lauantai 22. lokakuuta 2011

VIVA LA BIG NOSES!

My inspiration to write about noses came from one anonym who told me that my nose is huge like a snowplow HAHA ! So this blog entry is for all those girls (and boys) who have been teased about having a big nose or think that they have the bigest nose EVER because their nose doesn't look like this.

So this nose is small basiclly because she have used plastic surgery + photoshop or she is one damn lucky girl! I think that nose is absolutely beautiful. . .BUT I also think that big nose is beautiful too and all girls  should be happy with the nose they have!

I'm not saying these next noses are BIG, but they are not like in the first photo. These noses look normal and beautiful!
Is it because we are not asian celebrity that we are "ugly" if we have a "big" nose ?



NO!



We should be proud because girl with a big nose can look as good as girl who have smaller nose. Don't feel sad if your nose doesn't look photoshoped or after plastic surgery! Big noses are beautiful too!

I'm not saying I'm against plastic surgery if it makes you happier then go ahead, but wouldnt it make you happier that you could be one with your nose and your body.

So tell me have you been teased in school because you have "big" nose or was it 'cause something else?

And do you hate or love your nose and why?

34 kommenttia:

  1. nice that you say this..but the girls on the pics above..well they have "big noses" but their noses look great 'cause they're flat and short..as long as a nose is short it doesn't matter how "big" it is I think. my nose is long, knobby and ugly (-.-) it will never be nice no matter how much I tell myself that it's okay XD
    but you're right though, many girls think too much about their noses..I accepted that my nose is not perfect and is ugly - I don't care that much anymore.

    VastaaPoista
  2. Shou: About nose being short and flat is true it can look better. I have kinda short nose but it isn't flat, but noses doesn't have to be short and flat. I know you can't always chance your mind about your nose but I think longer nonflat noses are beautifull too but it is just my oppinion!!! XD

    You just have to live with your nose and be one with it.

    My meaning was also to say that it is stupid to tease ppl about their noses.

    VastaaPoista
  3. my nose is actually really small and short, but from the front view it sometimes looks big because my nostrils are big :/ I hate this especially in photos! they make it look huge.

    my sister would tease me about it when I was little, and even my parents sometimes would say something about it (not realising how hurtful that was though..). even if someone tells me it's pretty now I still wont believe it. I just look at them like they're crazy!

    but still, I couldn't imagine myself with any other kind of nose!

    VastaaPoista
  4. shinibana: oohh that is cruel!! your sister and parents well your parents genes are the cause of how your nose looks like so BLAME THEM if they tease you again! XD

    I checked you photo and i think your nose doesn't look big it's rather cute ^^

    VastaaPoista
  5. I adore "big" noses and you know it. I was bullied because of mine when i was kid, now i just love it. Even thou it's not perfect, buuuut....it's suits my personality. I think xD VIVA LA BIG NOSES!

    VastaaPoista
  6. Olen nyt hyvin laiska ihminen ja vastaan tähän suomeksi! Toivottavasti ette nyt syö minua. Mutta niin. Tämä merkintä oli minusta tosi hyvä ja kannustavakin kaikkia kohtaan, joilla on huono itsetunto nenänsä takia. Itseäni ei ole kiusattu nenän takia, päinvastoin aika moni on kehunut tätä outoa ruumiinosaa naamataulussani, vaikka itse nimenomaan haluaisin isomman nenän. |D Se on oikeasti ensimmäisenä listallani, jos joskus harkitsisin vakavammin kauneusleikkausta tai muuta sellaista. Mutta niin, en itse ole ainakaan vielä niin paljon kiinnostunu gyaru- tyyleistä joissa pienempi ja sirompi nenä taitaa olla se halutumpi kuin isompi (mitä nyt olen ymmärtänyt). Mutta niin, tätä merkintää oli jotekin tosi mukava lukea, ja kerrankin kannustetaan olemaan ennemmin oma itsensä ja sujut itsensä kanssa, kuin että inistään ja vingutaan kuinka haluaisi muuttaa ulkonäköänsä. (:

    VastaaPoista
  7. Ane: VIVA LA BIG NOSES!! indeed...i could use that as the headder XDD hahaha . . I was pullied too because of my nose and STILL ppl does XD but hey it's my nose don't call it bad names it becomes sad ;__;

    VastaaPoista
  8. Lahjakaspoika: ei haittaa yhtään vaikka vastaat suomeks :3 Kiitos sun nenä on kyllä tosi suloinen minun mielestä! Melkeinpä missä tahansa kannustetaan siihen että jos on siro nenä on kaunis jne, ihan missä tahansa tyylissä...vaikka ei olisi mitään ihmeempää tyyliä niin jos nenäsi ei ole olematon niin HYI HELVETTI SUN NENÄ ON ISO - - kuuluu aina jostakin. Minusta nenä ku nenä on söpö...tykkään vähän semmosista kyhmy nenistäki ja sit isommista ja sirommista : D kuhan on sinut oman nenänsä kanssa edes joskus...tai katsoo itseään peiliin ja tuntee olonsa nätiks ni sillo on voittamaton ja sen jos ihmiset ymmärtäis ni sit kaikki ois varmaa onnellisempia joskus ^ ^

    VastaaPoista
  9. nice post!!! i can't forget that someone told me that i had a big nose....but i dont care! i love myself and im born with it!!!so...no worries!!!=)

    VastaaPoista
  10. Mäkin vastaan nyt suomeks ja en jaksa ees kirjautuu sisään, koska oon laiska...
    Mut tää merkintä on toosi hyvä, ite oon oikeesti aina vihannu mun nenää. Se on semmonen iso ja ugh, joskus se peilistä katottuna näyttää jopa ihan okeilta, mut sit kuvissa (etenki järkkärillä otetuissa) se tarkentuu ja näyttää ihan valtavalta... Mulle on sanottukkin, et mul on aika iso nenä, mutta että se sopii mulle ja näytän kuulemma "normaalille", mut mä haluisin silti muuttaa sitä... Mutta on mahdollista, että se vielä muotoutuu ja toivonkin niin. Ehkä vielä jonain päivänä oon sinut nenäni kaa.
    Ite kanssa tykkään erillaisista nenistä, isommistakin, mut itelläni en vaan osaa hyväksyy sitä. Tosin melkein kaikki mun kaveritkin vihaa nenäänsä, että ehkä se on vaan itsekriittisyyttä. :D

    VastaaPoista
  11. Jess: and that is all what matter...your oppinion is what matters in life if it comes to you :3

    anonyymi: ei haittaa suomeks vastaamine! Mulla käy monesti samoin et luonnossa peiliin katottuna nenä näyttää kivalle ja kapeelle si ku ottaa kuvan ni se onki muka isompi. johtuu varmaan kuvakulmasta ja siitä miten ite oman nenän näkee peilin kautta. On hankalaa kyl jos ei itelle hyväksy omaa nenää Xd mulla oli sama ongelma joskus et halusin niin jonku pienen ja suoran nenän, mut ei ku oma nenä on semmoi vauvan nenä et siin on pieni hyppry XD + et oon aina ollu kade mun isosiskolle ku sillä on kapee suora ja kaunis nenä ja muutenki kapeet kasvot, mut niiku snaoin nykyään oon oppinu tykkää mun nenästä :3

    VastaaPoista
  12. thanks for posting this! i have a big nose so i photoshop my pics *n* i'm very insecure about it! sometimes i try to not photoshop them, but i end up hating the non-photoshopped pic so much that i just delete it =__= ..

    VastaaPoista
  13. Nana: Try to start photoshoping your pics less and less until you don't have to photoshop them anymore. It sure helped me when I used to photoshop my pics alot! you shouldn't hate your noose tho sometimes I hate mine too and edit shades a bit, but then sometimes I love my nose XD it is dificult!

    VastaaPoista
  14. Pakko kommentoida sun blogia kyllä vaikkei tähän merkintään liity XP. Minusta sun blogi o tosi kiva (siks noi haukkujat sais kyl painua sanonko minne..) Sun gyaru-tyylikin on todella erinlainen kuin muut siksi tykkään siitä just eniten :3. Mistä sä sait muuten idean alkaa blogaamaan? Anteeksi kysymys tulva koitan nyt kirjoittaa tässä kiireessä hehkutuksiani XD. Olen tosiaan lähdössä Tornioon sukulaisten luo ja serkut aikoivat mennä johonkin Ilona clubiin siel 28 päivä, jonne itse menen vain istuskeleen ku juominen ei oikeastaan kiinnosta XD. Oletko sinä menossa sinne olisi hienoa vaikka törmätä, jos olet sinne tulossa?
    Kiinnostaisi nähdä millainen olisi sinun gyaru inspiroitu bile tyyli :3

    VastaaPoista
  15. Anonyymi: Hei kiitos oikeasti tosi paljon!! Ja en ees tiiä mistä mun idea ja innostus blogaamiseen ees lähti. Varmaan kaverin kautta innostuin en ees muista enää XD En oo varmaan menossa sinne tornioon 28 päivä, se on kai perjantai joo! Mutta voi olla mahdollista tulla moikkaan jos vaan saan tietoo kuka oot XD En haluis lähtee tapa ketää anonyymii ilma et tiedän et ketä ne o XD Mun gyaru inspiroitu bile tyyli. . .en myöskää kauheasti biletä mut varmaan iha perus gal XD

    VastaaPoista
  16. Korjaan XD olen menossa Tornioon mutta serkkujen kanssa mennään sinne sinne ilonaan joka oli Kemissä. Meen heidän mukanaan koska pyysivät, vaikka en ole kovin baari-ihminen. Xp
    Lähinnä vaan mietin oletko menossa sinne club ilonan Halloween pippaloihin jotka on silloin jos olisi vaikka sinut siellä voinut bongata. :3

    VastaaPoista
  17. Anonyymi: joo tajusinki sit ku suljin konetta et "heetkone clubIlona on kemissä" mut joo en tiiä meenkö sinne koska en oo mikää baari ihminen -.-" Mut voin tulla käymää siel ulkona ehkä mahdollisesti jos vaan saan tietoo kuka oot XD onko sul esim IRCgallerias nickii?

    VastaaPoista
  18. Minulla on joskus ollut Galleriassa kuvia, mutta olen poistanut ne eikä minua saa FB:hen tai muihin vastaaviin. ^^''
    Kysyin vain että jos olisit sattumalta menossa myös ni olisi voinut bongata sinut. Menen Tosiaan serkkujen aikataulujen mukaan enkä ole tietoinen monelta lähdemme huomenna (olen kuski koska en juo :D)

    VastaaPoista
  19. Anonyymi: ah kuulostaa pelottavalta kun sua ei löydy mistään XD um um ni saa nähä tuunko, ei millään pahalla tietty mut oon vainoharhainen.

    VastaaPoista
  20. Löysin sun blogin vast nyt, ihana, olisit mainostanu mulle! :< Olen tulossa Ensiviikolla Kemiin, olis mahtavaa jos ehdittäis nähdä, kun silloin tääl käydessäs menikin aikataulut ristiin. Luin Blogis läpi kokonaan o.o Tykkäsin tosi paljon, mielelläni luen lisää!
    -A

    VastaaPoista
  21. Noanao: OAAHH pakko nähä sut sitten ku tuut iha kauhee ikävä ;;___;; En oo koskiaa tajunnu mainostaa mun blogia sulle haha XD aww ja kiva että tykkäsit...pitää sit ottaa paljon kuvia ku tuut!! Mulla ei oo muutaku aikaa nyt :3

    VastaaPoista
  22. Joooo!!! -^^- Paljon kuvia ja naurua ja juttelua ja juoruja ja ja ja !! o.o KAMALA Ikävä!

    VastaaPoista
  23. Noanao: ÄLÄ!!! siitä on nii pitkä aika ku ollaan viimeks nähty O.O piirretään vaik tusseilla naamaan!! XD tehdään jotain kivaa!

    VastaaPoista
  24. misk oot sulkenu sun formspringin? :(

    VastaaPoista
  25. anonyymi: ei kiinnostanu se sivu enää.

    VastaaPoista
  26. Et vaan kestäny nekatiivisiä kommentteja siks suljit sen :P

    VastaaPoista
  27. Anonyymi: Anna ittelles papukaijamerkki ja taputus olalle. Koska oot säälittävä kun kyselet tuollaisia.


    Isoista nenistä isoihin poskiin. En ymmärä miksi isoja poskia heti pidetään "läskinä". koska jotkut ovat vaan pyöreä poskisia vaikka olisi kokoa xs. Fakta. Kaverini on kamala tikku ja hänen pää on keilapallon muotoinen. Ei mitään poskikulmia.

    Ja mun mielestä pyöreille poskille sopii poskipuna niin paremmin kuin lommoposkile, jopa mä näytän draq gueenilta poskipunalla. Joten mitä tässä poskista, sinun poskesi ovat kauniit ja ihanat, ne kuuluu poskipuna mainoksiin!

    VastaaPoista
  28. Ihan kuin pelkästään vinosilmillä iso nenä ei olisi pahitteeksi? Elämässä on muitakin kauniita naisia kuin vain japsut tai kinkit yms. TIEDÄN, blogisi teemaan kuuluu nämä kaikki ihkut japsisetit, mut c'mon ....

    VastaaPoista
  29. Anonyymi: duh tän merkinnän tarkkotuksena lähimmäs olikin se että muutkin on nättei ku vaan aasialaiset + puhuinki YLEENSÄ NENISTÄ . . . en oo mikään "aaah japanilaiseeet *runk*" That is my point....mut nyt puhuinki nenistä että kyl muutki nenät on kauniita. En vaan etsiny länkkäri neniä ku yli puolet niistä mitä löysin oli leikeltyi näkösii.

    Mun blogissa ei periaattees oo yksittäistä teemaa, vaan puhun niitä näitä ja satun samalla itse pitämään aasialaisista tyyleistä.

    VastaaPoista
  30. Luulen että tässä tarkoituksena oli nihan vain osoittaa että näillä aasialaisilla gall tytöillä ei välttämättä ole aina se pieni ja siro nenä, jotan yleistetään. Siksi aasialaiset gallit kuvissa :3 Näyttämään totuus, että heilläkin löytyy isompaa muotoa.

    VastaaPoista
  31. anonyymi: thx! joku ymmärsi pointtini...ja muutenkin kun aina ihaillaan vaan pieniä neniä niin.....mitä vikaa isoimmissa nenissä on....hetkonen EI MITÄÄN : C

    VastaaPoista
  32. + Lisään vielä asiaa tuohon omaani. Siitä nenäraidasta. Ihan näin omassa mielessäni en pidä sitä mitenkään "nenän ohentamis" keinona, enemmänkin tuo valoa kasvoille. Samoin kuin silmien alle. Kirkkautta ja valoa. Siinä ei mitää tarkoitusta nenän ohentamista ole. Jos kuvitellaan esimerkiksi että jättäisit pois tälläiset asiat, naama olisi yksinkertaisesti aika elottoman näköinen.

    Just saying.

    VastaaPoista
  33. Anonyymi: joo oon kyl meikatessa huomannu kuin elotoman näköinen naama on jos en tota rataa tee kun siihen oon tottunu XD

    VastaaPoista
  34. Kun täällä oli tällanen merkintä näistä isonenäisistä japanilaisista tytöistä, ehdottaisin myös merkintää vähän isompikokoisista aasialaisista tytöistä! (Jos heitä edes löytyy...) Olisi niin lohduttavaa tietää ettei ihan jokainen heistä ole tikkulaiha ja linnunluinen, mutta silti ovat kauniita.

    VastaaPoista