sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Long weekend


Hello guys! Somehow I thought it's been only few weeks since last entry but it has been a month again. My summer vacation finaly started after hard and long work in a school. Now I have more time to actually DO stuff, like finding a job if that is ever going to happen in Vaasa.

Anyway last weekend me and Milla went to Helsinki because of Zombie Walk and Hanami. I managed to get some solar dermatitis before Helsinki trip so that's why you can see some red spots on my neck. We lived in a Myrre's house. Thank you!

On Saturday I met Temo one of my dearests friends. We had a blast! (Temo's mad editing skills XD )
I enjoy her company so much and miss her already ;__; We both were kinda poor at that time but we were so lucky that we got some free vitamin water and moomin lollipop + some coupons to RAX haha.



I've heard so much bad feedpack about vitamin water that I never have bought one but this one was actually good. Do you like these?

After we got our freebies I wanted to go and have some bubble tea because I've never tasted one and I was so curious.



I had milky lychee with notmal balls and it was good!! Okay lychee is always tasty. I will try some other ones next time I go to Helsinki. Which is your favorite flavor? Let me know! After bubble tea we just hanged around talking, taking pictures and laughing but then she had to go and I had to go ;__; I went to watch zombie walk for a while because Milla, Minna and Myrre went there but then went back to "home" because I got an ugly blister on my heel.

Shirt gina trigot Skirt flea market Jewerly ebay Headband ebay Bow on a skirt Essin Maailma 


On Sunday I went to Hanami with Myrre, Sanni, Minna and Milla. Lucky for us the weather had been so good that sakura trees were blooming. Last year there were no blooming when we went to Roihuvuori. this was my first time seeing sakura and it was really pretty.

The Gang
Minna, Sanni, Milla, Myrsky and I (photo taken by Thomas)

Shirt gina trigot Skirt Self made Jewerly ebay Headband ebay Shoes ebay

Photo taken by: Sanni

 There were alot of Akita dogs ;__; I love these dogs so bad. Look at it ! I don't remeber her/his name but she/he was so gentle and calm.


Also I saw Puni and she was so nice and pretty! ;__;

 Before we left me an Milla went to get our names written in japanese. *derp*
This little fella was our new best firend he was 13 y.o and so calm little baby ♥

I saw some other friends too like Rosa and I also talked with so many people. Bought unnecessary stuff, ate japanese vanilla pancakes and had fun!

I just need to thank you my blog reader (I don't know your name ;__;) who came to talk with me! It was really nice to meet you and I hope you didn't think me as a creep when I huged you more than once but I was so happy to finally meet a blog reader you were so nice and pretty too!

Were you at Hanami? Let me know ^3^

Moikka moi!



33 kommenttia:

  1. Toi Myrren ja sun yhteiskuva on niin söpö ;_; muistan kun sä nauroit sillä hetkellä just jollekkin niin eollut poker face XD thats why it's cuuuute.

    T:Ane joka ei jaksa loggaa sisälle xDX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ees muista mille asialle hajoilin ku Sanni otti noit kuvii XDD

      Poista
  2. Mun piti käydä kans Hanamissa poikaystävän kaa, mut sit tuli muita suunnitelmia :c mök.
    Noi bubbleteat on niiin hyviä, joka kerta kun käyn Hesas on pakko käydä ostaa yks. Mun tänhetkinen lemppari on perus Milk Tea tapioca palloilla<3
    ps. "Skirt Self made"?? Omg mad skillz you've got there!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awee ;__; ois kannattanu tulla siel oli tosi nättiä!
      Maistoin tota eka kertaa, oli tosi hyvää kyllä ja ens kerralla pakko ostaa taas XD
      No 10 käsityö ni kyl sitä jotain osaa vaik oonki tosi laiska XD

      Poista
  3. Mistä ihmeestä oot tota kangasta hommannu mitä tossa hameessa on? *q*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain sitä Myrreltä : ( koitin etsii sitä online mut se on ihan kaikkialta loppuun myyty

      Poista
  4. näytät sinä hylkeeltä tossa yhdessä kuvassa. et ole ilmeisesti tossa viidennessä kuvassa edes photoshopannu nenääsi pienemmäksi vertaan vaan tohon neljänteen kuvaan. pitää kyl mennä alas kun ei ole tyytyväinen itseensä. grz

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko paha jos on yksi kuva hieman muokattu ja muita ei? Mietin kuinka paljon maailmalla, kaduilla tms törmää muokattuihin kuviin? Ja ei en ole muokannut pienemmäksi muokkasin valotusta ja varjoa sillä raaka kuvassa nenäni näytti vinolta.

      En ole vajonnut alas, pahempia muokkaajia löytyy pilvin pimein. Kiitos kuitenkin palautteesta : )

      Poista
    2. sun nenähän on vino peruna :D

      Poista
    3. Ei se vino oo mut peruna kylläkin :D mut mun nenä vittuako se sua liikuttaa XD

      Poista
  5. Ethän välitä noista idiooteista kommentoijista jotka selvästi vaan yrittää saada sun itsetunnon ja omanarvontunnon alas. Oot kaunis ihminen sekä ulkoa että sisältä ja nuo ääliöt anot sais mennä kotiin kasvamaan. Ei niiden kommentteihin tarvi edes vastata, niillä ei olisi missään tapauksessa pokkaa tulla sanomaan mitään noista asioista sulle päin naamaa. Sun nenässä, painossa, tyylissä, ilmeissä, kuvissa, MISSÄÄN ei ole mitään vikaa. Ja se typerä matkimisjuttu (viittaan siihen toiseen bloggaajaan jota kaikki väittää sun kopioivan) on kyllä aivan ala-astetasoa. Silloin sitä valitettiin siitä jos jollain oli samanlaiset vaatteet vaikkapa. Kulje pää pystyssä eteenpäin ja muista, että olet sata kertaa parempi ihminen kuin se, joka tulee tänne polkemaan toista alas! <3

    -Petra J. (et tunne mua, mutta halusin laittaa nimeni ihan vain siksi, etten aivan täysin täällä anonyymina puhu. Jos joskus sut tapaan, tulen sanomaan tämän sulle varmasti myös ihan kasvotusten! :> )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ja jos joskus näät ni tuu vaa puhuu! En pure häkellyn varmaankin niinkuin hanamissa XD Kiitos ihanasta kommentistasi, en enää välitä, koska sellasta elämä on ei kaikki voi tykätä ja jotku on fiksumpia ja hyväksyy ja jotkut taas on näitä joita ei oo älyllä lahjottu XD Vieläkin väitetään että matkin ja tietääkseni en : / Kiitos vielä kerran <3

      Poista
    2. Hyvä ettet välitä! :) Ja hei, noi sun vaatteet on todella ihanat noissa kuvissa ja syystäkin tunnet olosi noissa nätiksi. Varsinkin toi itsetehty hame on ihana :)

      -Petra

      Poista
    3. Petra J sano kaiken mitä mäkin halusin sanoa!

      Poista
  6. ei ole aina siitä kiinni ettei hyväksyisi isompia ihmisiä tms, vaan välillä ei kaikki vaatteet vaan sovi kaikille kaikkien mielestä. ja se nyt on vaa valitettavaa :/ esimerkiksi mielestäni nuo vaatteet eivät nyt sovi sinulle mutta en kumminkaan tule sinua haukkumaan asiasta vaan nätisti sanon eikä siitä pitäisi pahastua. tietty saat pukeutua miten haluat ja oot tosi nättikin mutta aina löytyy joku joka ei tykkää. mutta asiasta voisi kyllä sanoa nätisti eikä anonyymisti haukkumalla että en todellakaan puolusta tota yhtä anoa :D mutta musta on vaa tyhmää heittää aina se ''haters gonna hate'' tai ''ne on vaan kateellisia'' - juttu kun ei muuta keksi koska ei se aina ole niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tietenkään ole, mutta oletan näin jos ei voi sitä kohteliaasti sanoa. Musta on ok että saan palautetta, mutta jos se on tuota "olet valas" tasoa niin. Tietty ymmärrän jos sun tai muiden mielestä jotkin vaatteet kuten nyt noi ei sovi mun päälle, mutta sanon että mulla oli niissä hyvä ja nätti olo ja varmaan laitan ne jatkossakin päälle.

      Mikä sun mielestä esim mun kannattais noissa korjaa? siis asuissa. Otan toki palautetta vastaan ilman että pahastun, mutta haluan myös sitten neuvoja. :)

      Tiedän myös sen että esim mun t-paidat näyttää jokseenkin isoilta, mutta...tissien kohdalta koko on ok ja vyötärön..liian iso : ( help.

      Poista
    2. Tulee mieleen sekin että suurin osa ei varmaan tykkää että paljastelen mun läskejä jalkoja hameissä :'D ?

      Poista
    3. "jokseenkin isolta" sehän _näyttää_ ihan valtavalta. >_>

      Poista
    4. missä kohtaa muka luki "jokseenkin isolta"? ja ei taida nyt olla sinun asiasi rakas anonyymi kun näin aikuismaisesti vielä siitä sanot :/

      Poista
  7. en nyt sanois läskejä koska toi nimitys on tosi ilkeä ja saan kuulla sitä itsekkin vaikka ihan normaalipainoinen olen :/ mutta noh jos jotain neuvoa pitäisi antaa niin itse ehkä käyttäisin sukkahousuja tms tuossa asussa. kanssa tuo että mekko on lanteilla saa sinut näyttämään aika isolta (anteeksi jos kuullostan ilkeältä) ja koska huomio kiinnittyy melkein ensiksi tuohon hameeseen niin se asia kiinnittää myös ekana huomion. valkoinen myös leventää. tykkään kyllä tuosta ekasta mustasta asusta tosi paljon!
    mutta hei jos sulla oli kaunis olo tossa asussa niin mitä sitten kuuntelemaan muita! :D ja enhän mäkään tätä pahalla sano, kuhan kerron mielipiteeni niin kuin pyysit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos neuvoista. Oon ehkä oudoin ihminen koskaan mutta VIHAAN sukkahousuja yli kaiken. Ne on saatanan keksimä XD Mutta joo totta hame voisi olla kyllä enemmän kapeimmalla kohdalla! Et kuulosta ilkeältä :3
      Ja joo en ottanut pahalla tuota sun ensinmäistäkään kommenttia enkä tätä ihana saada jotain kunnon rakentavaa palautetta! :) kiitos ♥

      Poista
  8. paras bubble tea on musta suklaanmakuinen maidolla ja kahvipalloilla c: (sori en osaa niitä nimiä mitenkään)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä XD ! Siellä oli kyl paljo kaikkee mitä haluisin niistä milky jutuista maistaa : 0 mua kyllä peloteltiin noista maku palloista.

      Poista
    2. ne on kyllä jänniä mutta ei musta mitenkään oksettavia tms :'D musta se koko idea on niissä palloissa hahah.

      Poista
  9. Sun asu on aivan ihana, näytät upeelta! (:

    VastaaPoista
  10. Jee, ihanan pirteä postaus! Ja ei, et ollut "creepy", kun halasit kahdesti. :) Oli ihanaa nähdä niin iloinen reaktio!

    - Viv, bloginlukija, joka tuli juttelemaan

    PS. Kiitos kehuista, sinäkin oot nätti ja mukava. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha no hyvä XD pelottaa aina et ihmiset pitää kauheena creepynä ku häkellyn ja si vaa halailen haha. : ) Oli ihana tavata vihdoin livenä oma blogi lukija ja sen takia hämmästyin XD

      Poista
  11. huh huh. oot kyllä ollut ruoka-aikaan kotosalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. näin minäkin tuumasin :)

      Poista
    2. Kommenttien taso on taas nerokas : )
      Kyllä ruoka on kelvannut <3

      Poista