oikeesti kuolisin sun isän työ tunti määristä x__x

      Poista
  17. NIIN JUURI!!! PRINSESSA ROUSUKEA EI SAA KIUSATA! HÄN ON TEITÄ KAIKKIA PAREMPI JA ANSAITSEE VAIN KEHUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumarra minulle sinä saastainen alamainen : 3

      PS: en ole prinsessa se ajatus on vain sinun päässäsi ♥

      Poista
    2. Vituttaako kun kaikki eivät lähdekään mukaan haukkumaan? Ei kukaan oo sanonutkaan että Rousukea tarvitsee vain kehua, koska rakentava kritiikki on aina jees jos sellaiseen on aihetta. Tarpeeton ja jatkuva mollaaminen ei oo mitään rakentavaa palautetta, etenkin kun tää "Rousuke luulee olevansa muita erikoisempi koska hänellä on työpaikka"-draamakin lähti taas siitä, että te reppanat ette osaa lukea kommentteja oikein (tai ymmärrätte tahallanne toisen sanomiset väärin että saisitte lisää nillitettävää). Mutta tollaiselle vähän simppelimmälle ihmisellehän kaikki on mustavalkoista? Joko pitää heittää kunnolla paskaa niskaan tai sit jos se ei oo jonkun mielestä ok, niin se taas tarkoittaa et ko. henkilön mielestä pelkkä imelä mielistely on sallittua? Kyllä nyt on vähintäänkin itkurunkkujen arvoinen asia kun kaikki eivät ookaan kiinnostuneita jonkun turhasta ivaamisesta täällä :'(

      Poista
  18. ei vituta :D mutta vituttaako kun on paljon ihmisiä jotka kyl tajuaa millainen kopioija ja pelle rousuke on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä samaa mulla on ku sillä ketä "kopioin" hmm?

      Poista
    2. Miksi mua vituttaisi? :D Vaikka Rousuke oliskin ottanut vaikutteita joltakulta tai sun sanojasi lainatakseni "matkinut" jotakuta, niin miks se kiinnostaisi mua? Toisin kuin eräät, mä oon päässyt ohi siitä ala-asteelle kuuluvasta väninävaiheesta, jonka aikana toi ~matkiminen~ oli vielä niiiiiiin kamala juttu. Sorppa vaan, mutta todellinen pelle täällä on se, joka oikeesti kehtaa kiusata nimettömästi ihmisiä netistä. Ystävällisenä neuvona pellen paikantamiseen vihjaan, et löydät sen peiliin vilkaisemalla oikein heleeposti. Meette sitäpaitsi aivan yli ton itkemisen kanssa muutenkin, sillä toi matkimisesta vinkuminen on levinnyt ihan käsiin. Mitä Rousuken painolla on tekemistä matkimisen kanssa? Ei mitään, se on vaan teille vähän hitaammille ihmisille helppo ja laiska tapa mennä siitä mistä aita on matalin ja tarttua tollaseen kuluneeseen aiheeseen jotta sais pahoitettua jonkun mieltä vielä lisää. Ai niin, ja vaikka Rousukella onkin joitain samoja/samantyylisiä tavaroita kuin muilla bloggaajilla, niin a) eivät nekään bloggaajat aivan varmasti oo niitä riepujaan maailman ekoina ihmisinä ostaneet ja omista niihin yksinoikeuksia, b) tää koko aihe on jo ihan kuolleen hevosen hakkaamista kun tää draama lähti joskus yli vuos sitten liikkeelle (minkä te luulette muuttuvan sillä et vingutte täällä?) ja c) ketä kiinnostaa noin vitun paljon? Jos mua suututtais jonkun randomin ihmisen vaatevalinnat niin hirveesti et kokisin pakottavaa tarvetta käydä haukkumassa sitä jatkuvasti netissä, niin kirjottautuisin vapaaehtoisesti hoitoon diagnoosinani Hälyttävä ja Äärimmäistä Sääliä Herättävä Vieraasta Ihmisestä Obsessionti.

      Poista
  19. En kyllä ymmärrä miks ihmiset muka kadehtis Rousukea. En minä olisi ainakaan kateellinen mistää mitä hänellä on tai millainen hän on. Jos kaapista kerta läytyy feikki litat, ylipainoa on reilusti sekä myös lihava tyttöystävä ja oma tyyli tehdään kopioimalla muita jne. Lähinnä koen syvää sääliä häntä kohtaan, että elämä on tuolla mallilla. Sen lisäks tehdään paskoja hiustutoja joissa tukka näyttää lähinnä huonolta vappuperuukilta laiton jälkeen. luulet vain itsestäsi liikoja siinä se

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D otappas se anaalitrappi pois perseestäs ja ota pala kakkua.

      Poista
    2. Ekaks mitä samaa mulla esim on ku viivil? hmm. Tunnetkohan mua oikeesti edes.

      Toiseks älä_vittu_hauku_mun_tyttöystävää. mulle on ihan sama kui paljon mua haukutaan, mutta mun tyttöystävä tuskin on tehny sulle mitään et sun pitäis sitä alkaa haukkumaan + miten mun tyttöystävän paino muutenkaan liittyy mitenkään mihinkään esimerkiksi seurusteluun. Milla ei ees oo ylipainoinen joten LOL. Onneksi hän tai minä ei ole läheskään noin tunteeton ja pinnallinen pönttö kuin sinä :3 Sun tyttö/poikaystävällä ei saa siis olla mitään kurveja pitää olla ihan tikkulaiha ja niin saatanan kaunis ku olla ja voi että voisit olla mitenkään onnellinen.

      So far oon tehny yhden hiustuton mikä ei kyllä oo mikää paras, mut huonompiakin on nähty. Vappuperuukki. . lol

      Mun elämä on mun omasta mielestä hyvällä mallilla, ok oon ehkä läski mutta en oo tollanen kusipää ♥ En kaipaa sun sääliäs.

      Ps: mulla ei oo feikki litoja ollu enää pitkään aikaan :3 Huomaa kuinka paljon oikeasti tiedät musta TAI luulet tietäväs.

      Poista
    3. Ja taas joku retardi anonyymi vikisemässä..

      Poista
  20. joo sori sori ootte ihan oikeutettuja elämään elämänne epaterveellisesti ja niin läskisti kuin vain haluatte :)
    Mä jtn kuulin et olisit ollu muutamia vuosia sit vielä normaalipainoinen, se tässä nyt pistää vähän miettimään et mitähän sontaa sitä on tungettu suuhun kun muutamassa vuodessa mennään kävelyn sijaan pyörimällä eteenpäin. ylipainonhan saa kyllä selville painoindeksillä ja jos sen mukaan on "ylipainoinen" pitää katsoa kumpaa läytyy enemmän löysää vai tiukkaa materiaali kehosta se siinä ratkaisee. se oli vain yksi huomio eikä suinkaan minun vikani että olette molemmat syöneet itsenne tuohon kuntoon, turha siis vollottaa jos asiasta sanotaan.

    Kurvikkuus ei ole sama asia kuin lihavuus sori vain. :D toi on just sitä läskien ajattelutapaa Ylipainoinen = kurvikas ja oikea nainen!!
    enkä maininnut kertaakaan että tikkulaihat on vain ja ainoastaan suotava muotti. Tuo on niin perus laardiakan märinöitä et vedetään heti se kukkakeppi kortti kun puhutaan terveellisestä normaalipainoisuudesta ja näin btw minun seurustelukumppani on ihan normaalipainoinen ei tikku eikä läski.
    ja sinä et herätä mitään sääliä lähinnä huvittuneisuutta tuolle pellehermanni asenteella. Tais nyt vaan osua oikeaan kohtaan, kun noin kävit pimppia dippaan hiukkalaatikolla ;)

    Milla aka Ane-ue aka Ane
    kaikenlaiset anaalifantasiat sinullakin on, mut älä pakota mua niihin :D enkä mä tykkää kakusta, mutta syö toki minun puolestani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Normaalisti mä kävelen eteenpäin ilman että tarvitsee pyöriä :'D Elän kyllä nykyään paljon terveellisemmin kuin reilusti yli vuosi sitten ku mättäsin joka päivä jotain paskaa suuhuni. Mä tietty oon ylipainoinen LÄSKI ja tiedostan sen vallan mainiosti ilman että anonyymien tarvitsee antaaneuvoja kuinka ylipainon saa tietoon painoindeksillä, hei haloo opiskelen lähihoitajaks I know that shit :'D

      Mua kuitenkin vituttaa se että ku et voi loukata mua muuten ni sun pitää sit koittaa loukata mua haukkumalla Millaa. Tappaisin itteni jos oisin sun äitis vai onko sun mutsis opettanu susta tollasen.

      En missään vaiheessa puhunut itsestäni kurvikkaana koska itse olen läski, en kurvikas joten "läskien ajattlutavat" ei päde muhun. Oon syöny itteni tälläseks piste. Oma vikani eikä muiden eikä muiden pitäisi mun painoa löytää jotenkin noin ahdistavana että siitä pitää aina tulla sanomaan :'D Sun puheestas vain sai sellaisen käsityksen, että sun mielestä ei saisi olla ihminen edes normaalipainoinen ollakseen jotenkin onnellinen.

      Pidä sun pimpin dippaus hiekkalaatikolla fetissit ihan itselläsi, että tuo "pidä sun anaalifetissit itselläsi" pidä sä sun pillu fetissit ihan omana tietona :'D

      Poista
  21. " Milla ei ees oo ylipainoinen " rousuken seuraava hankinta voisi olla silmälasit?

    VastaaPoista
  22. "Voivoivoi kyllä olen LÄSKI! TIEDÄN ETTÄ OLEN LÄSKI!" - onneks osaat sääliä itseäs jos muut ei saa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tuo oli itsesääliä ni mä oon jeesus

      Poista
    2. Mitä itsesääliä on siinä et sanoo olevansa lihava? :'D Ensin vingutte tota väsynyttä "oot läski, oot läski, oot läski, japadapadaa"-virttänne ja sit kun Rousuke sanoo et löytyyhän tota ylipainoa niin se on sit "itsesääliä". Ainoota itsesääliä täällä on noi anonyymit itkufestit siitä kellä on raskain työ. Lisäks vinguit tossa ensin siitäkin kun Rousuke sanoi et ilmeisesti seurustelukumppanin pitäis olla tikkulaiha ja sanoit et toi Rousuken kommentti on tyypillistä "läskiakan märinää" ja tekosyiden keksimistä ylipainolle. Eli valitat siitä et Rousuke keksii tekosyitä lihavuudelle, ja sit kun hän sanoo olevansa ylipainoinen niin sit se onkin maagisesti itsesääliä? No ei kai krooniselle inisijälle mikään kelpaa, vaan joka asiasta löytyy aina kitistävää.

      Mua kiinnostais nähdä millainen itse olet, kun katot oikeudekses puhua tollaista paskaa muiden ulkonäöstä. Sitä ihmettä et sun pärstä täällä nähtäisiin tuskin kuitenkaan tulee tapahtumaan, koska muiden pilkkaaminen nimettömänähän taitaa olla parasta mihin pelkuri pystyy? Vaikka inhoaisitkin Rousukea jostain niinkin traaaaaaaagisesta syystä kuin tää matkimisdraama, niin on oikeesti jo jopa tollaiselta ihmiseltä aika vitun säälittävää ja vastenmielistä vetää Rousuken tyttöystäväkin mukaan tähän juttuun, kun ei hänellä oo mitään tekemistä tän kanssa.

      Kertoo aika paljon siitä millainen elämäänsä tyytymätön luuseri siellä istuu jos oot noin epätoivoinen löytääkses jotain muita tapoja loukata ihmisiä, kun sun rajoittunut aivotoimintasi ei kykene keksimään Rousukeen itteensä liittyen muita tapoja pilkata kuin ton kuluneen "oot läski!!11"-argumentin. Mitä sitten jos joku onkin lihava? Ei se ketään normaalia ja perusfiksua ihmistä kiinnosta niin paljon et siitä kokee tarvetta nillittää asianomaiselle, etenkään noin epäkohteliaaseen sävyyn. Äläkä vaivaudu tarjoamaan tohon mitään "etkö tiedä että ylipaino on epäterveellistä?!"-tekosyytä jos sitä suunnittelit, koska sua ei kiinnosta pätkääkään se miten epäterveellistä ylipaino on, haluat vain jonkun syyn huomautella siitä koska sua itteäsi vituttaa jokin ja tahdot purkaa sen häiritsemällä muita. Ihan turha myöskään vedota että "älä syö itteäs tohon kuntoon jos et kestä sitä et muut huomauttelevat asiasta", koska kyl jokaisella tässä maailmassa on oikeus painaa minkä verran tahansa ilman et täytyy sietää muiden törkeitä kommentteja ulkonäöstään. Varsinkaan kenelläkään anonyymilla kitisijällä ei oo mitään varaa tulla valittamaan muiden painosta. Arvaapa miks? Koska se paljonko joku painaa ei kuulu sulle hevonvittuakaan. Vaikka Rousuke olis maailman lihavin ihminen, se ei siltikään kuuluis sulle yhtään sen enempää, eikä sulla myöskään ois sen enempää oikeutta pilkata häntä hänen painostaan.

      Mulle on ainakin se ja sama jos joku on ylipainoinen - paljon pahempi homma on olla pinnallinen ja muiden fiiliksistä piittaamaton, empatiakyvytön paska, jonka elämäntehtävä on yrittää pilata jonkun päivä anonyymikommenteilla netissä. Ylipainosta sitäpaitsi pääsee halutessaan eroon laihduttamalla jos niikseen tulee, mätä luonne puolestaan onkin kinkkisempi ongelma :)

      Poista
  23. "opiskelen lähihoitajaks" nauti paskasta työstä paskalla palkalla. ja pitäishän sun kun alaa opiskelet tietää mitä riskejä ylipainossa on.
    Ja uuh lisää hiekkaa pimperoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin tuolla työllä on joku merkitys :D Ja en muka tiedä?

      uhh sähän tykkäät siitä ; )

      Poista
    2. Toi nyt on jo säälittävintä ikinä, haukkua toista ammatinvalinnan perusteella. :D lol

      Poista
  24. Multa on menny nyt joku juttu ohi? Oon satunnaisesti seuraillut sun blogia ja oot aina vaikuttanut normaalilta, jalat maassa olevalta tytsyltä, joka diggailee laittaa itseään ja pukeutua. Sitten sulla roikkuu perässä kasa anonyymeja (tai anonyymi), joka jaksaa vikistä joka ikisestä asiasta mitä teet. Mistä tää on oikein lähtöisin ja miksi? Oonko missannut jotain?

    Mut tilanteeseen nähden sulla on aika hyvin ne jalat maassa vieläkin! Olet todella kaunis nuori nainen ja elävä esimerkki siitä, miten kaikkien ei tarvitse mennä samaan muottiin. Valitettavasti tää maailma on täynnä ihmisiä, jotka kokee paremmuuden tunnetta haukkumalla toisia. Silloin on omassa itsetunnossa vikaa, valitettavasti. Harva hyvän itsetunnon omaava jaksaa välittää muiden elämästä noin paljoa. :/ Tsemppiä jaksamiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkihan lähti siitä että ostin samanlaisen peruukin kuin yhdellä hieman tunnetummalla blogaajallam, joskus yli vuosi sitten. Tämä kerta oli vahinko ja sitten kiinnostuinkin blogaajasta enemmän (kun en aikaisemmin ollut kiinnostunut) ja tämän henkilön tyyli alkoi inspiroida hieman liikaa = paskavyöry niskaan.

      Kiitos tosi paljon, en kyllä aina tunne oloani kauniiks, tosi harvoin oikeastaan. Aina löytyy vihaajia eikä niitä oikeastaan mun blogista olis tullu "suosittua" XD että osa kiitos heille. Silti oon samaa mieltä sun kanssa täytyy olla huono itsetunto kun pitää kerätä paremmuuden tunnetta haukkumalla muita. Kiitos jaksellaan!

      Poista
    2. ja sit on toki se että sun blogi löytyy melkein päivittäin ylilaudalta linkattuna D: jos et siis tätä jo tiennyt....

      Poista
    3. en tienny koska ei edes kiinnosta ylilauta : (

      Poista
  25. sinullahan oli muutakin samaa kuin pelkkä peruukki turha siis kaunistella omalta osaltasi tilannetta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan tässä miettiä että mitä samaa mulla on vielä ku Viivil. Ehkä pari korua jotka oon tilanne about samaan aikaan ku se ja saanu samaan aikaan :')

      Noit samoii peruukkei en ees omista enää <3 joten 2-3 koruu taitaa olla samat.

      Poista
  26. Tukan väri aina vaihtunut about samaan aikaan samaksi kun sillä, viikko hänen jälkee ehkä. Blogin favicon vaihtu heti ristiksi ku hänelki. Twitterin cover picture "check out my blog" vaihtui sulla heti samaks ku hänelki. Ja ainahan sä olet häne perset nuolemas enkä kyllä ymmärrä edes miksi kun kusta ja paskaa hänki muija täynnä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai onko viivillä nyt blondi tukka? :3 en tiennyt. Jos sua lohduttaa niin mulla ei ole ollut punaista eikä hopeaa peruukkia aika pitkään aikaan. En saanut ideaa vaihtaa faviconia ristiksi koska viivil on se lol eikö toi oo jo vähän kaukaa haettua piikittelyä? Piti oikeen tarkistaa ja imo sillä on aivan erilainen risti faviconina ku mulla enkä edes tykkää liilasta.

      Myönnän että otin inspaa siihe twitteriin viiviltä vitusti liikaa mutta vaihoinkin sen sitten pois. Olin idiootti ei voi mitään. En nuole kyllä sen persettä onko todistetta? Jos meinaat sitä että kommaan sen blogiin ni joo sillo jos on jotai sanottavaa ja sil jotai mielenkiintosta mihin jaksan vastaa.

      Poista
    2. tekstistäsi voi päätellä että osui ja upposi sinuun kyllä nuo veitteet :) selvää pepunkipeyttä

      Poista
    3. vittu repesin ekan anon kirjotustyylille :DDDDD off topic anteeksi mutta hahahhahahahahhahhaa

      Poista
    4. vittu että repesin koska rousuke tai milla siellä anona spämmää :D

      Poista
    5. tottakai mä aina omaan blogiini millan kanssa anoina spämmään ku oon munaton niinku sä :3

      Poista
  27. " Milla ei ees oo ylipainoinen " jos et pidä Millaa ylipainoisena niin pidät itseäsi varmasti myös normaalipainoisena.:) vai tuleeko se perus "emmä ole läski mulla on vain isot luut XDXDXD"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi? Millon oon edes sanonu että pitäisin itseäni normaalipainoisena :''D Hei haloo en oo tyhmä.. oon läski ja mulle läski on se ku on mun kokonen tai isompi joten mulle Milla ei sen takia oo läski eikä yleensäkään alle tai 80 kiloset. Mulle läski on se ku alkaa roikkuu niiku mulla : D

      Poista
    2. Mut en siltikää menis haukkuun ketään julkisesti saati anonyyminä läskiksi vaan sen takia että saisin nauraa toisen kustannuksella.

      Poista
  28. kaikki läski roikkuu lihas ei. Vaikka painaisi 120 kiloa ja sen painon tuo lihas ei ole läski. ja 80kiloa on aika roimasti painoa ellei sitten ole lihaksikas tai noin 180cm pitkä. mars lenkille tytöt! läskejä te molemmat olette diilatkaa sen kanssa.

    VastaaPoista
  29. en haluu kuullostaa miltään hiekkapillulta enkä oo silleen "vitsin copycat matkit viivii!!1" mutkun aika monta samaa asiaa oot ostanu tms juuri sillon kuin viivi ja "vahingossa" kaikki niin.. inspiraatiota saa ottaa mut sitkun sen huomaa näin moni niin se muistuttaa jo liikaa matkimista :-D en edes tykkää ite viivistä mut pistää vähän huvittamaan tämmönen.. nothing personal! saat olla sellanen kuin haluut ja oot nätti~ tyhmiä nää kaikki elämättömät anonyymit, älä välitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis myönnän että kaikki ei oo ihan vahingossa ostettua mut se punanen peruukki oli oikeestikin sattuma. XD

      Viivi on kyllä inspiraatio tyyliltään, koska mulla on tosi samanlainen maku ku sillä tosin ei iha kaikki osu aina yks yhtee esim harmaa tukka ei sopinu lainkaan, musta väri on enemmän mun oma.

      Jokku korut kai on samoja ? mut oo ymmärtäny jo kuin tyhmä olin ja siks tein muutoksen se oli mun 2013 lupaus, olla enemmä mä vähemmä se. En oo kyl pitäny laskuu mitä kaikkee samaa on ollu ku sillä, mut oon myyny niit pois mitä muistin.

      En ota pahaksi koska tää on sun mielipide et ei hätää :) Samalla musta kuitenkin on hirveän naurettavaa kaikki noi "matkit yhyy" jutut jotka enemmänkin kuuluu ala-asteelle ja naurattaa kuin iso juttu tästä tuli noh shit happens right?

      Ja kiitos tosi paljon ;_; ♥ ja anot on anoja ei ne muutu vaik voissa paistais XD

      Poista
  30. mm voita lups! maistuu varmaan sullekkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oikeesti vieläkin joku selvästi saa jotain sisältöä tylsään elämäänsä kun kyttää täällä sun blogia :-D...... pls tää on niin naurettavaa. hienoa jos ootte niin pinnallisia ja paskamielisiä muutenkin että pidätte ylipainoista ihmistä huonompana sen painon takia ja teidän on pakko kyttää täällä ja sit heittää sinne väliin jotain tosi kovia kommentteja millä yritätte hakkaa rousuken itsetuntoo :-D kuinka lapsellisia te oikeesti ootte? hävettää olla ihminen. rousuke ei ehkä oo normaalipainonen ja ehkä on aiheuttanu sen ite mutta MITÄ SITTEN? vittuku pitää noin paljon persettä kutittaa. ette varmaa muutenkaa tajuu että oikeesti on esim. sairauksii jotka aiheuttaa ylipainoisuutta :3 kaikki ei aina oo sen ihmisen oma vika. menee hermo ihan oikeesti. haistakaa kaikki oma hiekkainen pillunne ja hankkikaa elämä ja parempi luonne. kiitos. ps. en oo rousuke jos tähän joku yrittää vetää sen kortin :3

      Poista
    2. ++ ''ja kaikki ei aina tajuu että monesti ylipaino aiheuttaa saurauksia jotka sitten verorahoilla maksetaan'' ihanku sä oikeesti välittäisit jostai rousuken terveydestä :-DDD ja niinku se on sanonu, se maksaa veroja ihan itsekkin. haluut vaa vikistä täällä turhaan kun sulla ei oo muuta elämää tai sit saat siit jotain mielihyvää kun yrität haukkumalla paskoa rousuken itsetuntoa paskoilla jutuillas. pls. laihtua aina voi mutta läpipaskaa luonnetta ei voi muuttaa :3

      Poista
  31. "rousuke ei ehkä oo normaalipainonen" ai miten niin ei ehkä. eikös tuo ole ihan selvää ettei ole lähelläkään normaalipainoa :D
    ja kaikki ei aina tajuu että monesti ylipaino aiheuttaa saurauksia jotka sitten verorahoilla maksetaan ja btw eikös rousuke ole ihan itse myöntänyt syönneensä itsensä tuohon syöttösika kuntoon. tosihan sen voi aina päänsisäiseksi sauraudeksi luokitella jos on niin idiootti että kasvaa ton kokoiseksi ja aiheuttaa itselleen sairauksia yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että olet noin huolissasi onko mulla sairauksia mutta kulta pieni olen ihan terve ei mitään sairautta ja koska liikun joka päivä niin tuskin tulee :) poltatko? koska tupakoitsijoidenkin sairauksia maksetaan verorahoilla. Mielestäni suurempi huolen aihe verorahojen käytöllä on poliitikot jotka esim ostivat ne torkkupeitot ja karaokelaitteet, mutta se ei vissiin sinua hetkauta.

      BTW maksan veroja eli maksan myös mun "sairaudet" jos niitä joskus tulee :3 ♥

      Poista
    2. mutta edelleenkin mietin suuresti, että miksi oikeesti voi näin paljon sun persettä kutittaa joku yks helvetin ihminen tässä koko maailmassa sen takia koska se on ylipainoinen? eipä ole ainoa. valitset nähtävästi kaveritkin sen perusteella, et onko ne normaalipainoisia vai ei, tai sitten niillekkin vikiset koko ajan siitä miten syöttösikojen näkösiä ne onkaan ja vois laiduttaa kun läskit roikkuu :3 säälittävää. vai väitätkö ettet näin tee? koska jos et niin miksi sitten iniset täällä yhelle ihmiselle siitä? :D jos sun ei-normaalipainoinen kaveri tietäis et haukut täällä rousukee ylipainon takia niin tykkäis varmaan. muutenkin kertoo susta paljon jo se että täällä iniset jonkun ihmisen ylipainoisuudesta jota et edes tunne (?) ja vieläpä ANONYYMINÄ. ohan se helppoa tolleen tulla itkemään ja sanomaan kaikkea millä yrität hakkaa itsetuntoo. muutenkin tekeekö se ihmisestä huonomman jos se on ylipainoinen? EI. oli sitten itseaiheutettua tai jonkun sairauden tms. et osaa edes vastaa enään muuten kuin ''läski se on kumminki :D'' -jutuilla koska et vaa osaa sanoo enää mitää muuta. eli olisko aika hankkiä se elämä? mä en vaan tajua miten joku voi olla noin vitun tyhmä ja pinnallinen. kasva aikuiseksi.

      Poista
    3. No mitä väliä sillä sulle nyt niin hirveästi on jos joku on ylipainoinen? Ihan kuin maailmassa ois joku universaali painoraja, jonka ylitettyään on menettänyt ihmisarvonsa täysin ja oikeutettu kuuntelemaan turhaa paskanlätinää tollaisilta nimettöminä vinkuvilta tanoperseiltä kuten sä. Tajuutkohan ollenkaan miten typerän kuvan itestäsi annat tolla kitinälläsi? Ei kukaan täysjärkinen täällä ajattele noita sun kommenttejasi lukiessaan et "HAHAA, TODEN TOTTA! Tän blogin kirjoittaja on läski, vähän noloo! Onpa se kauhee idiootti, vähän toi anonyymi on kekseliäs ja nokkela hanu kun se kutsuu sitä läskiksi, tsihhihhiih!!1". Sä tässä onnistut näyttämään paitsi naurettavalta, myös pinnalliselta ja säälittävältä - mutta ei kai sitä reppana muuhunkaan pysty, kun ensinnäkin tunneäly on niin nollassa ettei osaa käsitellä omaa vitutustaan muuten kuin yrittämällä pilata muiden päivän, ja on lisäksi vielä niin avuton nyhvä, ettei kehtaa edes tehdä sitä muuten kuin nimettömänä ja kasvottomana.

      Mitähän sä tekisit jos joku tulisi haukkumaan sun ulkonäköäsi? Varmaan juoksisit itkien kotiin kuten jokainen äidin pikku mammantissinössykkä ainakin. No, turhaanpa mä arvuuttelen sulta mitä tekisit, sillä et selvästikään oo siunattu ees sen verran alkeellisilla älynlahjoilla, että osaisit - gasp - asettua muiden ihmisten asemaan. Haukutko muitakin ylipainoisia ihmisiä noin? Tai etkö suostu olemaan kaveri kenenkään kanssa, joka painaa sun mielestäs liikaa? En mä nää miks jonkun muun ylipainon pitäis mun persettä heilauttaa, mitäs se ketään haittaa jos joku painaa liikaa. Normaaleille ihmisille nääs luonne on se tärkein kriteeri kaverien valinnalle - eikä ylipainokaan btw tarkoita et joku on ruma.

      Eiköhän jokainen oo tietoinen siitä että ylipaino aiheuttaa pidemmän päälle sairauksia (tai siis "saUrauksia", kuten sä ilmeisesti sanot - olit näköjään niin tohkeissas rynnistämässä pilkkaamaan ettet osannut ees tsekata oikeinkirjoitustas), mut älä jaksa sössöttää että sua kiinnostais pätkääkään sairastuuko joku vai ei. Sano ees suoraan että sua vain huvittaa piikitellä muita näiden painosta siksi, että a) sua itseäsi nyppii jokin asia, ja yrität purkaa sen muihin ja b) et ees osaa keksiä sen omaperäisempiä loukkauksia kuin ton ainaisen läskittelyn. Ja jos jonkun sairastumiseen menee verorahoja, niin mitä vitun väliä? Rousuke maksaa itekin veroja niin en näe siinä mitään ongelmaa, vaik häntä jouduttaisiinkin hoitamaan verorahoilla joskus. Varo vaan ettet ite sairastu, muistakin sit varmasti jäädä kuolemaan kotiis jos näin käy kun niitä verorahojahan ei saa tuhlata kato! Kun annat tässä ymmärtää et Rousukea ei sais hoitaa verorahoilla koska hän on sun mielestäsi ilmeisestikin jollain tapaa tyhmä, niin tällä logiikalla sullakaan ei oo oikeutta verorahoilla järkättyyn hoitoon - kyllä tollaisen empatian puutteenkin voisi laskea jonkin sortin tyhmyydeksi. Ja hauskaa et otitkin puheeksi päänsisäiset sairaudet, mulla on aika vahva kandidaatti mielessä siihen kuka täällä sellasesta tässä keskustelussa kärsii. Kaipa sen tunnevammaisuudenkin vois laskea päänsisäiseksi ongelmaksi? Hoidapa se kuntoon, mut ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ VERORAHOILLA!

      Poista
  32. aika vanha juttu toi torkkupeitto juttu läskeys on silti aina läsnä ja en polta mutta en ole myöskään ylipainoinen. Miten sitten voit olla noin lihava jos kertä liikut (syöt terveellisesti?) joku vika siinä on. joko syöt liihaa harkkuja tai aivan liikaa normiruokaa. ei kukaan lihoa jos liikkuu ja syö oikein. Ne sairaudet voi kuule tulla myöhemmällä iällä sit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mietippä sitä kuule :'D se että liikun nykyään ei meinaa että liikuin ennen yhtä paljon/ söin yhtä terveellisesti. Mut hei en ole sairas joten tietääkseni en oo sun vero rahoja vieny ;__;

      En kyllä tiedä miksi jotain ihmistä voi näin paljon liikuttaa. Auotko muillekki läskeille muuten yhtä paljon?

      Poista
  33. tottakai koska ylipaino ei ole terveellistä ja moni ottanutkin itseään niskasta kiinno ja alkanut dietille ja onnistunutkin siinä. Normaalipainoisia ovat nykyisin ja vientiä on ja kaikki kivat vaatteet mahtuu päälle ja näyttävät paremmalta :)
    yhäkään en saanut selkeää vastausta siihen että jos kerta liikut ja syöt ihan normi ruokaa niin miten voit olla noin saatanan lihava eikö sun kaikki housutki kulu haaruksista kun reidet hinkkaa yhteen?
    jos oikeesti vaan mättöät vitusti herkkuja ja postaat sit silloin tällöin kuvan salaattiannoksestasi ja liikut vain kaupassa ja töissä niin vitut sinä painoa saa pudotettua. ja mieti jos tuosta vielä levenet ja sitten hajoitat nilkkasi ja paino vaikeuttaa sen paranemista ja tulet liikuntarajoitteiseksi ja sitten lihoat liikunnan puutteen takia vielä lisää. mikäs verhokauppa sinut sitten vaatettaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maailman kaikki laihtuneet läskit varmasti kiittelevät sinua,koska ilman sinun turhia kommentteja, he eivät varmasti olisi edes tiedostaneet olevansa läskejä!
      Luojan kiitos sinusta!!
      Ps tollanen jatkuva nalkutus muiden asioista ei myöskään ole terveellistä. Tota menoa päädyt suljetulle osastolle,kun päässä ei muuta pyöri kuin muiden ylipaino. Mahtaa olla raskas taakka yhdelle ihmiselle huolehtia koko kansan terveydestä.
      Suosittelen hankkimaan harrastuksen.

      Poista
  34. Mä en tiedä missä tynnyrissä ihmiset elää, mutta ihminen joka syö terveellisesti ja liikkuu voi olla ylipainoinen. Joillakin ihmisillä on vaan hidas ruuansulatus ja miljoona muuta syytä. Esmes mä syön paljon ja oon silti alipainoinen, vaikka mun ikätoverit jotka mun tietojen mukaan syö vähemmän on lihavempia kuin minä. Jotkut vaan joutuu tekemään enemmän laihuuden eteen.

    Jotta kukaan ano ei pääse nussimaan pilkkua, niin läheskään jokaisenlihavan ihmisen kohdalla ei ole näin, mutta tälläistäkin on olemassa. Enimmäkseen vanhojen ihmisten keskuudessa, mutta myös nuortenkin.

    Kuten Rousuke sanoi että on ennen syönyt paljon epäterveellisemmin, niin ei se paino nyt yks kaks minnekkään katoa. Jos syö normaalisti ja liikkuu hyötyliikunnan voimin, niin se lähtee tippumaan hyvinkin hitaaasti, mutta näin myös pysyvästi.

    VastaaPoista
  35. pysyvästi... niin heti seuraavaan lankeamiseen asti. Rousukella ei ole itsekuria laihduttaa hän tulee olemaan ikuisesti läski ja se on hänen omaa pöljyyttään. sit jos vain lihoaa herkemmin joutuu tekemään enemmän töitä laihduttaakseen. Läski on rumaa mutta ihana normaali vartalo upea varsinkin kun siitä näkee että kuntoilee ja syö terveellisesti :) se varmaan selittää miksi rousukella on lihava tyttöystävä kun ei ole miehiin mahdollisuutta :D Molemmat turvautuvat toisiinsa kun eivät parempaakaan saa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sun mielestä siis lesbouden aitous on vaan etuoikeutettua laihoille ja normaali painoisille ihmisille. Ho hoh. :')

      Voisit myös jättää Millat rauhaan, koska sä tuskin tunnet sitä. Muut taas saa huomata kuinka idiootti olet.

      Meidän painoilla ei oo mitään tekemistä sen kanssa kenen kanssa oon/ollaan yhdessä. Milla on aina ollu lesbo joten sun argumentti on viallinen. Mä taas satun tykkäämään miehistä että naisista. Mä en valitse mun kumppania sen perusteella mitä numeroa vaaka näyttää tai mitä sil on housuissa. lol.

      Miks esim haluisin parempaa, koska Milla antaa mulle jo kaiken mahdollisen mitä koskaan tarvitsen. Ootko katkera koska oon onnellinen vai kenties kateellinen kun sä taidat saada vaan peililtä/kusipäiltä.

      Tekisin abortin jos tietäsin että sikiäisin noinkin idiootin ihmisen ♥

      Poista
  36. koska et saisikaan parempaa. Sori vain mutta minulla on ainakin mahdollisuus valita ja valinnan mahdollisuus on aikas laaja ;) sekä persoona että ulkonäkö kulkevat vaihtoehdoilla käsikäsessä :P taidat vain itse olla kateellinen niille normaalipainoisille joilla riittää ottajia.

    Tappaisin itseni jos lihoisin noinkin isoksi ihmiseksi kuin sinä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä sä voit tietää vaikka saisinki ;) Jos sun persoona ja ulkonakö kulkee vaihtoehtoilla käsi kädessä ni...hu huh onneksi olkoon. Ei ne kaikki normaalipainoisetkaan kovin nättejä oo : D En oo kade koska mulla on jo mun täydellinen kumppani.

      Onneks mulla ei oo noin huono itsetunto että haluaisin itseni tappaa vain numeron takia <3

      Poista
    2. Eli sä oot ilmeisesti todella hyvännäköinenkin tyyppi? Uskon kun näen... ai niin joo, mut enhän mä näe, kun et sä kehtaa edes naamaasikaan näyttää! Ainahan sä voit tota netissä väittää, mutta tuskinpa siihen uskot itsekään. Eiköhän jokainen täysijärkinen nosta kytkintä noin katkeran ämmän nähdessään aika äkkiä, kun ne hoksaavat millainen hapan harakka näemmä oot :D Ellet sitten tietenkin päädy yhteen jonkun yhtä epämiellyttävän ihmisen kanssa kuin itse oot. Jos näin käy, niin siinä on kyl vakka kantensa löytänyt. Onneks olkoon, mut älkää vaan lisääntykö!

      Musta on oikeesti aika säälittävää, et kun pelkkä läskin hokeminen ei enää riitä, niin sit pitää vielä hyökätä Rousuken tyttöystävänkin kimppuun ja vihjailla tollaista tosi kulunutta "et sä ketään muutakaan sais!!1"-paskaa perään. Miks Rousuke olis kateellinen, kun ne vaikuttavat tyttöystävänsä kanssa onnellisilta? : D Musta vähän kuulostaa et taidat vain itse olla kateellinen, kun tyttö, joka ei oo laihimmasta päästä - ja joka on näin ollen sun silmissäsi ilmeisesti automaattisesti pohjasakkaa - on onnellisesti yhdessä jonkun kanssa vaikka hän ei sitä sun mielestäsi ansaitse. Eihän kukaan ylipainoinen ansaitse olla onnellinen kun SÄKÄÄN et oo, vaikka ootkin olevinas niin hyvännäköinen ainakin omien sanojes mukaan. On se niin väärin! Kuulostaa lähinnä että et taidakaan olla niin suosittu kuin annat ymmärtää ja sulla on lisäks huono itsetunto (tosta naurettavasta oman vetävän ulkonäön todistelusta päätellen), ja nää em. seikat vituttavat sua niin paljon, että et keksi muutakaan tapaa niiden purkamiseen kuin kiukkuamisen ihmiselle, jonka olemisen parisuhteessa koet epäreiluks itseäsi kohtaan. Ei kukaan joka on oikeesti tyytyväinen ja itsevarma ulkonäköönsä ja viehätysvoimaansa vaan koe tarvetta yrittää pilata muiden päivää tolla tavoin. No, mutta vaikka et sitä myönnäkään, niin mua ilahduttaa tietää että sulla mahtaa olla oikeasti kurja ja epävarma olo itestäsi. Sen oot kyllä ansainnut. Ai, ja niin uskomattomalta kuin se ehkä tollaiselle läpikotaisin pinnalliselle ihmisille saattaa kuulostaakin, niin eivät kaikki valitse kumppaniaan pelkästään ulkonäön perusteella kuten sä ilmeisesti teet. Eipä sillä et Rousuken tai hänen tyttöystävänsä ulkonäöissä vikaa näkisinkään.

      Kyl sun pitää olla aika pahasti päästäskin vialla jos vihjaat et joku sais ilomielin tappaa itsensä vain painonsa vuoksi. Oikeesti? Ootko noin häiriintynyt muutenkin kuin netissä? En sinänsä ihmettele että oot yksinäinen ja katkeroitunut, eihän tollasta jaksaisi kukaan katella! Nyt kandeis vaan pistää kone kiinni ja mennä terapiaan avautumaan, ei toi sun luonnevikasi sillä parane että ruikutat täällä.

      Poista
    3. Valinnan mahdollisuus on laaja....horo! :D

      Poista
  37. Taitaapa olla niin että Rousuke on itse kateellinen niille normaalipainoisille tai niille jotka ovat laihdittaneet itsensä hyviin mittoihin. Huomaa heti, kun nostetaan sun reilu ylipaino pöydälle niin sä alat sähiseen kuin kiukkuinen eläin, ja olen ihan hiton varma että haluaisit olla normaalipainoinen, mutta sinulla ei riitä itsekuri siihen. Siksi olet ikuisesti kateellinen niille jotka ovat pystyneet laihduttamaan ja saamaan hyvät mitat, mutta et pysty sitä myöntämääb. Vitutus ja kateus paistaa lävitsesi. Nauti siis yhteen hinkkaavista reisistäsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta vitussa oon kateellinen, kuka nyt ei elämässään olis kateellinen jollekkin tai jostakin. En "sähise" siitä että mua haukutaan läskiks, hyvä että missasit mun pointin, vaan siitä että pitää ottaa Millakin silmätikuks ja sen kautta koittaa satuttaa mua. Mulla on paska itsekuri lol entä sitten, mitä se sulle kuuluu? En oo koskaan sanonu ettenkö olis kateellinen enkä ymmärrä mistä päättelet etten pysty myöntämään asioita. Sä niin tunnet mut.

      Poista
    2. mitä vittua oikeesti nyt :-D naurattaa niin paljon et meinaa pää putoo.
      1. edelleenkää ei oo joidenki helvetin anonyymien asia jos joku sattuu olee ylipainoinen eikä oo kenenkään asia tästä säälittävästi vikistä ja haukkua. YHTÄKÄÄN teistä ei oikeesti kiinnosta rousuken terveys, haluutte täällä vaa saada jotain sisältöä elämäänne.
      2. kaikki ylipainoset ei oo sairaita.
      3. kaikki ylipainoset ei oo aiheuttanu painoaan ite.
      4. ei tarvitse olla normaalipainoinen että on kaunis, teidän mielestänne kyllä selvästi pitää. voivoi säälin pinnallista elämäänne kun valitsette kaveritkin selvästi painon perusteella.
      5.laihat voi olla vaan aidosti lesboja? wtf dude? jotkut kato ei okkaa pinnallisia paskoja ja valitse kumppaniaanki vaa sen perusteella et onks se normaalipainoinen. jotku keskittyyki luonteeseen ulkonäön siaan :000 ootteko ennen kuullu tälläsestä?
      6. ylipainoisuus ei tee ihmisestä huonompaa kuin laihasta.
      7. voisitte jo lopettaa tän paskajauhamisen kun ette keksi enään muuta kuin "LÄSKI!!!11" -juttuja. jos ette omista elämää niin menkää kasvattamaan vaikka herneitä.
      8. ja kasvakaa aikuisiksi. en tiiä missä tynnyrissä ootte eläny mut säälin teitä niin paljon. ootte just sellasta pohjasakkaa mille ei voi muuta kuin nauraa.

      Poista
  38. läski on rumaa ja se on ainoa oikea fakta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aha? haha katokku ei keksi enää muuta nii pitää tollasta täällä vaan hokea. se on sun mielipide mut on _tosi säälittävää vikistä anonyymisti täällä siitä. vieläpä ku ei tee siit ihmisestä yhtää huonompaa tms. saat ittes näyttää vaan helvetin pinnalliselta ja elämättömältä paskalta :-D se ei todellakaan ole ainoa oikea fakta koska ihmiset tykkää eri asioista, jotkut alipainoisen ja jotkun ylipainoisen näkösistä ihmisistä. deal with it. edelleen olet tosi säälittävä näiden muiden anonyymien kanssa ja sitä ei muuta mikään.

      Poista
    2. LÄSKI LÄSKI LÄSKI! Melko suppea sanavalikoima...
      Myötähäpeän varjo laskeutuu ylleni -.-

      Poista
  39. rousuke heti puolustelemassa anona itseään :D:D:DDDDD aika säälittävää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tietty, koska ei musta voi esim kukaan tykätä joten joudun turvautumaan anonyymi itseeni. Tsk

      Poista
    2. hahahahaha kuules en oo rousuke vaan ihminen joka ei edes tunne häntä irl ja joka on kyllästyny tollaseen turhaan pinnalliseen anonyymien vikinään :-D rousukeehan ei kukaan muu saa puolustaa kuin rousuke ite :00000

      Poista
  40. höpö höpö rousuke. lakkaa jo uskottelemasta itsellesi että joku mutka pitää blogistasi tai sinusta. Sinähän olet netissä jos iso vitsi jolle nauretaan ihan vitusti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin eihän kukaan lue blogia jos siitä ei oikeasti tykkää. Ai etteikö kukaan musta tykkäis hmm silti mulla on ystäviä :'D

      Kummakun nämä ISOT vitsit ei oo koskaan tullu mun silmien eteen, todista.

      Poista
  41. Tämä ano tykkää susta ja sun blogista erityisen paljon,kun täällä roikkuu vinkumassa koko ajan ;D

    VastaaPoista