maanantai 11. heinäkuuta 2011

2011年7月11日

Ihanin asia minkä tiedän nyt on se, kun postiluukku kolahtaa ja juoksen katsomaan onko tullut paketteja postiin eBaystä. No tänään viimein tuli taas paketteja!! Viimeviikolla tuli ensinmäinen peruukki ja se on oikein ihana, vaikkakin pitää itse kihartaa sitä hieman lisää! Tänään sitten tuli nuo tekokynnet ja luomiväri setti. Tietenkään kun postissa eivät aina tiedä mitä ihmiset tilaa, niin postimies pudotti paketit postiluukusta suoraan kynnykselle. Onneksi vain yksi luomiväri nappi on puoleksi kadonnut tuhkana tuuleen ja sekin vain musta väri. En siis syytä postimiestä ettei nyt kukaan käsitä väärin.

Loveliest thing what I know is when my letterbox bumps and I go see if I got any packages in the post from eBay. Well today I got packages again! Lastweek I got my first wig and it is very lovely, thought I need to curl it some more! Today I got those fake nails and eyeshadow palette. It is so nice that they didn't know in the post that I ordered eyeshadow palette and ofcourse postman goes and drops it trought letterbox and it drops on hard floor. Luckily only one of those buttons are half gone now and it's only the black color so I'm fine with one broken button. I'm not blaming the postman so that no one gets me wrong!

PERUUKKI
 Wig Tämä peruukki on todella söpö ja istuu minun päähäni kumman hyvin. Omat hiukset ovat olleet näin pitkät viimeksi ala-asteella. Väri on myös tuollainen lämpimän vaaleanruskea.

This wig is really cute and it suits on my head very well. My own hair has been this long last in primary school! Color of this wig is really warm light brown.


LUOMIVÄRI PALETTI

eyeshadow paletteTämä luomivärisetti taisi maksaa jonkun 5€, että ei kovin paha hinta! Rakastan kaikkia noita lämpimiä värejä!

This eyeshadow palette cost about 5€ , so it's not expensive! I really love all those warm colors!

TEKOKYNET
fake nails


Nämä on vain ihan liian söpöt!!! Harmittaa vain kun nuo 8 kynttä on vain koristeellisia ja loput ilman koristeita. Pitää siis varoa etten pudota noita koristeellisia ennen ensikuuta, kun pääsen tilaamaan kynsijuttuja ja koristelemaan loput. Eivät olleet edes kalliit 4€ vain.

These are just too cute!!! Only thing that annoyings me is that only those 8 are with decorations and rest are without decorations. So I need to be carefull that I don't drop any of those deco nails before next month when i'm able to oder some nail things. These weren't expensive only 4€.

OSTOKSET
shoppings

H&M shoes
15€


AAARGH!! Minua hieman raivostuttaa, nämä kengät ja surettaakin. Rakastan tuota kukka kuosia näissä kengissä! Ostin nämä H&Mältä ja kyllä kävin kokeilemassa ja ne tuntuivat sopivilta eivätkä heiluneet jaloissa ja kyllä tarkistin koon kaksi kertaa ja totoesin että nuo 39 ovat hyvät, mutta kun pääsin kotiin ja otin kaikki nauhat, joilla nämä siis oli yhdessä kiinni, pois niin . . . ne ovatkin liian isot! : < Eli jos jotakin kiinnostaa saa toki nykiä hihasta, myyn halvemmalla pois, kuin mitä ovat H&Mässä. Asun eri kaupungissa, kuin missä tuo H&M on niin hankala palauttaa.

AAARGH!! I'm kinda furious 'cause of these shoes, I'm kinda sad also. I love that flower patter! I bought these from H&M and yes I went to fit these and they fited just fine. These didn't move on my legs and yes I checked size couple times and I thought that size 39 is really good, but when I came back home and took all those price tags etc off . . . I noticed that they are too BIG! : < So if someone is interested about these shoes I will sell these away. I live in another city and here sin't H&M, so I can't go return those shoes.

Olen jo jonkin aikaa etsinyt juuri tämän värisiä minishorteja vain sen takia, että rakastan maanläheisiä värejä ja nyt kun on kehtaamista pukeutua sellaisiin, niin sopivasti löyty juuri mieluisa väri.

I've been looking this kinda mini shorts for sometime only 'cause I love earthy colors and now that I have self esteem to wear mini shorts so suitably I found right ones!

H&M mini shorts
5€


H&M tunic
2€

weird rock eh?10 kommenttia:

 1. oot liian söpö ok ;_____; <3

  VastaaPoista
 2. anonyymille tiedoksi (again), vaikka aion pukeutua tyttömäisesti, aion myös jatkaa tuota poikamaisena olemista. : D

  VastaaPoista
 3. Vihdoin uskaltaudun kommentoimaan, vaikka blogias oon jo kauemmin seurannut... Ehheh.
  Toi peruukki näyttää tosi hyvältä! Tykkään tajuttomasti poikamaisesta tyylistäsi, mutta tää on ihanan kesäinen : D
  ps. Rakastan sun silmiäs. Mäkin haluan sellaiset.

  VastaaPoista
 4. Dementia: owhh en tajuu mitä ihanaa muut näkee mun silmissä ;___; + musgtaan aina ne photarilla!! ei oo piilareita viel : < ja kiitos kun kommentoit! halusin nyt kesäks vähä tyttömäisemmän lookin ku se on nii paljo viileempi ^^

  VastaaPoista
 5. hi, thanks for visiting my blog, your shoes look suuuper cute! I like the vintage floral prints on it <3

  VastaaPoista
 6. Lina Kim: You are welcome ^^ I was too busy to comment yet, but I liked your blog!! I love that vintage floral print too. Too shame that those shoes were too big for me : <

  VastaaPoista
 7. I know what you mean about receiving packages! It`s like christmas arrived at my door! =D The shoes you bought are sooo cute and lovely! I couldn't even tell it's a wig that you're wearing, it looks so natural on you =)

  VastaaPoista
 8. Suki Pooki: haha yes realy early christmas!! XD I love those shoes...only bad thing is that...they wont stay on my foot always slips off haha XD I bought that wig from eBay and I was amazed that it looks so natural too!

  VastaaPoista