sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Anniversary

I know it has been 3 months since I last wrote in here, but I think I have a good reason for that. I have been dead tired because of school and mental problems but everything is going to be just ok. I have alot of things to tell you guys. I have bought some things I want to show you but I just don't have any energy to take photos or try to write. Still I think I own you guys this much, I need to write you something right?

Well anyway, last weeks saturday me an Milla spend our 1 year
engagement anniversary.! ♥  Time goes so fast !! I think it was just yesterday that we decided to go buy rings for our fingers. My mother was so kind that she gave us 40€ to spend on our anniversary so we decided to go try out this Thai restaurant and of course we bought some sweets to eat at home.


  Emptry plates :'D I forgot to take a picture of my plate full of food.

 This coconut milk tapioca pudding was really delicious, I want to make it at home too!

I still don't know why I did this face but....somehow it is like "I can mell your bullshit" type of face.
 Milla and me ♥

We sang japanese karaoke and got same points!

Here is some photos of my somewhat new hair. I went and cut myself bangs and to be honest I really like it. I was so sick of my hair being all over my face like a monster. I am not wearing any gyaru-ish makeup more natural so what do you think ?


This is it for now...I will make clothing post next week but I wanted to write you something. I am not dead even tho some might want it and I haven't stoped blogging I will continue and hopefully I will gain more energy and selfesteem.

Next week I am going to Helsinki because of Miyavis gig and on saturday I am going to go to gyaru spring meeting and see some friends.

40 kommenttia:

 1. kuinka kauan te ootte ollu ylipäänsä yhessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vuosi kihloissa ja 2,5 vuotta yhdessä :3

   Poista
 2. Alko ihan hirveesti kiinnostaa että mikä peli tuo oikeen on? :3 Ja paljon onnee teille, ootte hirveen sulonen pari! Rakastan ylikaiken sun ihania loose-bun hiustyyliä! See ya on miyavis gig ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on UltraStar ! Vähä sama kuin Sing Star, mutta toi ladataan ilmaiseksi netistä + kaikki kappaleet on ilmaisia ja voi ladata japanilaisia/korealaisia oikeastaan vaikka minkä kielisiä kappaleita.

   ;;3;; ooww minä ja Milla kiitämme!! Miyavissa nähdään!!

   Poista
 3. mistä löydät kaikki noi sun kivat vaatteet? oon iteki hieman "isompikokonen" enkä löydä mitään ikinä mistään :( ootko laihtunu? näytät kuvissa ihan siltä. onneks olkoon, näytät hyvältä. saa antaa vinkkei mulleki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi musta paita on esim eBaystä (toki Kill Starin sivuilla on sama oikea paita, mutta olen pihi paska ja etsin halvemmalla feikin yhyy), sitten H&Mältä löydän aika usein just jotain paitoi kuten toi kissapaita, toi valkoinen hame on oikeestaan tosi vanha...alunperin se oli semmonen löysä mekko mitä käytin kai 5-6 vuotiaana, sit leikkasin sen ylipienen yläosan pois ja toi alaosa meni vielä päälle : o ja ei en ole ollut lihava lapsena.

   Mut joo ebaystä löytyy aika usein munki kokoisille noit sweat shirtei vaikka ne oliskin aasiakokoja, koska nyt tuntuu et toi loosefit on muodissa jokseenkin edelleen!

   sukkahousui nyt löytyy sieltä sun täältä :3! Oon mä vähä laihtunu mut en paljoo : (

   Voisin kyllä tehdä postauksen, että mistä ostelen vaatteita jos helpottaa sit muitakin isokokoisia :3 ja kiitos ;3;

   Poista
 4. Congratulations on your anniversary, you are both so beautiful :O
  and I hope you feel much better soon, be sure to take your time and stay happy! :D

  SAMI★SPOON

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you dear! I sure am resting and just taking it easy for a while! Me and Milla are so happy and are jsut wondering how we ended up here haha XD ♥

   Poista
 5. Näytät kyllä hyvältä naturaalimpanakin. Kiva asu ja tukka myös. Onnea kihlajaisvuosipäivän johdosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti!! :3 Milla kiittelee myös!

   Poista
 6. oot söpö :3 <3 onnea kans teille~

  VastaaPoista
 7. Miks et julkassu mun kommenttia edellises postauksessa mis kysyin et miks olette kihloissa ku ette voi naimisiin kuitenkaan mennä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo saanu tuollaista kommenttia : ( mutta joo, meille kihloihin meneminen ei ollu se "jee sitte mennää naimisiin vuoden päästä" juttu vaan lähinnä rakkauden osoitus toista ihmistä kohtaan ja näyttö siitä, että ollaan valmis ottamaan seuraava askel suhteessa.Tietty sit varmaa mennää naimisiin jos sellainen mahdollisuus tulee, mut pessimiski kun olen ja suomi on ikuinen takapajula niin....jää nähtäväks. : )

   en kyl tiedä miks sun kommentti ei näkyny mulle.

   Poista
  2. Kävin tarkistaa ja se oli menny roskaposteihin, joten siks ei näkyny ollenkaan ilmoitusta kommentista. Toiseks mun mielestä kihlat ei aina automaattisesti merkkaa sitä, että mennää naimisiin, ei ainakaan näissä "epänormaaleissa* suhteis mut tää on vaa mun mielipide.

   Poista
 8. Ei liity postaukseen, mut ootko tulossa ADAMSin keikalle? ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Huijui pitää kattoo jos uskaltaisin tulla moikkaa :3
   (Sori aiemmin anona, en jaksanu kirjautuu sisään >__>)

   Poista
  2. Mua saa aina tulla moikkaa :)

   Poista
 9. voi tätä maailman menoo. että kihloissa...
  niinhä se suomiki näyttää valitettavasti lipuvan kohti homoliittojen satamaa...

  hyvästi arvokkuus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se voi sun arvostusta loukata jos lesbo/homopari menee naimisiin. Hei haloo me ollaan ihmisii siin missä säki ja meille pitäis kuulua se oikeus, että saadaan mennä naimisiin.

   Poista
 10. Miten niin ei voi mennä naimisiin? Maistraatissa voi kyllä mennä milloin vaan niin heterot, homot että lesbot! Kirkkohäät nyt on ihan eri juttu. Tää siis tuolle ylemmälle anolle, joka jeesusteli kihloihin menoa, ettei ole järkeä kun ette muka vois mennä naimisiin...Voi jessus oikeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mut en oo varma toi varmaa meinas ettei saada just samoja oikeuksia ku heterot ku menee naimisiin :/ tai sit toi on idiootti

   Poista
 11. No mitä vittua, mä olen idiootti ku kysyn ihan mielenkiinnosta vaan teidän kihlauksesta? Selvä juttu, voi anteeksi jos kysymykseni loukkas noin hirveesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ziisus älä nyt ota noin pahasti itsees. Lähinnä meinasin, että pitää olla aika idiootti jos ei tiedä että maistraatissa pääsee "naimisiin". Enpä arvannu että suutut noin pahasti. Anteeksi. :/

   Poista
 12. Kyllä mun mielestä maistraatissa naimisiinmeno takaa ihan samat oikeudet kun kirkossa menevillekin pareille. Ainoa erohan on vaan ettet mee naimisiin 'Jumalan silmien edessä'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nin ehkä hetero pareille mutta ei samaa sukupuolta oleville jos olet siis seurannut tuota neutraalin avioliiton juttuja. Saadaan kyllä papeille että "moi ootte nyt "naimisissa" mutta ei oo silti samoja oikeuksia mm oikeuksi adoptioon, samaan sukunimeen jne. :/ eli ei se sama asia ole ja turhaa tätä llakialoitetta olis laitettu jos olis muka samat oikeudet.

   Poista
  2. Vitut on sama asia :DD Kuinkakohan monta kertaa esimerkiks ei olla homo-parin toista osapuolta päästetty kattomaan kuolevaa kumppaniaan, koska heillä ei ole laillisesti mitään sitoumusta toisiinsa, toisinku aviopareilla on? Tai perhe kieltää näkemästä? Myös toi et ei saa samaa sukunimeä tai adoptio ei oo mahollista ja muutenki helvetti miksi se ei vois olla samanlainen asia kaikille? Tasa-arvo hohooi. Tommonen "no on se nyt melkeen sama asia" -asenne on raivostuttava, koska ei se ole tasa-arvoa, se asettaa ihmiset eri järjestykseen. Vitut kirkkohäistä mun puolesta, mut samat oikeudet kaikille.

   Poista
  3. niin ja sitten kuulee näitäki, et puolisolla ei oo adoptio oikeutta oman partnerinsa lapsiin ja ku partneri kuolee ni lapset menee sijais perheeseen tai sukulaisille jne . . . mikä on väärin

   Poista
  4. Argh... Parhaita nää mutu-tuntumaansa nojaavat kovat väittelijät.. Viitaten siis tuohon ekaa anonyymiin joka väitti että hänen mielestä maistraattivihkiminen antaa samat oikeudet kaikille.. Ei niinkin sen verran jaksa edes googlettaa faktoja vaan pitää tulla todisteleen jotain omaa paskaa mutuiluansa ja luuloansa. Nolo.

   Poista
 13. Hei huomentapaivansade, meen aiheesta kakkavaipaan, mut ootsä hilaamassa pyllysi tän vuoden hanamiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin jos kukkaro joustaa sen verran ni tarkotus olis! :3 Viimevuosi oli niin ihana ni toivottavasti tääki vuosi olis ja pääsis sinne.

   Poista
  2. Haha.. tääki vuos näyttää kyl taas siltä et lehdet ehtii pudota ennen hanamia... Mut close enough. Ei se oo suomessa varmaa koskaa sujunu niinku pitäis :_D

   Poista
  3. viimevuona ainaki sillo ku olin siel ni oli ihan kukkia täynnä ne puut, mut kyl ne nopeaa putoski. Nättiä silti ja saatii paljo kuvia :3

   Poista
  4. Missähän mä olin viimevuonna kun ei mitään muistikuvaa.. :__D Toissavuonna kukat oli jo tippuneet, ja tänäkin vuonna.. no nyt on puut kukassa, tuskinpa on enää kuukauden päästä. :|

   Poista
  5. Hanamihan on taas Toukokuussa ja uskon että on kukkia :0

   Poista
 14. Mistä oot oppinut laittaan hiukses noin hyvin? Niinku esim. tässä; http://irc-galleria.net/user/Rousuke/picture/127302094
  Tarvisin vinkkejä, kun itellä ei onnistu noi hiustyylit :/ Oisko sulla vinkkiä antaa, ja miten kannattaa kampaajalle kuvailla tota hiustyyliä? Meen leikkauttaan tukan lauantaina.

  VastaaPoista
 15. Menkää roskii, ootte täydellisii :(:(

  VastaaPoista