sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Interview

Some time ago I was asked to take a part to an interview by Beam. She is a gyaru from Spain and she wanted to do a interview about gyarus who wear clothing from medium-large to plus sizes. She wanted me to be the first one in her interview and ofcourse I said yes because the idea was good.

Here is the link to the interview. *click* go and read it. Also don't forget to follow her blog because she is going to make more interviews and I think she deserves more readers. I hope this would be as and inspiration for new gyarus out there and other plus size ones.


Also because of Milla I went and did a "fan page" on facebook. *click*

Next week my mother, sister, her husband and my brothers daughter are going to come in here and on 11.6 I'm going to go to Kemi to see rest of my family so I might not blog for a week or two. : /

Maybe a week ago I got my new bambi dress ! It is so super cute and on wednesday we went to take pictures of me wearing it. I am not used to wear beige clothing but I just fell in love with this one.

Dress eBay Shoes Din Sko Headband eBay Necklace France Bracelet DIY Ring Gina Tricot

My arms are tanned but my legs are still white -.- oh natural tanning I hate you.





 
I was testing the water and Milla took this picture of me.


Well this is all I got this time. Right now I'm enjoying a thunderstorm. I havent seen this kind off thunder in a long time and I love all these pink lightning.

137 kommenttia:

  1. ahww <33 I love the dress ! super cute <3

    how about following each other??

    greetz, lenie
    strawberrysweetprincess.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Mäkin tykkään ukkosesta! Kunhan olen vaan kotona sillon, enkä jossain ulkona :p

    Toi kuva missä istut kivillä on niin upea!
    Ja Beamin idea plus size gyarujen haastattelusta on tosi kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me oltiin Millan kanssa sisällä että ulkona XD

      Kiitos! Ja Beamin idea on tosi hyvä. On inhottavaa että kaikkien pitäis olla laihoja :/

      Poista
  3. ehkä vähän liian pieni tuo mekko sinulle. ei näytä hyvältä

    VastaaPoista
  4. olet ihan helvetin leuhkan näköinen, niinkuin sulla olisi aihetta :)

    VastaaPoista
  5. ihan rakentavana kommenttina sanon, että mekko on muuten hieno, mutta malli ei sovi sinulle. mekko näyttäisi paremmalta jos helma lähtisi lantiolta eikä tissien alta, koska kun mekko on tuon mallinen, se laskeutuu pyöreämmin ja saa sinut näyttämään isommalta mitä olet.
    muuten olet oikein kaunis :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rakentavasta kommentista ^^ Tosi usein kyllä kierrän kaukaa juuri tuon malliset mekot, mutta oli ihana ja mukava päällä. Tosiaan voisi olla parempi niinkuin sanoit.

      Poista
    2. Entä jos pitäisit tuon mekon kanssa jotakin vyötä? Sellaista ns. "tissivyötä"? Se voisi saada mekon näyttämään paremmalta ja sinut hoikemmalta. :)

      Poista
    3. seliseli. Jos kerta kierrät tuollaiset mekot kaukaa niin miksi vitussa sitten sinulla on tuollainen mekko. Tuntuu että keksit paskoja selityksiä jos joku sanoo kriittisesti jostain sinulle ja olet heti muka "joo joo en minä yleensä mutta kun" huoh. Et vaan osaa pukeutua sinulle sopiviin vaatteisiin tai edes oikean kokoisiin vaan pittää väkisin tunkea ittensä liian pieniin vaatteisiin joka sitten korostaa joka makkaraa hkehossasi. sulle nauraa niin moni kun elät pussipäässä ja kuvittelet et oot kawaii iqu gyaru kun tyttöystäväsi tai pari kaveriasi kehuu. Pahoittelen jos tämä nyt loukkaa mutta totuus sattuu.

      Poista
    4. Ano1: totta voisi olla hyvä idea kiitos ^^

      Ano2: kuten jo sanoin koska mekko oli ihana ja mukava päällä, sekä pidän siitä kovasti. Teille anoille kaikki on kummasti aina selittelemistä ja silti kyselette. Mekko ei edelleenkään ole pieni, voin liikkua siinä vapaasti ja siinä on ylimääräistä tilaa, jos tuo olisi väkisin päälle tungettu niin eikö tissien kohdalla olevat napit pitäisi olla kireällä? Just saying. En tietääkseni elä pussi päässä, hienoa että tiedät millainen olen ja että tuo on totuus ? Teen mitä haluan, pukeudun miten haluan vaan itseni takia ja hauskuuden.

      Poista
  6. Näkeehän tuon että mekko on sinulle liian pieni. Selästä saumat oikein vinkuu. Ei kaikkea tarvitse tunkea päälle väkisin. Hanki niitä oikeankokoisia vaatteita niin näyttäisit edustavammalta ja oikeesti noi sun jalatkaan ei oo kaunista katseltavaa kunnon selluliittirungot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sanon edelleen että ei ole pieni, eikö tissien kohdalta nappien pitäisi olla aika kireällä jos tuo olisi pieni ? Meinaan edessä on paidan napit, avattavat sellaiset. Hui kamala, makkaroita ! Jos mun jalat on noin kamalat miksi edes vaivaudut niitä katsomaan hmm?

      Poista
  7. Ihana mekko! Kattelin tota samaa itte eBayssa. :-) Eikä toi mun mielestä ainakaan yhtään pieneltä näytä, inhottavia anonyymejä kirjottelemassa. Onneks niillä kaikilla on varmaan huippumallinvartalot, joita kehtaa esitellä vaikka mimmosissa vaatteissa.
    Selluliittirungot? Melkein kaikilla naisilla on selluliittiä, ihan niillä julkkiksillakin. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ostaa on kyllä sen arvoinen ja tosi hyvää laatua hintaan nähden ^^ Ainahan anoilla tuntuu olevan juuri sen mukainen kroppa mitä mulla pitäisi olla ja tottakai sopivimmat vaatteet. Nojaa.

      Poista
    2. omaan viestiin vastaaminen on aika typerää :D

      Poista
    3. Niin ja miksi kyseinen anonyymi olisi juuri minä? Edelleenkään minun ei tarvitse kirjoitella itse anonyyminä itselleni en ole niin idiootti/säälittävä eikä kaikki niin kusipäitä kuten luulet. Enkä käytä muuten nenähymiöitä kirjoittaessa.

      Poista
    4. ai... et vai? :D::D:D:D:DDD

      Poista
  8. oi! viimeinen kuva! ihana! kaunis!

    VastaaPoista
  9. Näin itsekki saman mekon ebayssa ja näytti mallinpäällä ihan erinlaiselta (paremmalta) kuin sinun päällä. johtuen siitä ettei näytä hyvältä kun olet tunkenut mekon viimeistä milliä myöten päällesi. mekonhan kuuluu jäädä löydäksi jotta rypytykset jäisivät enemmän esille. Sinun kroppari vaan pilaa koko mekon kauneuden sori vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokaisella mielipiteensä ^^

      Poista
    2. Mä taas olen täysin eri mieltä. Musta toi mekko näyttää paremmalta Rousuken päällä, sopii jotenkin paremmin kuin tuolle superhoikalle ja rinnattomalle mallille. Tykkään mekosta ja saattaisin tilatakin sen, mutta luulen, ettei se näyttäisi itselläni niin hyvältä kuin Rousukella.

      Poista
    3. Kiitos mut uskon että se esim vois näyttää munki päällä viel paremmalta sit ku tissit on pienemmät :3 ja kyl se varmaa näyttää sunki päältä hyvältä!

      Poista
  10. Ihana toi mekko! Voitko linkkaa siihen myyjään mistä ostit :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se ainoo positiivinen kommentti minkä saat etkä viitsi edes vastata..

      Poista
    2. Kiitos ja tässä linkki mekkoon ^^!!

      http://www.ebay.com/itm/400464934626?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

      Kuten jo tekstissä lukee, mulla on perhe täällä kylässä, vastaan niin nopeaan kuin vain kerkeän.

      Poista
  11. en tajuu miks ihmiset on sulle välillä täällä tosi ilkeitä ): mun mielest ihminen on kauneimmillaan, kun se hyväksyy itsensä sellasena kun on ja itseluottamusta näkyy :> oot kaunis, äläkä välitä muista! Nii ihanaa kattoo ku ihmiset pukeutuu omaan tyyliin, välittämättä muista <3

    VastaaPoista
  12. Mä katon näitä kuvia että wau, miten upean näköinen olet ja sitten..alan lukemaan kommentteja.. Mitä v*ttua? Mikä ihmisiä vaivaa, miten ne kehtaa olla noin ilkeitä? Suu loksahti auki. Säälittävää tulla sanomaan tommosta! Ziisus, joillakin ei oo elämää...
    Näytät just hyvältä! Päästä varpaisiin asti kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla on omat mielipiteensä, eikä niitä voi muuttaa vaikka olisin laiha XD

      Kiitos ;__; ♥

      Poista
    2. sustahan ei laihaa tuu näkeehän sen kun lihot vain silmissä kun katsoo vanhoja blogi merkintojäs. toki haaveilla saa

      Poista
    3. no itsehän kuolet nuorena tai saat pahoja sairauksia ylipainosi takia. jos et lähivuosina niin muutaman vuoden sisällä. nauti diabeetes paskastasi kun sellaisen saat <3

      Poista
    4. Niin elän muuten vissiin tosi epäterveellisesti ? Ryyppään joka viikonloppu ja kesäloman. Tupakoin oikein ketjulla ja näin. Mutta sunhan mielestä vedän jokapäivä pizzaa, burgeria, karkkia ja en liiku minnekää, mun äiti on mua lihavempi, vanhempi ja silläkää ei oo diabetestä : D Setä on laihempi ku minä ja äippä ja se on saanu 2 tyypin diabeteksen.

      Opiskele vähä lisää enenku tuut aukoo.

      Poista
    5. no jos et muka syö hamppareita ja liikut ni et olisi tuyon kokoinen. se millon sairastuu tai milloin nilkat pettää on vain ajan kysymys. hajoa paskaan noidankehääs sit kun et nilkat paskana voi kuntoilla enään

      Poista
    6. En sanonut etten syö huom JOSKUS. Pahin paheeni on limsa jota kittan aivan liikaa : D Askelvian takia mulla on ollu nilkat ja polvet paskana jo ala-asteelta että ei se painokaan siihen kato että meneekö ne paskaks.

      Poista
  13. Vastaukset
    1. voi luoja turpa kii ja kaiva ne kivet pillustas

      Poista
    2. ei miehillä ole pillua jos et sattunut tietämään :D elä suotta uita pilluas hiekkalaatikolla :)

      Poista
    3. aika läski naiseksi

      Poista
    4. Aika älyvapaa aikuiseksi(?) mieheksi.

      Poista
    5. sentään en muistuta sinivalasta kuivalla maalla :)

      Poista
    6. Kiloista voi aina päästä halutessaan eroon ja ne eivät huononna ketään ihmisenä, toisin kuin mätä luonne - jos on luonteeltaan kapeakatseinen paska, joka nauttii toisten mollaamisesta ja jolla ei oo oman itsetuntonsa kohottamiseen muuta konstia kuin toisten pilkkaaminen, niin a) se on paljon luotaantyöntävämpi ominaisuus kuin mitkään kilot ja b) sitä ei pystykään noin vain korjaamaan.

      Poista
    7. Toiko on paras mihin sä pystyt? Valasvalasvalasvalas - asia on tullut selväksi jo, kyyläät(te) muiden painoa, se on helvetin hienoa jos saat(te) siitä jotain kiksejä, mutta edelleenkin ois kiva tietää mitä se sua / teitä liikuttaa paljon joku painaa? Ihan tosi hei? Ja jos toi ettet oo "sinivalas" on sun ainoa meriitti tässä elämässä, niin onnee :D (ja siltä se uhkaavasti näyttää, kun sun täytyy kirjotella täällä tätä paskaa. Jos sulla olis kaikki hyvin, et tekis tollasta.)

      Poista
  14. No huhhuh näitä kommentteja :D On se kiva että tulee rakentavaa kommenttia, mut tollanen turha perseily on hävettävää ja kaiken lisäksi anonyyminä. Eikö ihmisillä ole munaa tulla puhumaan kasvot esillä.

    + Marika, älä lannistu noista kommenteista. Elät itselles, et muille.

    VastaaPoista
  15. Näiunpä -.-" Tykkään kyllä kun saan rakentavaa palautetta mutta imo läskiks haukkumine ei oo rakentavaa.

    En lannistu teen tätä niin kauan aikaa kun vaan haluan ihan vaan ärsyttääkseni kaikkia anonyymejä ♥

    VastaaPoista
  16. jos sä luulet että sä aiheutat muissa ärsyyntymistä olet aika väärässä. Lähinnä aiheutat vain inhoa ja kuvotusta tuolla ruhollasi joka on paisunut ihan hirveäksi. Oon jotain kuvia sinusta nähnytki jossa olet hoikempi ja pudistellut päätä miten sä oot tehnyt itsellesi nuin ja syönyt itsesi tuohon kuntoon. Läsnäolosi internetissä aiheuttaa vain huvitusta, kuvotusta ja sääliä. kukaan ei halua olla sinun asemassa. BTW kaverini otti sinun kuvasi jääkaapin oveen aloittaessaan dietin on vielä toiminut hyvin kun kuvan katsomisen jälkeen ei ole tehnyt mieli napostella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähinnä aiheutat vain inhoa ja kuvotusta tuolla ruhollasi joka on paisunut ihan hirveäksi.

      Kyllä toikin aika vihamieliseltä kuulosti... ja se että jaksat(te) panostaa tohon läskittelyyn täällä sekä g_s:ssä vuodesta toiseen, kertoo jo jotain teidän elämän sisällöstä ja älykkyysosamäärästä. Teinä mä olisin huolissanne ihan omasta päänupista, enkä Rousuken kiloista.

      Mä myös haluisin vielä jonakin päivänä tietää, että miks teitä, tai ketään haittaa muiden ihmisten paino niin hemmetisti.

      Rousuke, entä jos lakkaisit kokonaan julkasemasta noitten paska-anojen kommentit ja laittaisit g_s:äänkin kiellon ettei sua koskevia secrettejä saa julkaista? Oot rohkea kun olet uskaltanut julkaista niitä näinkin kauan, moni bloggaaja julkasee itsestään vaan hyvät kommentit. Mutta noi paskat ei ansaitse julkisuutta ollenkaan. Olis ihana nähdä miten niiden perse repeää, kun ne ei voikaan enää käydä purkamassa omaa turhautumusta tänne.

      Koska let's face it - jotain vikaa täytyy omassa elämässä olla, että jaksaa tulla kirjoittelemaan noin ala-arvoisia juttuja muille.

      Poista
    2. Annan niille sen pienenkin älyvapaan ilon jota he nähtävästi tarvitsevat elääkseen : D

      Poista
    3. Naatiskelet kun saat sääliä ja puolustavia kommentteja (kaikilta sun muilta persoonilta) tähän. Onkohan kukaan vajonnu vielä nuin alas?
      Luulisi että blogia kun pidät niin osaat puolustaa ittees ja ottaa kritiikin ja vinkit vastaan. Tosin nyt sut tallotaan jonnekki syvälle kun oot antanu periks. Säälin..

      Poista
    4. Miltä persoonilta? Mulla tietääkseni ei ole jakautunut persoonallisuus ja pääni on terve. Mikäs siinä jos kaikki ei oo samaa mieltä ku ne jotka ei vaan pidä musta. Vinkit osaan ottaa vastaan, mutta rajansa niidenkin sävyllä. En anna koskaan periks teille mulla on aivan liian hauskaa XD

      Poista
    5. pää ei ole terve jos on syönyt itsensä tuohon kuntoon

      Poista
    6. No ei ole sinunkaan pääsi korvin terve.

      Poista
    7. "Naatiskelet kun saat sääliä ja puolustavia kommentteja (kaikilta sun muilta persoonilta) tähän. Onkohan kukaan vajonnu vielä nuin alas?
      Luulisi että blogia kun pidät niin osaat puolustaa ittees ja ottaa kritiikin ja vinkit vastaan. Tosin nyt sut tallotaan jonnekki syvälle kun oot antanu periks. Säälin.."

      "Onkohan kukaan vajonnut vielä noin alas"... kysyy ihminen, joka tukee toisen haukkumista ja ulkonäön mollaamista ja ilmeisesti osallistuu siihen itsekin? Kuuntele nyt vittu vähän itseäsi ja yritäpä hetki miettiä et mikä tossa sun lauseessasi on vikana. Jos jonkun vajoamista alas täytyy ihmetellä, niin katseensa tulee kääntää suhun ja näihin muihin anonyymeihin, jotka jaksavat kuluttaa aikansa siihen että yrittävät pilata jonkun päivän. Onhan se ymmärrettävää että sua vituttaa kun kaikki eivät lähdekään mukaan pilkkaamaan Marikaa sun kanssasi vaan, GASP, kehtaavat puolustella tätä, mutta kaikilla kato ei ole tarvetta koettaa hankkia ylemmyydentuntoa haukkumalla muita. Lisäksi joillakin saattaa olla jonkinlaisia empatiakykyjä ja tervettä järkeä päässä, mutta turhaa niistä varmaan sulle on selittää, koska sulla ja näillä muilla haukkujilla ei sellaisia ole. Musta on muutenkin niin naurettavaa paskaa yrittää syyllistää ja mollata jotakuta siitä, että tämä "nauttii" saadessaan puolustavia kommentteja joidenkin nujertaessa itseään. Väitätkö, että sä et ilahtuisi lainkaan, jos sua haukuttaisiin jatkuvasti ja sitten joku tulisi puolustamaan sua? Eiköhän oo aika inhimillistä olla hyvillään siitä jos joku asettuu omalle puolelle tällaisessa tilanteessa.

      Huvittavaa että sä puhut tässä alentuvasti siitä miten "säälit" Marikaa, koska sun käytöksesi tässä säälittävää on. Itse asiassa mun ei käy sua edes sääliksi, koska jokainen joka on valmis menemään näin pitkälle jonkun toisen lyttäämisessä on mun kirjoissani kertakaikkiaan turha, surullinen ja paska ihminen ja täysin menetetty tapaus, jolle ei maksa vaivaa uhrata minkäänlaista sääliä. Jos tunnet olosi niin epävarmaksi ja epämiellyttäväksi että koet tarvetta pilata muiden päivän niin olen siitä ainoastaan iloinen, oot kyllä sen kaiken ikävän olon ansainnutkin. Olisi vain ihan jees jos keksisit jonkun aikuismaisemman tavan purkaa sitä. Ei mullakaan oo maailman paras itsetunto, mutta en tunne hinkua pakottaa omia ongelmiani muiden niskaan noin julmalla tavalla.

      Tajuattekohan itsekään, että te oikeesti luotte myös ITSELLENNE paineita pitämällä yllä vihaa ylipainoisia kohtaan? Te vahvistatte tolla omalla käytöksellänne sitä asennetta, jonka mukaan kaikki eivät ole samanarvoisia pinnallisten, ulkonäköön perustuvien seikkojen vuoksi, ja aivan varmasti kusette itseännekin kintuille kun voimistatte tollaisia käsityksiä. Ootte selkeästi jollain lailla kuitenkin itsestänne epävarmoja kun ootte niin innoissanne haukkumassa toisten ulkonäköä, niin luuletteko että tollaisen haitallisen asenteen vahvistaminen omalta osaltanne auttaa niihin teidän epävarmuuksiinne?

      Marikalle haluaisin sanoa sen verran terveisiä, että mun mielestäni olet aivan pirun hyvän näköinen. Musta on siistiä nähdä, ettet anna periksi ja lannistu näistä kommenteista, vaan pidät yllä tota tyyliäsi muiden valittamisesta huolimatta. Se näitä nillittäjiä varmaan nyppiikin, kun sä et vain painu johonkin maanrakoon ja lakkaa tekemästä sitä mistä tykkäät, vaan jatkat samaan malliin.

      Poista
    8. Kiitos ja en lopettais sitä mistä tykkään vaan anonyymien takia sillä anonyymit ei oo mitään :3

      Poista
    9. tuskin mitään paineita itselle aiheutetaan. mitä nyt vain halutaan olla normaalipainoisia ja terveen näkäisiä eikä muodottomia jabboja

      Poista
    10. Vittu nää anonyymit on niin vajaita että en tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Kukaan ei ole edelleenkään vastannut mun kysymyksiin siitä että MIKSI toisten paino haittaa teitä anonyymejä ja tossakin oli pitkä, hieno ajatuksia herättävä kommentti ja mitä siihen tuli vastaukseksi? Samaa läskihokemista kuin tähän asti. Teiän on pakko olla vajaita :DD

      PS. Jos te haluutte olla normaalipainoisia, niin miten muiden ihmisten paino haittaa tätä teidän tavotetta? :DD

      PPS. Musta Rousuke näyttää hemmetin hyvältä ja ihailen sen tyyliä :)

      Poista
    11. Ja mitenhän toisten paino häiritsee teidän jaloa päätöstänne pysyä normaalipainossa? :--o Vai lihooko siitä, jos ei muista runkata säännöllisesti netissä siitä, miten paljon joku muu painaa? Tää onkin mulle uutta tietoa. Taisin missata koulun ihmisbilsan kurssilta JUURI sen tunnin, jolla tämä jännittävä salaisuus paljastettiin! Eikä vaikuta siltä että tajusit mun edellisen kommenttini pointtia, mutta ei kai vähän yksinkertaiselta ihmiseltä voi liikoja odottaakaan.

      Poista
    12. Mua häiritsee siks etten haluu nähä läskejä kireissä kuteissa

      Poista
    13. Ano2: no jos sua häirittee ni miks roikut täällä hmm?

      Poista
    14. "Mua häiritsee siks etten haluu nähä läskejä kireissä kuteissa"'

      Harmin paikka. No, onneksi mä oon niin kekseliäs ja mukava, että kehittelin tohon sun ongelmaasi kaksikin ratkaisua! Olenhan myötätuntoinen, enkä toivoisi että laisesi herttainen hiippari joutuu suotta kärsimään. 1) Poistu tästä blogista, jos täällä on jotain mikä sua nyt noin kauheasti itkettää. 2) Puhko molemmat silmäsi jollakin terävällä esineellä. Sitten et joudu enää koskaan katselemaan MITÄÄN, mikä pilaa sun päiväsi niin järkyttävästi, että koet pakottavaa tarvetta nillittää toisten blogeissa epäkohteliaaseen sävyyn! Ongelma on iäksi tiessään! Ei tartte turhia kiitellä, olen vaan luonnostani tämmöinen toisten ropleemoja ratkova laupias samarialainen. :>

      Poista
    15. Niin, miksi olet täällä ja luuletko tolla valittamisella saavasi Rousuken ja muut vaihtamaan pukeutumistyyliään? Sitäpaitsi se on ihan sama vaikka Rousuke kulkisi isoissa säkeissä - valittaisit(te) silti. Täytyy olla muutenkin melko helppo elämä, jos ainoa päänvaiva on se että kulkeeko joku sun mielestä vääränlaisissa kuteissa, tai paljonko joku painaa. Entäs ihmiset joilla on akne, tai muita ulkonäkö"virheitä", pitäskö niiden sit kuolla pois tai pysyä kotona ettei sun silmiin satu? Niin ja laitapas se sun oma kuva tänne, niin katotaan onko sulla varaa arvostella muita. Jos et laita, sun sanoilla ei kyllä ole minkäänlaista arvoa, eikä niillä kyllä muutenkaan ole, koska susta näkee että olet v a j a a. Ja ei ei ei ei, älä yritä taas kirjotella että "oon normaalipainonen ja hyvännäkönen :)" sähän voit vaikka väittää olevas Ryan Gosling, mutta mistä me se oikeasti voidaan tietää, kun piilottelet pelkurina ruudun takana :DD

      Poista
  17. En kyllä enää ymmärrä yhtään noita jotka haukkuvat. Miksi yritätte laskea toisen ihmisen ihmisarvoa alemmaksi? Halveksin tuollaisia ihmisiä kuin te. Yrittäkää ymmärtää, että jokaisella haukkumallanne ihmisellä on tunteet, ja voisin kyllä tuota haukkumista verrata esimerkiksi koulukiusaamiseen. Jotkut ihmiset sen kestävät, mutta ei voi kuvitella etteikö se jollekin voisi vaikka aiheuttaa sellaisia seurauksia josta ei ilman ammattiapua selviä. Marika selvästi osaa ottaa nämä kommentit oikealla asenteella ja ymmärtää millaisia paskakasoja te olette, mutta joku muu voisi olla tuosta ihan rikki. Lopettakaa tuo vinkuminen ja kasvakaa aikuisiksi. Toivottavasti oma elämänne on yhtä paskaa kuin mitä yritätte muiden elämästä tehdä.

    VastaaPoista
  18. "Luulisi että blogia kun pidät niin osaat puolustaa ittees ja ottaa kritiikin ja vinkit vastaan. "

    ^Nimenomaan KRITIIKIN JA VINKIT. Ne pitää osata ottaa vastaan. Läskiksi haukkuminen ja tuo jatkuva mollaaminen ei todellakaan ole mitään kritiikkiä tai ihan asiallista vinkkien antamista. Se on kiusaamista ja haukkumista, ja sitä ei tarvitse _kenenkään_sietää, piti sitten julkista blogia tai ei. Muutenkin koko "yhyy no ite oot blogis perustanu ja kuvias tänne laittanu ni kestä nyt kaikki paska!!!1" -argumentti on ehkä säälittävin ikinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. internetissä kiusaaminenkin on kritiikkiä anojen mielestä.

      Poista
  19. kaltaisesi tuhti tyttö osaa varmasti arvostaa hyvää ruokaa? tarjoaisin sinulle mieluusti romanttisen illallisen

    VastaaPoista
  20. se varmasti söis sunkin osuuden :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä myn niin vitun läski oo että jaksaisin syödä isoja annoksia :--D

      Poista
  21. sinä olet kaunis rousuke. niin ulkoisesti kuin sisäisesti.
    ja vahvuutesi kestää tämä 'rakentava kommentointi' säälittäviltä anoilta tekee sinusta vielä upeamman. :-)♥

    VastaaPoista
  22. "En mä myn niin vitun läski oo"
    mitä vittua minä luen :D ja oikeesti hauskaa lukee noita rousuken pistämiä "anonyymi" kehuja ja ylistyskommentteja. oot aika hupaisa pullukka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin koska mielestäs mulla ei vois tulla mitenkää kehuja? Sanon tän edelleen en ole niin säälittävä että pitäisi kehua itse itseäni ;)

      Poista
    2. Mutta anonyymi, täällähän on ihan ihmiset omilla nickeilläänkin laittaneet Rousukelle positiivisia kommentteja. Munkin blogger profiilista näkee, etten mitenkään voi olla joku Rousuken luoma feikkinicki :--D

      Ehkäpä teidän paska-anojenkin takana on sit vaan yks ja sama ihminen? Tuntuu varmaan tosi rankalta, kun monikin on teidän kanssa eri mieltä, eikä lähde tohon ala-astemaiseen kiusaamismeininkiin mukaan :(

      Voisko joku nyt vihdoin kertoa mulle, mitä muiden paino teitä haittaa? Ja älkää alkako jauhaa sitä sontaa terveysriskeistä. Terveys ei aina ole painosta kiinni, eikä Rousuke todellakaan ole mikään Amerikan Läski, vaikka kuinka hokisitte sitä. Rousuke on ihan normi-ihmisen kokonen, moni on hänen kokoisia ja näyttää hyvältä ja elää ihan normaalia elämää. Ja tokkopa te kadullakaan pysäyttelette juoppoja ja alatte pitää niille saarnaa alkoholin riskeistä? Mikä teitä oikeuttaa puuttumaan toisen painoon? Tuntuuko teistä siltä että ootte sen hetken verran "parempia" ihmisiä?

      Ootte niin naurettavia pelkureita, että mua oksettaisi jos mua ei naurattaisi niin paljon :D

      Toivon todella että trollaat(te) vaan. Ei kukaan ihminen voi tosissaan vaatia toista tilille painostaan - vieläpä anonyyminä ja ilman että vastaatte teille esitettyihin kysymyksiin! Hoet(te) vaan samoja juttuja uudelleen ja uudelleen, mutta ette osaa vastata näihin meidän takaisin heittämiin kommentteihin yhtään mitään. "läski" on ainoa minkä osaatte sanoa. Nyt taitaa olla jonkin sortin kehitysvammaset päässy koneelle :--D

      Poista
    3. No ei kyllä ole lähellekkään normi ihmisen painoa...

      Poista
    4. Pystyit vastata tohon normipaino-juttuun, mutta et siihen kysymykseen, että miksi se paino edelleenkin haittaa teitä muita? Ihan tosi, millä tapaa se on sun tai kenenkään asia kattoa kuinka lähellä joku on normipainoa? Menet(te)kö kadullakin pysäyttelemään yli- tai alipainoisia ihmisiä ja kertomaan, että niiden pitää päästä normipainoon? :D (Ja sairaalloinen alipainokin voi olla riski terveydelle, just so you know)

      Poista
    5. Voi sinua Yuki..on tuo kerrassaan ihailtavaa kun jaksat täällä taistella lihavien puolesta:DDDDDDD
      Netissä on vähäsen eri asia kommentoida ihmisen ulkonäköä tämä kun ihan itse on kuvat itsestään nettiin laittanut ja sallii ano-kommentoinnin.Miks pitäiskää olla alipainonen?Sanooko normaalipaino mitään?Mua ei sinänsä haittaa kenenkää lihavuus mut en oikee välitä nähdä lihavilla kireitä mekkoja koska se ei vaan ole kaunista.Ja miksi olen täällä?Satuin nyt vaan googlen kautta sivulle ja päätin ilmaista mielipiteeni.

      Poista
  23. Moi!
    Olen seurannut blogiasi epäaktiivisesti aina sillon tällöin. Tyylisi on todella nätti ja vaikutat muutenkin tosi positiiviselta persoonalta.

    Mitä oot tykänny asua Vaasassa? Itse olen opiskelujen takia mahdollisesti muuttamassa Vaasaan tai sitten pk-seudulle. Vaasa houkuttais siinä mielessä että saisin yksiön ja voisin ottaa lemmikit mukaan, kun taas pk-seudulla se nyt on lähinnä toiveajattelua. Kuitenkin vähän epäilyttää, että tulenko kuolemaan tylsyyteen siellä... ^.^''

    -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitosta ^^

      Oon tykänny kyllä asua Vaasassa, ainakin ku asun keskustassa ja pääsee reippaasti kävellen jokapaikkaan! Ihmisethän sielläkin on välillä vähä ilkeitä ja vaisuja mutta niitä on ny kaikkialla XD Voin ainakin sanoa että molemmat paikat mihin haluisit mennä ni kuulostaa hyvältä. PK seutu himotti itseäkin :3

      Poista
  24. Aika raukkoja anonyymit, kun pitää blogiin tulla nimettömänä henkilölle huomauttamaan siitä, että hän uskaltautuu olemaan oma itsensä? Teiltä ei edes nimellä kommentointi luonnistu. Hävetkää ja menkää takaisin hikikomeroihinne sikiämään lisää turhanpäiväistä vihaa ihmisiä kohtaan, joilla on intoa kertoa elämästään ja asioista, joista pitää.

    Heittäkää veivit tai keksikää jotakin järkevämpää tekemistä, ihan oikeasti.

    Tietenkin Marika voisit vain olla kommentoimatta ja jättää anot omaan arvoonsa, eli ei minkäänlaiseen ihmisarvoon. Pönttöjä koko poppoo.

    Lisää uusia kesäpostauksia Marika. Olet ihana <3

    -Katri K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vaikka sä nyt jonku katrin tonne perään heititki ni ihan samalla tavalla toi on nimettömänä kommentoimista koska kuitenkin nyyminappulaa käytät

      -kirsi

      Poista
    2. kirsi mikä sun pointti on ? katrihan kirjotti positiivisen kommentin, joten mitä välii vaik se on ano? sil ei ollu mitää pelkurimaista syytä piiloutua nimettömyyden taa toisinku näil paskanjauhajil.

      Poista
    3. Kiitos Katri ja pian postailenkin kun olen nyt päässyt takaisin Vaasaan. ^^

      Poista
  25. ihan selkeästi rousuke itse kommentoi noita päälaelle taputtelu viestejä anonyyminä kun ei oikeasti saa sellaisia kommentteja kuin tyttöystävältään ja kavereiltaan. rousukelle kuitenkin nauraa aikas moni ja tämähän ketuttaa kun ei saa ihkui kehui 24/7. perus WNB feimiblogaajan leikkimistä toi rousuken meno on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säin oot varmasti vaan yks näitä mun "persoonia" kirjoittelemassa :3

      Poista
    2. Muuten hyvä mut sen kaveritki nauraa sille XD

      Poista
    3. no sit ne ei oo kavereita. Kaks naamasia kusipäitä.

      Poista
    4. Mä en tunne Rousukea, olen sen blogin lukija vain ja niin moni muukin täällä. Ei siis päde toi kaveri-teoria, sori vaan. Tuntuu varmaan pahalta kun te raukat saatte tänne vastapainoksi ihmisiä, jotka ei lähde samaan paskanjauhamiseen mukaan :( I feel sorry for you anonyymit :(

      Poista
  26. no mut eihän sun yksikään "persoona" kirjoittais yhtään negatiivista kommenttia vain kaikki on niitä lässynlää oot ihku tasosia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin koska sun mukaan oon WNB feimiblogaaja. Aika hyvä koska tiedostan itsekin että en oo feimi mut hyvä sinä! Le Kaikkitietäväinen.

      Poista
  27. Olen jo pitkään ihmetellyt, että miten jaksat lukea noiden moukkien haukkumisviestejä. Olet todella kaunis ja ihailen sun rohkeutta olla oma itsesi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus jaksan mut joskus sitten en. Oon kuitenkin huomannu että mun ympärillä on enemmän hyvää ku pahaa joten mitä yhdistä elämättömistä ihmisistä joita en tietääkseni tunne tai joille en oo tehny mitää XD

      Kiitos tosi paljon! <3

      Poista
    2. Oikea asenne! ;) Mua kiinnostaisi kuulla sun ajatuksia sun opinnoista ja siitä alasta yleensäkin. (itse aloitan lähihoitajan opinnot elokuussa). Mitä mieltä olet esim. eutanasiasta?

      Poista
    3. Ala on sinänsä hyvä sitten kun löytää sen mitä oikeasti haluaa tehdä, esim itse haluan erityisluokan tai ihan pelkän ala-asteen luokan opettajaksi. Jos on esim luova niinku minä ni lähihoitaopinnot voi kyllä käydä aika pitkä veteisiksi ja yo pohjasilla varsinkin vauhti on kovempi ku lukiossa.

      Mitä eutanasiaan tulee niin mun mielestä se on oikein, ainakin siinä vaiheessa jos potilaalla ei ole minkään laista parannuskeinoa ja tiedetään että ennen kuolemaa potilaalla on suuria kipuja, niin miks ei potilas saisi itse päättää että kuolee tavallaan helpomman kautta ilman tuskia. :3

      Poista
  28. Olen huomannut edellisten blogikirjoituksien perusteella, että nukutte Millan kanssa eri sängyssä. Onko näin, että ette mahdu samaan sänkyyn?

    -mursupornoa eri sängyissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millalla on kyllä oma sänky mutta lähinnä vieraita varten. Mahdumme kyllä nukkumaan samalle sängylle ;)

      Poista
    2. onko sellainen mittatilauksella teetetty?

      Poista
    3. haa haa : D ihan normi 120cm levee sänky.

      Poista
    4. tosissanneko ootte 60cm leveitä O__O kyljellään vai selällään?

      Poista
    5. Milla nukkuu aina selällää tai mahallaan, mä taas pyörin ja potkin unissani eikä silti oo ahdasta : D

      Poista
    6. siis niin eri sängyissä? samassa sängyssä taas en voisi uskoa olevan mahdollista. tai todista minut vääräksi!

      Poista
    7. Hei te kauniit anonyymit jotka jatkoitte tätä, pilasitte meidän hienon mursupornon erisängyssä jutun. Näytän teille nyt hyvin pitkää ja paksua keskaria, hitaasti ja varmasti.


      - ei enään mursupornoa eri sängyissä.

      Poista
    8. Ano1: ihan samassa sängyssä nukutaan.

      Ano2: no voi harmi.

      Poista
  29. Love the outfit, you're really pretty! C:

    Would you like to follow each other on Bloglovin?
    Junniku blog [Click!]
    - A Korean fashion, beauty and lifestyle blog!

    VastaaPoista
  30. ei millään pahalla mutta ei sovi tuo vaatetus sinulle yhtään. tummempi sävy olisi parempi ja sukkahousut/legginssit toimisivat tuossa paremmin varsinkin kun mekko on noin lyhyt. ei kovin kauniilta näytä sori. kengätkin voisi olla sirommat eikä tollaiset saappaat tekee tuosta tosi sotkuisen kokonaisuuden jossa on vähän kaikkea, mutta mikään ei toimi yhdessä. pienillä muutoksilla tekis ihmeitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kritiikistä ja neuvoista pistetään korvan taakse!! ^^

      PS: aerrgh vihaan sukkahousuja XD

      Poista
  31. mikä sukkahousuissa on vikana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea mutta paska toteutus. Viileällä ilmalla ne on iha ok mut en ymmärrä miks ihmiset haluaa tunkea sukkikset jalkaan kesällä ku on muutenki kuuma ja kosteaa ?

      Poista
    2. sukkahousujakin on monenlaisia esmes sellaisia jotka on hyvät kesälläkin

      Poista
    3. Mulle sukkahousut on aina kesällä jotenkin no no

      Poista
    4. kyllähän ne hiostaa jos reidet hinkkaa yhteen kuumalla.

      Poista
    5. Normaalipainoisilla / hoikillakin voi hinkata reidet yhteen. Ja eiks ne sukkikset voi olla muutenkin hiostavat, ihan vaan siks että ne on silleen kiinni ihossa ja tiettyä materiaalia jne? :))

      Poista
  32. Pfft facepalm taas.
    Rousuke, oot upee ja inspiroiva (tuhannesti kiitoksia siit sujimori tutorialista♥). Oon seurannu sun blogia jo vuosia ja on oikeesti cool et ollaan pystytty jutteleenki muualla. Oot mukava ja ihailen tota et jaksat tällästä paskaa.


    ps. epäilen ton yhden anon mielenterveyttä jos se on kyrpä pystyssä mursupornosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja kiitos! Musta oot tosi mahtava tyyppi ja sulle on kiva puhua :3 ♥

      NO ehkä sillä on fetissi mursupornoon? XD

      Poista
  33. olen samaa mieltä ylemmän anonyymin kanssa. rakastan sun kaikkia tummia lookkeja ihan sairaasti (esim. se uusi kuva kun sulla oli se punainen peruukki päässä ♥), mutta nää vaaleemmat ja söpömmät ei vaan oikein pue sua.
    mutta jos itse haluat käyttää tuota mekkoa/muuta vaaleampaa, niin mekkoon sopisi paremmin sirommat kengät ja toi pantakin sopii ehkä paremmin sellaisiin tummempiin tyyleihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja nojoo täytyy myöntää että kyllä ehkä enemmän se punk rock henkinen tyyli sopii mulle enemmän kuin söpöily ^^

      Poista
    2. kuka jeesus sanoi ettei punk rock henkinen tyyli voi olla söpöö...?

      Poista
    3. Voihan se olla, mut meinasin täs tota kuviin viittaavaa söpöä tyyliä.

      Poista
  34. Sun fb tilat on niin noloja etten ehkä kestä. Viel nolompia sun kavereiden kommentit niihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä jos hinaisit ruman naamas pois mun facebook kavereista.

      Poista
  35. "Breaking the steelyard"

    VastaaPoista
  36. mikset päivitääää :/

    VastaaPoista
  37. ei sitä kiinnosta koska ei saa tarpeeks perseenuolemis kommentteja.

    VastaaPoista