keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Wig wig wig

Yesterday I got my new wig wich I odered from Taobao. It took some time till it came but I love it. Even thought taobaos agent kind of messed up with my oder couple times and the wig came to cost more than the page actually said I'm more happy with the quality of my new wig. I'm not happy with taobaos agent but atleast I got my wig. I apologize in advance for my bad quality photos. I also got my green Gatsby wax but I'll safe that for later uppload.

Also I will announce later if there will be a giveaway winner or is there still too few taking a part in to it.

 This time I wanted to try shorter wig with curls and I didn't want blond nor I wanted brown so I found this beautifull and cute Linen colored wig. Actually I odered this almost 3 weeks ago with some eyelashes wich I in the end didn't oder because they told be I paid less than needed  and  I paid what needed so I felt bit cheated.
Some random camwhoringgotta love those curls ;_; ♥


Todays outfit.

Dress: seppälä
Socks: unknown
Blouse: Subway
West: Prisma
Garter: Emotions

I allready got some negative feedback ingluding my legs and I was wondering when ever I feel happy of myself someone founds it funny to stab a knife in to my heart.

I'm so normal : D

Coming:

Circle lense review
Gatsby wax review
BJD
Giveaway winner

24 kommenttia:

 1. AAAssdddddd..en kestä....toi peruukki on liian upea. Ja oot laihtunu :c kuihdut!

  VastaaPoista
 2. lovely.. very baby-doll like ^^

  VastaaPoista
 3. Aa, peruukki *___* haluaa myös! Sopii sulle niin hyvin.
  Ja toi meikki on ihana, oot kaunis joka kuvassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;w; oa kiitos Hallu ja sun pitää hommaa peruukki jostai! niit löytyy aika monesta paikkaa esim Taobao, mut sen agentin kaa pitää olla tarkka ja toki sit eBay ja rakuten ^^ ja mooooooni muu

   Poista
 4. Kokeilisit välissä vetää naamallesi toisenlaista ilmettä, kun tota hiton muka söpö duckfacea.

  VastaaPoista
 5. Oh my dear cousin! You look alot more like me atm <3 :D

  VastaaPoista
 6. Olet uskomattoman söpö ja toi peruukki on mahtava! Nyt tuli kauhee hinku saada itekin jotain uutta hiusjuttua... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta kiitosta! Menin itseki eile selailee lisää peruukkei...ei sais himoan XD

   Poista
 7. this wig looks really good! :)
  and haha the last pictures

  VastaaPoista
 8. your wig is reeaaaallly cuteeeeee, makes me want it for my self XD haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha go and buy one XDDD this style is soooo cute for anyone

   Poista
 9. Sain käsitykset että laihdutat. Millä tapaa laihdutat? karppaatko tai jtn? Ja paljonko olet saanut jo pudotettua painoa? Itseäni kiinnostaa koska pähkäilen tässä masuni kanssa että jos sitä itsekkin dietille niin olisi hyvä kuulla vinkkejä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo mä en käytä mitää ihme diettei, et en karppaa tai mitää. Oon enne ollu kauhee limsa ja suklaa sieppo -.- niin oon jättäny ne vaan pois ja syön päivässä normaalia vähemmän kaloreita eli sen alle 2000 mitä lie ja sit käyn joka ikinen päivä vähintää 1 lenkillä ja teen sit lihaskuntoi. Käyn erityisesti sauvakäveleen se on oikeesti tosi tehokasta! Sit ku en ite syö mitää vaaleetaleipää, ku en enää oikee tykkää. En kyl syö leipää muutenkaa. Sit syön esim vitamiinei ja ne pitää mut virkeenä ja energisenä ni jaksaa si kuntoilla ^^

   Painoa on lähteny jo 5 kiloa ellei toi meidän puntari oo täysin asshole.

   Karppaamine on kans tosi tehokasta et kaveril on lähteny painoo jo 13 kiloo muistaaksen mut emt onko se niin tehokasta sit jälkeenpäin enää kun sen lopettaa ni se paino tuppaa tulee takas.

   Pitää vaa jaksaa liikkua ja kuluttaa sen mitä syö ni kyl se paino si pois alkaa lähtee ja sit tekee niit lihaskuntoi kato vaik you tubest videoit ja tee niiden mukaa XD emt en oo mikää ammattilaine enkä haluu tyrkyttää mun menetelmii kellekää mut u asked.

   Poista
 10. jos sä oikeesti pudotat painoo niin toi alle 2000 ei pidä paikkaansa... ite oon 53 kiloinen ja mun päiväsaantivaatimus on jotain 1300 ja rapiat, joten jos sä syöt sen 2000 päivässä niin saatat syödä silti vitusti liikaa :D en tiedä painoasi tai pituuttasi mut kannattaa netistä laskea paljon tarvitset kcal päivässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. alle 2000 ei meinaa sitä että syön sen verran, meinasinki etten vedä sen yli enkä haluu tuputtaa muille sitä miten syön. Omia kaloreita joskus menee alle 1000 ja liikun ja täl taval oon laihtunu jo : )

   Mut kiitti voisin kyl laskee tuon oikeen kcal määrän : D

   Poista
 11. THIS wig is so much better than your other ones!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah it is! The synthetic fiber is much much better quality than in my other wigs. I was thinking to get darker one too like brown or black wich has same styling than this but maybe bit shorter.

   Poista