torstai 12. elokuuta 2010

summer time is over

Kesäloma on kohta lopuillaan ja maanantaina alkaa koulu. Oli aika helvetin kivaa nyt kesäl, mutta samalla niin piinaavan tylsää, etten ees tiedä mitä kirjottaa. Kävin traconissa, sain tyttöystävän, olin stadissa, olin kipeenä, vietin aikaa Lauran ♥ kanssa ja muutenki oli kivaa. Näin kavereita ja pidin hauskaa ja sain uusia ystäviä ja VIHDOIKIN kaikki se draama on ohi ja oon onnellinen.

Viel pitäis saada toi livejournal kuntoon, linkki sinne löytyy tuolta alhaalta! Se on tosi kesken enkä oo ku angstannu sinne jotain noloa!!! Temo lupas auttaa tekee mulle sinne ulkoasun, heti ku saan vaan otettuu sen header kuvan, jonka haluun tänne bloggeriinki.

Kerkesin tässä vaihtaa hiusväriäki useaan otteeseen, oli blondia ja sinistä ja nyt on mustat XD joo kyllä hiukset on aika ihanassa kunnossa ja varmaan putoaa pian päästä. Koitan nyt kasvattaa näitä, kun haluan sellaset kivat gyaru-o hiukset. Kiitokset Temolle, kun rakastuin siihen tyyliin! (ps: inhoon bloggeria, kun noi kuvat hyppii mihin sattuu ♥ )tuossa hieman kuvaa siitä ihanasta tyylistä!!!

ja omasta tämän hetkisestä tukan väristä :'3Eilen kävin kaverin kanssa kaiketi sellainen 40 kilometriä pitkä pyöräilylenkki ja kertättiin sit matkalla mustikoita ja tehtii sit piirakka, ne mustikat on kyl aika helvetin kirpeitä, mut muuten se on hyvää!! Perse siinä matkassa puutu ja tuntu että kunto loppuu kesken sen pyörän takia, se välillä jotenki nyki taaksepäin, ku siinä on vähän kierot vanteet!! D: ajappa sellaisella sitten isoja ylämäkiä!! Tuskaisaa , mut kyl illalla sit uni maistu, jotenki XDD

Ois ollu kyl ihan jees jos nyt täl viikol ois ollu helteitä ja aurinkoista, kun vika viikko lomaa, mut ei ku on joko kylmä tai ahdistavan hiostava, tulis nyt ees se kunnon ukkonen tänne, mut eeeeeei, ku vaan vähän jyrisee ja salamoi.

eiköhän se ollu siinä!

http://rousuke.livejournal.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti