keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Summer Time

I have so much to tell but no idea where to start but I still have to do this. Umm last month some of my family members visited me at Vaasa. I saw my mom, big sis and my brothers daughter. It was alot of fun for a week and I was so happy to see them. Also I went to Kemi to see rest of my family and I had really missed them all since it had been 6 months without seeing any of them. We took my brothers daughter Tiia to Tropic Land and it was my first time in there too. I liked it ALOT and I want to go there again.

While I was at Kemi I saw Miska my awesome friend who wanted to have a photoshoot with me also we were having fun because he was about to move away from Kemi. We took all of the photos lake near my mothers house. We had everything ready for our photoshoot, Miska even bought some
insect repellent. In the end he forgot it and all the insects were lying around Miska biting him and he wore alot more glothes than I. Ofcourse I can never take any of my photoshoots seriously : D
 I made a penis cake...I am so mature. : D



 Gredit: Miska Lehto
 I got my makeup inspiration from Tsubasa Masuwaka :3 I think she is one of the pretties gyarus even tho she is not 100% natural and looks always the same but I don't care.
 Yes we are hot and pretty.

After a 2 weeks I came back to Vaasa and after that I havent done anything really. I have been jogging and drinking water. Once we had a photoshoot with Milla but I don't think the photos came out that good. I tryed something different this time. More punkish and not so girly I think.
 I kinda like red haircolor on me and this style was something new for me.
 I look so not satisfied in this one XD
I have really bad knees and I have always had so I can't go jogging everyday. Also I have started to topple over time after time and it's getting really embarrasing. I have this thing on my right ankle that is bends weirdly when I walk or when I don't put any weight on it. I usually step on my outher side of the right foot rather than my sole like you usually do and it makes me to fell on the ground easily if I sted on a small rocks or something.. That's why I can't use any heels and it is pissing me off. This problem has been on my leg as long as I can remeber like from childhood and it never got fixed now I am trying to use a ankle support many time as possible.

On monday Millaäs frien Minna (aka Paranormia) and her girlfriend Erika came in here because they were looking for an apartment! They stayed at our house and luckily they got an apartment kinda near of us so we got more friends in here!! yey! I can't wait them to move in here so that we can hang out more because these couole days were so much fun!

Also my hair has grown pretty much to the point that I can get extensions *w*!





160 kommenttia:

  1. I really like that red! It looks awesome with the red lips and I like that Outfit on the beach the most :)

    *Wonderland gone mad*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Btw I just saw you on Gyaru Valentines and me and Milla love your style and hair alot! :3

      Poista
  2. Woaaaa oot upea!! Ihania kuvia. Toi punanen peruukki ja ns. punk tyyli sopii sulle tosi hyvin :)

    Tuli mieleen tosta polvivaivasta, että jos tykkäät kuntoilla ja et kuitenkaan halua rasittaa polvea, niin entäs uiminen? Se on näin kesällä ihanan virkistävääkin. Oot ahkera kun oot jaksanut lenkkeillä, munkin pitäis mut en saa itteeni ylös millään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3

      Tykkään joo uimisesta ja käydään uimassa, mutta en kauheesti halua sit esim talvella lillua kloorivedessä XD Kyl se sielt tulee se into ku tarpeeks kaua ajattelee asiaa.

      Poista
  3. you look so girly and cute !

    your make its very pretty also !

    xx;

    VastaaPoista
  4. Oot kaunis ! :) toi punanen käy sulle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta :) se on kyl kiva, vois useammin kokeilla.

      Poista
  5. Kiva photarivalas! On se hyvä nähdä et Tuksulla on noin paljon fanittajii. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuksukin on timmimmässä kunnossa :D

      Poista
    2. No ei vitussa ole.. Tuksu nyt on niin oksettava ettei katsoa voi, et voi mitenkään verrata Rousukea häneen..

      Poista
  6. Minun mielestäni olet kurvikas sanan oikeassa merkityksessä: sinulla on kapea vyötärö lantioon nähden ja kaunis, naisellinen vartalo. Näytät todella hyvältä näissä kuvissa ja muutenkin. Kaukana valaasta. Mieleeni tuli näitä kuvia katsoessa, että onpa upea nainen ja tiedätköhän itse miten kaunis olet? Toivottavasti tiedät. :)

    Arvaan jo, että anonyymit alkavat syytellä minun olevan joku Rousuken tutuista, mutta koettakaa nyt edes yrittää mahduttaa päähänne, että teidän (sairaalloinen ja pakkomielteinen) viha Rousuken vartaloa kohtaan ei ole se ainoa oikea totuus, vaikka kuinka vänkäisitte.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon, itku tuli kun en taas itse arvosta omaa kroppaa ollenkaan vaikka pitäisi. :) Tulin tosi tosi onnelliseksi tästä sun viestistä. ♥

      Kiitos!

      Poista
    2. kapean vyötärön saa kuka vain fotarilla :D läskihän tuo on. nuo jalat on ihan oikeesti hirveet ei tarvii esitellä niitä oikeesti!

      Poista
    3. Kiitos, ainoa vain että Miska muokkas vaa ihoa ja valoisuuksia :3 Kun jotku ei tajua että voi olla kapea vyötärö ja levee perse.

      Poista
    4. joo ja leveet reidet ja käsivarret. oikeesti aika paskat selitykset näkee ihan selvästi ettei sulla mikään "kapea" vyötärö ole :'''D mikä on sun vyötärön ympärys cm? siis ilman että vetää vatsaa sisään tietenkin :P

      Poista
    5. Miks mä sen sulle kertoisin ? Mitä sä sillä tiedolla esim teet? Voit kirjata sen ylös johonki sun pakkomielteiseen vihkoon musta XD ?

      Poista
  7. Mietin kyllä usein kuinka sairas ihmisen pitää oikeasti olla mieleltään, että jaksaa haukkua jotakuta kokoajan jatkuvasti pakkomielteen omaisesti, varmasti melko paljon!
    - Katri K-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mietin usein kuinka sairas ihmisen pitää oikeasti olla mieleltään kun syö itsensä tuohon kuntoon :(
      -Ukko Nooa-

      Poista
    2. Mietin usein kuinka sairas ihmisen pitää oikeasti olla mieleltään, että jaksaa kytätä muiden painoa & syömisiä niin paljon.

      Poista
    3. ei ainakaan niin sairas kun on pitänyt järjen käsessä sylmisten suhteen :3

      Poista
    4. Jos järjen pitäminen "käsessä sylmisten suhteen" on ainoa saavutuksesi ja korvaa mielestäsi sun paskan luonteen, niin erittäin paljon onnea! :)))

      Poista
    5. No voi juma, miksi se sua niin paljon kiinnostaa jos joku muu ei ole? Läski ei ehkä ole niin kaunista, mutta ei pitäis olla sun ongelma, jos joku muu ihminen ei ole mielestäs niin kaunis. Pidä huoli omista asioistas ja ajattele vähän, mitä sanot!

      Poista
  8. Paranormiasta saa netissä melko tylyn vaikutelman, onko hän livenä mukavampi? Kysyn uteliaisuuttani. Nätti tyttö ja hänen cossejaan olen jonkin aikaa seurannut, mutta saanut ihmisenä melko kylmän ja luotaantyöntävän vaikutelman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et oo ensinmäinen joka luulee häntä tylyksi. Luulin itekin että Para olisi jotenkin sellainen etäinen ja tyly, mutta oletus osottautui aivan vääräksi. Para on tosi mukava ja hervottoman hauska tyyppi ainakin mun oli helppo tutustua :3

      Poista
  9. Siis aivan upeita noi photoshootin kuvat!! *__*

    VastaaPoista
  10. You look beautiful ^^ really love your makeup! <3

    VastaaPoista
  11. Kauniita kuvia, oot upean näköinen! :D Voi kun jaksais itsekin laittautua noin.

    VastaaPoista
  12. eikö sulla ole mitään muita vaatteita kun tuo hame ja t-paita. taitanut jäädä suurin osa vaatteista pieniksi mut selittää tuon jäätelöannoksesi koonkin. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen huolissani sun näöstä kun et näe että mulla on postauksessa muitakin vaatteita :( oli ihan saatanan hyvää jätskii ja lihoin ainaki 8 kiloo : 3

      Poista
    2. ei mitään epäilystäkään :3 onneks sulla on fotari millä kiskoo ittes solakaks

      Poista
    3. Joo onneks käytän sitä photarii ku muutenhan oon ainaki 200cm ympärysmitaltani ja kauhee läski ja hei photoshoppaan vaatteet päälle.

      Poista
    4. hahahahh :'D oot paras marika

      Poista
  13. minkälaiset hiukset aijot taikoa itsellesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blondit klipsit. En tosin halua pitää blondeina, mut en keksi mitää värii : /

      Poista
  14. Mitä vittua anonyymit :___D teidän kaikkien oma itsetunto taitaa olla erittäin alhaalla kun pitää Marikaa tulla tänne haukkumaan, ja sen kautta pönkittämään omaa itsetuntoa. Katsoisitte ihan totta peiliin ja miettisitte, että tekeekö haukkuminen teistä muka parempia ihmisiä. Teidän käytöksenne tekee teistä idiootteja, vaikka anonyymeinä esiinnyttekin. Ette taatusti uskaltaisi sanoa noita kommenttejanne Marikalle kasvotusten.
    Marika oot hieno ja kaunis ihminen, muista se! : D Ihan totta.

    VastaaPoista
  15. Oijoi oot niin sopo varsinkin ekassa asussa! *o*

    VastaaPoista
  16. Oi oletpa nättinä taas :3 Mahtavia nuo photoshoot kuvat!

    VastaaPoista
  17. minusta pitää olla aika huono itsetunto jos tohon malliin fotoshoppailee kuviaan veikkaan et oot ihan sika ruma ilman meikkiä ja fotaria ai niin ja oot lihavakin vielä yhyh jotain rotii tohon et ole eikä sinusta koskaan tule viehättävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi mutta photoshoot kuvien photoshoppaamisesta on huolehtinut kuvien ottaja. Mulla ei oo ollut sormiani millään lailla pelissä siinä millaisia kuvia hän halusi ottaa ja muokata. Se on sinun mielipiteesi se, saan olla millainen haluan. Kiitos.

      Poista
    2. Minusta pitää olla aika huono itsetunto jos tohon malliin nimettömänä vinkuu jonkun muun ulkonäöstä netissä veikkaan ettei sinulla ole siihen varaa ai niin ja et ole näköjään maailman paras näiden välimerkkien käytössä viestisi näytti kohtuullisen huvittavalta ilman niitä :(

      Poista
  18. Siis aivan ihanat vaatteet tossa photoshootissa!! <3 Aina silloin tällöin haluaisin pitää just ton teemasia vaatteita (siis niinku pääkalloja tms.) mut kun oma tyylisuuntaus on lähes aina ollut sinne heleen vaaleanpunaiseen ja kukkaprinttiin. Tuntuu ettei sellaset vaan näyttäs hyvältä mun päällä. :D
    Muutenkin photoshootin tuotokset on ihan parhaat <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kokeilin just sellasta tosi girly girly kukkaprintti tyyliä sillon alussa ja ei ollu mun juttu :3 Mut pääkallot kyl sopii yleensä monelle. Kannattaa kokeilla enenku sanoo mielipiteen ^^

      Poista
  19. do you have dyslexia? i dont mean in a bad way :) anyway your looking rlllly pretty in these!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Well I think yes a little but also I am bad at english :3 Thank you!! ♥

      Poista
  20. Whoa, you look absolutely gorgeous! Looks like you had a great time, and have you thought about being a model? *__* I think you should!

    Junniku blog [Click!]
    - A Korean fashion, beauty and lifestyle blog!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much!! No I havent actually I just like to model for my friends and my girlfriend ^^ awwe thanx!!! ♥

      Poista
  21. oon huolissani susta kun sun paino nousee kokoajan:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awwww...ei sun tarvi olla :3 Se on myös laskenut nyt yey! Ei paljoo mut oon ottanu niskasta itteeni kiinni paremmin.

      Poista
    2. vai että ihan huolissaan? Mitä jos keskittyisit ihan omaan elämääs tai sit tulisit sanoon nää jutut omalla naamallas kerta oot vaan HUOLISSAAN :D

      Poista
    3. ....siihen asti kun taas repsahdat :D

      Poista
    4. Te valitatte Rousukelle hänen painostaan, mutta toisaalta pilkkaatte laihduttamistakin. Eli haluatteko te nyt että Rousuke laihtuu vai ei? Te varmaan toivottekin ettei Rousuke laihtuisi, jotta saisitte pilkata häntä, koska mitään muutahan te ette koskaan keksi, kuin tuon ainaisen painoon puuttumisen.

      Joku teistä myös sanoi, ettei Rousukesta tule viehättävää koskaan. Kuka sen päättää? Jos joku teistä on sitä mieltä, se ei tarkoita että Rousuken kaikki yli 300 lukijaa ajattelisivat samoin. Tai Rousuken tyttöystävä. Tai muut ihmiset, jotka ovat tavanneet Rousuken tässä elämässä. Te anonyymitkö sen päätätte kuka on kaunis ja jos teidän mielestä ei ole kaunis, niin sitten ei ole kenenkään mielestä? :D Ja miten Rousuken pitäisi teidän mielestä ottaa tämä "palaute" vastaan, kerta olette jo sitä mieltä ettei toivoa laihdutuksen yms suhteen ole? Lopettaa blogi, gyaru-tyyli, kaikki mistä hän pitää ja hautautua kotiin itkemään ulkonäköään?

      Sitäpaitsi, muutaman sairaan anonyymin kommentit eivät ole tie, totuus ja elämä. Te ette määritä sitä kuka on kaunis tai kenellä on hyvä vartalo. Vaikka te kuinka paljon jankuttaisitte, aina löytyy ihmisiä jotka ihailevat Rousukea. Mahtaa vituttaa? ;)

      PS. Rousuke on kaunis laihtui tai ei.

      Poista
    5. oon minä ainakin rousuken conissä nähnyt ja helsingissä pari kertaa. ei se mikään kaunis livenä oo :D

      Poista
    6. Ano 1: kiitos ♥

      Ano 2: Ketä kiinnostaa jos oot nähny mut ?

      Poista
    7. Näit Rousuken, mut sul ei ollu pokkaa mennä sanoon päin naamaa mielipiteitäs? LOL LUUSERIII! :DDDDDDDDDD Ton jälkeen en ainakaan voi ottaa mitään sun sanomaa vakavissani. Piilottelet anonyymiyden takana, stalkkaat Rousukea varjoissa ja sit käyt täällä näpyttelemässä. LOL LOL LOL mun perse repes ja pahasti

      Poista
    8. Ole säkin jo hiljaa läski.

      Poista
    9. vituttais ainakin olla läski niinku sinä :D

      Poista
    10. Rousuke: Huomasin kans :DDD Mua taasen naurattaa :D It's a win win situation

      Poista
  22. mä oon jo pitkään sun blogia seuraillut, en vaan oo uskaltanut mitään kommentoida. .___.'
    sä oot niin kaunis ja oh sun tyyli on niin ihana! <3 oon sun fani :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos tosi paljon ja ihanaa kun kommentoit!! Ei tarvitse pelätä ^^ ♥

      Poista
    2. Voi vittu mikä nolo nolife

      Poista
    3. vähäx n0l00 niiQ oikeesti daa

      Poista
    4. Maya, joka kommentoi tänne vasta ekaa kertaa on "nolife" ja te, jotka käytte täällä aina valittamassa ette ole? Seems legit.

      Poista
    5. En oo väittänykkään omaavani elämää,mut tää on ihan jees harrastus;)ko läskit raivoo:DDDD

      Poista
    6. Ainoo joka tässä raivoaa, on kylläkin te anonyymit. Joistain näistä kommenteista paistaa puhdas viha ja vitutus. Mua itseäni naurattaa ja vähän myös hämmentää teidän kommentit, kun oon pohtinut että minkäköhän ikäisiä mahdatte olla o__O :D

      Poista
  23. ilman meikkiä ja fotaria ei todellakaan ole kaunis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anonyymit pitää vaan turpansa kiinni, kun ei kerta uskalla omalla naamalla olla liikenteessä - tuskin oot ite yhtään sen kauniimpi tapaus siellä ruudun takana.

      Poista
    2. Haluutko kultasen pokaalin siitä et kommentoit omalla naamallas, special snowflake?

      Poista
    3. no en ainakaan ole tollainen laardi kuin rousuke :D ja mikään superläski ei ole kaunista :D

      Poista
    4. haha! tää on niin perus. läski puolustaa läskiä oi tätä naurun määrää

      Poista
    5. Idioottimaisuushan onkin niin helvetin kaunista :'D

      Poista
    6. Toi yks anonyymi tuolla sanoikin jo, ettei me aleta nähdä Rousukea rumana vaikka kuinka hokisitte. Teillä on teidän mielipiteenne, meillä omamme. Selkeästi alat(te) jo vähän hikeentyä kun et(te) keksi kunnon argumentteja ja täällä blogissa vierailee paljon ihmisiä, jotka ei liity tohon teidän älyvapaaseen kerhoon. Sen huomaa siitä, että noiden läski-juttujenkin tahti taas kiristyy :DD Kun ette muutakaan keksi :DD Hui kauheeta haukut(te) läskiksi, voi apua mitenköhän tää elämä tästä jatkuu? ;;____;; XD

      Poista
    7. en tajuu miten jaksan aina ihmetellä mistä näitä idiootteja sikiää - ehkä mä aina välillä unohdun ajatteleen, että kyllä nyky-yhteiskunnalla on vielä toivoo, mut sit saan aina muistutuksen, että kyl se peli vaan on jo menetetty. :D

      IHQ ME VOIDAANKI LAIHTUU JA OLLA KAUNIITA, mut harmi ettei järkee voi ostaa mistään, eikä tyhmyyteen oo lääkettä <3

      Poista
    8. älä puhu monikossa jooko, rousuke voi laihtuu ja tulla kauniiks ku kaunis on muutenki jo mut susta ei kyllä sais kaunista tekemälläkään :-DDDD

      Poista
    9. lol, nytkö vajoot jo niin alas että alat hädissäs haukkua kaikkia jotka puolustaa Rousukea? :D Varmaan kauheeta ku joku sanoo vastaan eikä sul oo mitään muuta ässää hihassa ku toi läski / ruma hokeminen :(

      -Minni

      Poista
    10. puolustan kyllä itsekkin rousukea et en tiedä meinasitko sit eri anoa? lol :-DDDD

      Poista
  24. you're so beautyful! (^*^) <3 I really love your first dress and those red hair are awesome! *^*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much!! :3 all the gredit of that dress goes to my girlfriend who made it! ♥

      Poista
  25. Ihania nuo rantakuvat sinusta! *<* Niin kesänen tunnelma välittyy niistä.
    Toi asu sopii sulle tosi hyvin, niinkuin myös toi rokimpi lookki punasella tukalla!

    VastaaPoista
  26. lihavalle ei sovi ihan mitkätahansa vaatteet ja tuossa on hyvät esimerkit siitä :)

    VastaaPoista
  27. Karseeta miten paljon saat paskaa niskaan sun ulkonäöstä! Älä oikeesti välitä, mun mielestä oot tosi upea :) kannat kroppas selkeesti itsevarmuudella, ja se tekee susta todella kauniin. Muotoja pitää olla, eikä et kaikki ois sellasia tikkuluuranko kopioita toisistaan! Jatka samaan malliin kaunotar ♥

    VastaaPoista
  28. Eksyin blogiisi nettijuttuja selatessa ja pitää kyllä sanoa että jäin suu auki lukemaan miten uskomattoman kauheita ja epäkohteliaita kommentteja olet saanut :o Oisi kyllä vitsalle töitä...

    Minusta olet kuuma mimmi, ja hei, oikeassa elämässä kaikki ihmiset EI ole kukkakepin kokoisia jos uskaltaa lähteä siitä koneen äärestä ja ulos ovesta. Kannat itsesi tosi nätisti ja sulla on ihana tyyli :3 Pus ja tsemppiä noiden internetin vatipäiden kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon! Sait hymyn mun kasvoille ^^ ♥

      Poista
  29. karseeta miten rousueke jaksaa postailla anonyymisti myötätunto kommentteja itselleen näkee ihan tuosra postaamis ajasta.:D muotoja saa olla mutta tuossa on vain yks iso muoto eikä se ole todellakaan kaunista nähnytkään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, mutta mistäs päättelet, että postaan ite anona täällä kommentteja ja kehun itseäni :'D mulla on tää google account ihan sitä varte että käytän sitä.

      Palikka/pallo on muoto.

      Poista
    2. Käytkö sä ressukka kenties vähän hitaalla? Täällähän on vaikka kuinka paljon positiivisia kommentteja joita EI oo kirjoitettu anonyymina, ja niitä näyttäisi olevan tässä merkinnässä melkeinpä jopa enemmän kuin noita nimettömiä kehuja. Sovellapa muuten tota sun logiikkasi "tuosra postaamis___ajasta" mieluummin negatiivisiin anonyymikommentteihin - niitä tänne vasta näkyykin ilmestyneen paljon pienellä aikavälillä, ja niiden tapauksessa lienee reippaasti todennäköisempää että kommenttien takana on yksi ja sama henkilö. No ei sillä - jos olisin itse luuseri jolla ei oo parempaa tekemistä kuin kitistä jonkun ulkonäöstä netissä, niin saattaishan muakin vituttaa kun normaaleilla empatiakyvyillä varustetut ihmiset eivät lähtisikään mun lapselliseen kitinääni mukaan :D

      Poista
  30. en tajuu miten ihmiset jaksaa olla niin kaksnaamasia et esittää sun kavereit mut kuitenki muualla jaksaa jauhaa sun painosta esim yuki :/ oot upee tyttö, jaksele!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yuki kuinkas näin : o ? ja kiitos ;_; ♥

      Poista
    2. Ihanaa kun blogbuzzin ja tän paikan anonyymit tahtoo pilata mun maineen ja samalla mua estetään julkaisemasta omia kommenttejani miten sanon todellisen laidan <3 Blogbuzzissa jauhettiin tästä jo vähän liiankin vanhaksi käyneestä matkimis-episodista. Mä sanoin niille tyypeille, että lopettakaa jo toi jauhaminen, sit siinä jotain puolusteltiin tätä että miks siitä matkimisesta kirjotettiin ja mä vastasin, että ootte niitä samoja tyyppejä joidenka mielestä Rousuke on milloin läski, milloin matkija, milloin mitäkin. Että en ole kyllä jauhanut sun painosta missään, vaan sanonut niille anonyymeille siitä niiden touhusta. toikin "myötätuntoinen" ano on varmaan yks niistä :))

      Poista
    3. Olen puhunut Rousukesta pelkästään hyvään sävyyn kaikkialla, toi anonyymin yritys oli jo todella säälittävä. Siellä blogbuzzin puolella valehdellaan jo ihan törkeästi ja sivuston ylläpitäjät kieltäytyi julkaisemasta mun oman, totuuden kertovan kommentin siinäkin, kun joku siellä väitti että olen "nuollut Life Of Siljan persettä", vaikka sille en ole kertaakaan kommentoinut mitään positiivista. Kerran kävin solvaamassa sitä koulukiusaaja-taustastaan. Jos se on mielistelyä, oukei.

      Ja olis aika jännää kyl jos "jauhaisin muiden painosta" tms, kun oon ite läski :DDD

      Poista
    4. Ja miksi mun pitäisi edes uskoa että jauhaisit musta. Tuo oli lähinnä kysymys anolle että mistä näin päättelee :/ koska jos jotain väittää haluan todisteita enenkuin teen johtopäätöstä. Onneksi tuo BlogBuzz myös on nyt poistettu :3

      Poista
    5. Niin koska Silja onkin nätti ja laiha.Rousukelle sun ei tarvi olla kade paitsi ehkä kasvoista.

      Poista
    6. Osuit naulan kantaan!Yuki mielistelee kaikkia kenelle sen ei tartte olla painonsa vuoks kateellinen.Tulee kummiski kohta tänne itkeen että ei oo siljalle kade.My ass!:DDDDDDD

      Poista
  31. Omg löysin vasta nyt sun blogin ja täytyy sanoo että ihanaa kun joku joka ei oo langanlaiha pukeutuu gyarusti! Enemmän pitäs olla ihmisiä jotka on isomman kokosia jotka pukeutuis niinku huvittaa eikä nielis sitä "great girls"-sontaa mitä kaupat yrittää tuputtaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, musta on kans tosi ihana aina nähdä/törmätä isompia tytyjä jotka näyttää tosi upealta ja menee sillee ylpeinä itsestään asenteella eteenpäin ^^

      Vihaan isoille tytöille tarkotettua muotia, ne on mun mielestä aika tanttamaisia ja sopii enemmänkin jos on +55v. Vihaan V kauluksia ja hyi yksinkertaisesti hyi, kyllä isot tyty voi pukeutua muodikkaasti <3 ilman että pukeutuu mauttomiin big girl kuteisin.

      Poista
    2. boi pukeutua jos löytyy vaatetta mihin mahtuu. se taitaa olla se isoin ongelma :/

      Poista
    3. Kyllähän noita kokoja löytyy, mutta ei mun tyylisiä vaatteita : /

      Poista
    4. jaa-a. missähän vika on :/

      Poista
    5. Ei vaan oo mun makuun oiskohan siinä vika : (

      Poista
    6. no asiallehan voisi tehdä jotain?

      Poista
  32. Trololoo jos nää haukkuja-anonyymit ois yhtään luovempii ne ois varmaan kivii. :-DDDDDD

    Ei mut halusin sanoo että sulla on aivan upee tyyli, ja musta on tosi inspiroivaa että on olemassa vähän isompiakin tytyjä, jotka on yhtä fabulous ku sä! Just jossain gyaruskenessä koko ajan hoetaan että pitäis olla nollakokoo ollakseen kaunis, mutta sun kaltaiset ihmiset todistaa sen luulon vääräksi. Aloin heti seuraamaan sun blogia, oot aivan mieletön tapaus! xx

    ps. sanoit että toi sun rantakuvien hame on itsetehty (ellei oo jotain brändiä nimeltä self made haha), niin saanko kysyä mistä löysit noin kivaisaa kangasta? *3* En halua olla kopioija, mut toi vaan oli niin ultrasöpö että ehkä joskus jos vain saan luvan, voisin tehdä vähän saman tyyppisen. Koska uguu, sydämeen oikeesti sattuu ku toi on niin ihana ja haluannnn. ;;__;;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaha varman ovat jo XD

      Kiitos tosi paljon ;_; Kuka tahansa voi olla mitä haluaa kuhan vaa uskaltaa! Mua ei vois enää paskaakaa kiinnostaa mitä anonyymit on musta mieltä (paitsi jos ne on näitä ns "kavereita"),jotka voisivat ihan uskaltaa sanoa mielipiteensä ääneen.

      Joo se on itse tehty, greditti menee kyllä Millalle! Sain ton kankaan mun ystävältä ja kun koitin etsiä kangasta online niin en ainakaan löytänyt tota enää mistää : / vissiin sold out. Suunnittelijan nimikin on hukkunut saumoihin.

      Poista
  33. tais osuta ja upota toi että postaa anonyymisti itselles myötätunto kommentteja kun et aijempaa viestiä hyväksynyt :P

    VastaaPoista
  34. kyllä se vain niin on että hoikka ja hyväkroppainen mimmi näyttää ihan estoitta paremmalta missä tahansa vaatteissa ja vielä paremmalta ilman niitä ;) läskeillä ei ole mitään mahdollisuutta näyttää hyvältä kummassakaan vaihtoehdossa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mut makuja ja mielipiteitä on moneksi ;) Jotkut tykkää ku on vähä maggaraa tai enemmänki.

      Poista
  35. joo onhan niitä jotha haaveilevat vain että itsensä sairaaksi syönyt ämmä istuu päälle. onko sinusta kaunista sellainen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä luulet : D hei se on mun ihana fantasia kuule, haluan istua millan päälle. Oota ku pääsen mun tavoite painoon + 200 ♥

      Poista
    2. Mutta asiallisesti, minusta myös isot tytyt on nättejä niin laihatkin. Kuten on rumia isoja tytyjä niin on kyllä laihojakin rumia tyttöi. Ei se paino aina viittaa heti siihen että olisi kaunis.

      Tosin minä en muodosta mielipiteitä ihmisistä ulkonäön vaan luonteen perusteella : ) Sunkin kannattaisi harkita tällästä vähän rennomman tyylistä elämää. Puhko kuplas.

      Poista
  36. Hei sulla on uskomaton itsetunto! oot rohkee nainen kun uskallat olla oma ittes ja kestät tuota soopaa jota täällä näkyy joka postaukseen tulevan. Isokin voi olla kaunista, ja ennemmin isompi ja onnellinen ku langanlaiha ilkymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ei mun itsetunto aina oo hyvä, mutta pyrin elämään sellasena ku oon en kaipaa hyväksyntää muilta kuhan oon ite tyytyväinen ^^

      Poista
  37. Upeita kuvia ja upea nainen!
    Mun mielestäni se on aivan sama minkä kokoinen ihminen on, tärkeintä on se, miten sen vartalon kantaa. Sä kannat vartalosi ylpeydellä ja se jos jokin on kaunista. Kaiken lisäksi vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä. Jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon :)! Yritän parhaani mukaa olla hyvä ihmisenä ainakin nykyään, pari vuotta sitten olinki aika...mulkku XD Oot oikeassa, kuhan kantaa kroppaansa ylpeydellä niin kuka tahansa saa voittaja fiiliksen.

      Poista
  38. pitää sanoa että aika säälittävän alhaalla käy jos tollaista ruhoa jaksaa kantaa ylpeydellä. ylipainossa ei ole mitään ylpeilemisen aihetta se vaan kertoo ihmisestä kuinka ylensyönyt ja laiska liikkuja se on. yh ei voi muuta sanoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin painohan kuvaa sitä kuinka alhainen ihminen on. Sinänsä mun paino ei kuulu sulle muuten ku siten että voit kattoo mun kuvia, mutta jos sua ahdistaa ylipainoisuus paljonkin niin puhko silmät :3

      Poista
  39. Jooo ei helvetti miten epävarmoja ihmiset yksinkertasesti on, varsinkin kun pitää sitten purkaa se tuntemattomiin ja viattomiin ihmisiin : D Kunnon ala-aste -meininki taas hohhoijaa. Mutta Rousuke, muista että oot paljon kauniimpi kun kaikki anot täällä joilla on kaktuskasvi juuttunut perseeseen : ) Oot ihailtava kun jatkat kaikesta negatiivisesta "palautteesta" (?!) huolimatta. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  40. ootko kotoisin kemistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hiihi eli oot se, jonka aattelinki sun olevan! :-D katoin kauan että näyttääpä samalta ja sama nimikin.. en kyllä tiiä muistaks mua xd mutta joskus ala-asteella taidettiin kavereiden kaa sussa roikkua, jos oikein muistan hah :-D

      Poista
    2. XD taidan muistaa, ainakin mitä kävin kattomassa sun blogi kuvia ! Muistan myös sen ku roikuitta XDD mitäs kuuluu ?

      Poista
    3. siistiä :-D eksyin vaa tänne jotenki ja katoin että vaasasta, ei voi olla se marika :-D ja muistan sut jotenki niiden miian ja karinki kautta!

      ihan hyvää mulle kuuluu :-) vielä täällä kemissä oon, lukion toka luokka alkaa tossa parin viikon päästä! mitä sulle?

      Poista
    4. Ihan hyvää XD mulla alkaa lähihoitajapuolen vikavuos. Kihloissa oon tyttöystävän kanssa ja näin XD ei kait elämä tuntuu emenvän ainakin nyt hyvin (koska saa nukkua pitkään) heh XD

      Poista
    5. aivan! joo pitää nauttii näistä pitkään nukkumisista vielä kun saa! :-D

      Poista
  41. huhhuh mitä kommentteja.... älä välitä, nää on just näitä joilla on itsellään huono itsetunto ja purkavat sen johonkin muuhun. Ja AINA löytyy näitä "hyi oot läski"-anonyymeja, jopa mun uusimpaan postauseen (mmuistat varmaan millainen luikku olin silloinkin kun tunnettiin), joka käsitteli raskauden muokkaamaa vartaloa, tuli kommenttia että "hyi saatana", mut kirjoitusasusta huomas, että tää ko. anonyymi oli just joku näistä itsetunto-ongelmissa pyörivistä 14-16vuotiaista, joita luultavasti suurinosa sunkin anonyymeistä on

    oot upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En onneksi välitä, tiedän kuitenkin että mulla menee ihmisenä paljon paremmin kuin nuilla XD Joo ja muistan, olit niin pieni ja hei, mun mielestä oot vieläki nätti ja siro ^^

      Kiitos ♥ sä oot kans.!

      Poista
  42. veikkaampa että välität. toki pittää antaa viilee kuva itestä blogissaan ettei sua hetkauta anonyymien pahat kommentit mutta tiedän tasantarkkaan että se osuu ja uppoo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulle ja muille anoille on ihan turha kertoa mitään, uskotte kuitenkin vain sen mitä haluatta. :') Olettehan aina oikeassa.

      Poista
  43. toki :)))))) onks kiva olla läski? :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onks kiva ku toi on sun ainoo syy aukoo päätä :) "läskiiii läskii" keksi pliis uus :'D

      Poista
    2. Pitäiskö opetella jokin uusi haukkuma sana,toi läski on jo aika loppuun kulunut :)

      Poista
  44. Dear Marika. It's the first time, I post on your blog. I already saw all you beautiful pictures and I'm ashamed of the bad secrets about your weight.
    Your pretty, You know match a coordinate with your morphology. When I see your pictures, I see a good example of hapiness & blooming.

    The only thing important, it's you. Don't decide for others. Continue to be yourself, it's just gorgeous.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thank you so much! ;3; ♥

      I wont let people push me around. I will do anything I want and when I want.

      Poista
  45. Dont care what they say, you look awesome and delicious

    VastaaPoista
  46. Ihan hirveitä kommentteja nuo jotkut laukunut täällä! Törmäsin blogiisi vasta tänään, kun kaveri linkkasi osoitteesi ja ensi nkemältä ihastuin kuviisi, koska wau! Sinulta löytyy kurveja ja osaat ns. kantaa itsesi! Ei aina tarvitse olla laiha ollakseen nätti, koska sitä sinä todella olet. Raukkamaisia nuo anonyymit. Sait täältä uuden seuraajan! Tykkään blogisi ulkoasusta! :)

    -Hikaru
    hikarusbloggie.blogpot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon!! :3 onhan ne, aika huolestuttavaa, kun heillä ei ole muutakaan tekemistä XD Ulkoasu kiitokset menee Miskalle bannerin osalta.

      Poista
  47. onko sulla syömishäiriö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei? ainakaan tutkitusti, mutta ei tiedä voi olla.

      Poista
  48. Oh lol @penis cake :D !!! Love your pics, you have a great style. I'm originally from Vaasa :)
    x,
    LaraLizard

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah penis cake was kinda...XD Thank you so much and awesome, I do like Vaasa ^^

      Poista
  49. Mitä järkee sun on pitää blogia ku postaat kerran kuussa jos sillonkaan...??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitan yleensä silloin, kun tulee sellainen JES NYT VITTU KIRJOITAN fiilis. En halua tästä blogista itselleni jotain pakko pullaa :3

      uus entry on tulossa tässä 30 min sisällä.

      Poista
  50. Pakko sanoa että olet upea, rohkea ja kaunis nainen :) Rantakuvat on todella upeita ja niissä on ihanan kesäinen ja lämmin fiilis.

    Olin myös yllättynyt että olet kotoisin Kemistä :D Mie olen tästä naapurista, Torniosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wow ollaan asuttu aika lähellä si!

      Kiitos tosi paljon ;_; ♥

      Poista
  51. Hei oikeesti Rousuke, en tosiaan sano tätä pahalla, vaan oikeesti kuinka kaunis olet! Mikset laihduta noita liikakiloja pois, kuvittele kuinka kaunis olisit silloin, vaikka oot nytki kaunis! Sulla on niin nätti naama ja kuinka pienellä vaivalla saisit nuo liikakilot pois! Vuoden päästä tähän aikaan olisit jo normaalimitoissa ja huh kuinka edustava! Susta vois tulla (vaik ehkä ootki jo) vaikka kuinka monen esikuva ja idoli! Vuosi hyvää treeniä eikä sun tarvis enää koskaan murehtia siitä, miten lihava olet! Toivottavasti mietit näitä sanoja tarkkaan, ja tsempit sydämeni pohjasta jos aloitat oikeasti laihdutuskuurin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän enkä ottanut tätä pahalla. tottakai ymmärrän ja tiedän itekki että näyttäisin paremmalta PALJON paremmalta laihana ja olokin olisi terveellisempi, mutta...mun olo tila atm ei anna mulle tilaa laihduttaa pelkään että tekisin sen aivan väärin.

      Poista
  52. apua oot oikeesti söpö :( ♡

    VastaaPoista